Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΟΡΙΟΥ

athanasia123

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα

ενα θεμα που μου αρεσει και δεν εχει πολυφορεθει ακομα νομιζω ειναι

μικρος πριγκηπας

Σε θαλασσα θα ειστε? Καλοκαιρι θα γινει?

aaK3p3.png FCDMp3.png

Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο μικρός πρίγκηπας αλλά και ο πρίγκηπας σκέτο ας έχει φορεθεί πολύ έχεις τόσα πολλά να κάνεις που μπορεί να είναι ξεχωριστό

επίσης εγώ είχα κάνει καρουσέλ αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο σαν θέμα:P

ευχαριστω, λετε μικρο πριγκηπας;;

και στα τραπεζια ;;

θα το κανουμε στο εξοχικο μας, παλια φωκια(αναβησσο), τελος μαιου.

τωρα ειναι 8 μηνων ο μικρουλης μασ.

να σας ρωτησω και κατι αλλο , επιδη προχθες γραφτηκα στο site. παολο που το διαβαζω χρονια. οταν πας στο θεμα μου, διχνει αριστερα το κυκλο με βελλακη τι σημαινει αυτο!!! τι πρεπει να κανω;;;

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω και κατι αλλο , επιδη προχθες γραφτηκα στο site. παολο που το διαβαζω χρονια. οταν πας στο θεμα μου, διχνει αριστερα το κυκλο με βελλακη τι σημαινει αυτο!!! τι πρεπει να κανω;;;

Αν κατάλαβα καλά αυτό που εννοείς,το βελάκι σημαίνει ότι έχεις δημοσιεύσει μηνύματα σε αυτό το θέμα.Αν βάλεις τον κέρσορα επάνω,θα σου δείξει και πόσα.

Μικρός πρίγκιπας και καρουζέλ μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ...Η κορώνα και ο πρίγκιπας ναι έχουν πολυφορεθεί, ο μικρός πρίγκιπας όμως απο το παραμυθι όχι! Τουλάχιστον απο τον κύκλο μου δεν έχει τύχει να δω τέτοιο θέμα σε βάπτιση.

Σαν συνδιασμό τους επίσης σκέφτηκα μήπως σε ενδιαφέρει και ο ιππότης, συνδιασμός των δύο παραπάνω.:D

Και καθώς χάζευα εδώ στο φόρουμ, έτυχε νμα δω τις δημιουργίες μιας κοπέλας που είχε κάνει θέμα ζουγκλα και μου άρεσε πάρα πολύ!! Δυστυχώς δεν συγκρατώ ονοματα (μήνμη χρυσόψαρο) αλλά η βάπτιση ήταν φανταστική με πολύ όμορφα χρώματα. Με το καλό εύχομαι!

Αφου θα γινει αναβυσσο και Μαιο γιατι δεν σκεφτεσαι να ειναι θεμα το καλοκαιρι?

Κουβαδακια φτυαρακια μπαλιτσες και ενας συνδυασμος χρωματων.

Διαφημίσεις

Αν και εμείς ακόμα αργούμε για βαφτιση κοιτάζω τα τόπικ για να παίρνω σιγά-σιγά ιδέες. Ωφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι μάλλον δεν θα κάνω τίποτα εγώ αλλά θα είναι όλα έτοιμα.

Dudu, μου άρεσε πολύ η ιδέα με τους ελέφαντες. Το χεις κάνει εσύ? Τα έκανες μόνη σου?

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

Αν και εμείς ακόμα αργούμε για βαφτιση κοιτάζω τα τόπικ για να παίρνω σιγά-σιγά ιδέες. Ωφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι μάλλον δεν θα κάνω τίποτα εγώ αλλά θα είναι όλα έτοιμα.

Dudu, μου άρεσε πολύ η ιδέα με τους ελέφαντες. Το χεις κάνει εσύ? Τα έκανες μόνη σου?

Καλημερα κυριες μου:)

Ναι Στελλαμ. :).. εγω τα φτιαχνω.. και πολυ πολυ οικονομικα.. παμε εναντια στην κριση:):) θα σου στειλω το λινκ σε πμ αν θελεις οκ?:):)

MZw9p3.png

• 2 weeks later...

Εμείς θα βαφτίσουμε το αγοράκι μας στις 17 Ιουλίου. Το θέμα που διάλεξα είναι ζώα της ζούγκλας. Έχω φτιάξει το προσκλητήριο και το βιβλίο ευχών πάνω σ' αυτό το θέμα και έχω σχεδόν καταλήξει στις μπουμπουνιέρες.

1yhgp3.pngEoznp3.png

Διαφημίσεις