Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ...ΖΟΓΚΛΕΡ!!

Lia

Recommended Posts

Λοιπόν, ακριβώς έτσι νιώθω... Το μωρό μου (15 μηνών) έχει μετατραπεί σε έναν απίστευτο ζογκλέρ την ώρα που θηλάζει (και τις άλλες ώρες δηλ. αλλά τουλάχιστον δεν έχει τη θηλή μου στο στόμα του). Τι περισσότερες φορές πια, όποτε μου ζητήσει «μα» κάνει όλες τις απίθανες κινήσεις και παίρνει τις πιο απίστευτες στάσεις. Πραγματικά παλεύω να τον κρατώ σε σημείο που να μη με πληγώνει και να μη με πονά... Δεν ξέρω, ίσως να φταίω κι εγώ μιας και υπάρχουν φορές που κατά το θηλασμό παίζω μαζί του.... Δηλ. του γαργαλάω λίγο τις πατουσίτσες, του δαγκώνω ελαφρά τα δαχτυλάκια ή τις παλάμες για να γαργαλιέται και να γελά..... Οπωσδήποτε δεν του έδειξα ποτέ να κάνει κωλοτούμπες, να κατεβαίνει από την αγκαλιά μου στο πάτωμα την ώρα που θηλάζει και να μην αφήνει και τη θηλή.... Όσο περισσότερο προσπαθεί να απομακρυνθεί από την αγκαλιά μου, τόσο πιο δυνατά με μαγκώνει για να μη χάσει και το "μα". Επίσης εκτός από τα ακροβατικά με πονάει και με άλλους τρόπους: με γρατσουνάει, με τσιμπάει. Και εδώ κα μια βδομάδα έχει και νέο ρεπερτόριο: μου ζητάει «μα» και μόλις τον πάρω στην αγκαλιά μου και σηκώσω τη μπλούζα μου αρχίζει τις χαρούλες και με .... κουτουλάει!!! Αλλά με τόση δύναμη που πονάω πολύ!!! :(Υπάρχουν φορές που του λέω αυστηρά πως αν δε σταματήσει θα τον αφήσω, τον έχω κατεβάσει από την αγκαλιά μου προς συμμόρφωση αλλά αρχίζει τα κλάμματα και εγώ «σπάω» και .... φτου κι απʼ την αρχή. Δεν σας κρύβω πως κάποιες στιγμές που το κάνει πολλές φορές μέσα στη μέρα και πολύ έντονα να σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να αποθηλάσω.... :( Όμως δεν το θέλω ακόμα. Τί να κάνω; Πως μπορώ να του δώσω να καταλάβει πως όταν θηλάζει δεν πρέπει να κάνει τη μανούλα να πονά; :confused::confused::confused: Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή!

\ sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα θηλαζει καπως ετσι, ειδικα αμα δεν νυσταζει. Εχουν μεγαλη πλακα σε αυτη την ηλικια.. Το καλο ειναι οτι αν και ακροβατει την ωρα του θηλασμου, προσωπικα δεν ποναω. Παλι καλα.

Τωρα εσυ, θα πρεπει να του πεις με σοβαρο υφος την ωρα που σε ποναει "μη η μαμα ποναει" και αν πονας να τον βγάλεις μαλακα και να του το επαναλαβεις. Να τον κοιτας και να εισαι σοβαρη. Θα καταλαβει τί σε ενοχλει και ελπιζω συντομα να το κοψει. ;)

....και αν πονας να τον βγάλεις μαλακα και να του το επαναλαβεις. Να τον κοιτας και να εισαι σοβαρη. Θα καταλαβει τί σε ενοχλει και ελπιζω συντομα να το κοψει. ;)

Καλημέρα.

Το να τον βγάλω μαλακά .... δεν παίζει! Με το που θα καταλάβει πως του παίρνω το "μα" σφίγγει χείλια και δόντια. Τον "μαλώνω" σχεδόν πάντα όταν μου κάνει τέτοια ακροβατικά αλλά δεν δείχνει να μου δίνει σημασία... Πραγματικά, κι εμένα το κάνει μέσα στη μέρα και όταν δε νυστάζει. Άμα νυστάζει κάθεται κύριος. Ή το κάνει όταν βαριέται και θέλει να παίξει. Όπως και νάχει, πλέον εκεί που με το θηλασμό έβρισκα και γω ευκαιρία να χαλαρώσω... πάει κι αυτό!!! :D Ελπίζω να είναι κάποια φάση που θα περάσει. Ίσως να προσπαθεί να ανακαλύψει τι δυνατότητες έχει στις κινήσεις και τα αεροπλανικά κόλπα και μου τα επιδεικνύει ή προσπαθεί να με διασκεδάσει..... :-D:grin::-D

\ sL7ap2.png

Γεια! κι οδικος μου κανει τα ιδια ακριβως με το"βα"! Τι να πω... υπομονή! Ειναι στη φαση που δεν μπορουν να κατσουν στον πωπο τους! Μηπως να δοκιμαζες με καποιο ενδιαφερον αντικειμενο? Παρε κανενα εργαλειο του αντρα σου(ακινδυνο εννοειται).Ο δικος μου τρελαινεται με τετοια!χαχα!

Aurore, καλημέρα! Να του αποσπάσω δηλ. την προσοχή με κάτι πιο ενδιαφέρον; Δε θα ήθελα όμως να μη θηλάσει μιας και λόγω δουλειάς θηλάζουμε κυρίως απόγευμα. Προτιμώ να του γίνει συνήθεια να θηλάζει χωρίς να με .... βασανίζει :P:p:p παρά απλά να τον απασχολώ με κάτι άλλο. Γιατί αν του δώσω κάτι που θα του άρεσε δεν πρόκειται να συνεχίσει το θηλασμό. Καλά αν του δώσω εργαλειο του μπαμπά θα ξεχάσει όχι μόνο το "μα" αλλά και μένα ολόκληρη :D . Βλέπεις έχω στο σπίτι τον "Μπομπ το μάστορα"!!!!! :lol::lol:

Πάντως, αν δεν είναι ιδέα μου (:rolleyes: ) παρατήρησα πως τα περισσότερα ζογκλερικά τα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα που είχα άδεια και με είχε όλη μέρα διαθέσιμη για "μα", παρά τις μερες που λείπω στο γραφέιο και με βλέπει μόνο τα απογεύματα. Οπότε μάλλον, απλά με είχε χορτάσει και επειδή με ψιλοβαρέθηκε κιόλας (δεν ευνοεί και ο καιρός για εξόδους ) προσπαθούσε να διασκεδάσει με ζαβολιές! :-D

\ sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...