Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κιθαρα

Recommended Posts

καλησπερα!!!!ηθελα να ρωτησω αν καποιος καποια ασχολειται με κιθαρα και αν θα μπορουσε να με βοηθησει σε μερικα πραγματα!!!ψαχνω για να κανω δωρο στον αντρα μου βιβλιο κ κιθαρα(παιδικο του απωθημενο!!) αλλα ειμαι τελειως ασχετη..εχω ριξει μια ματια σε καταστηματα κ στο ιντερνετ αλλα ειναι που ειμαι ασχετη:?:?:?:?:?:? και μου φαινονται ολα ιδια...καμια βοηθεια????

ελπιζω να το εχω βαλει σε σωστο μερος το θεμα!!!αν οχι συγγνωμη!

Διαφημίσεις

Καλησπερα....στον Νάκα στη αθηνα θα βρεις οτι θες...για δωρο....απο οικονομικο μεχρι....οσα θες...μπορει να εχει και στον πειραια μαγαζι....κλασικη κιθαρα θες να παρεις?

το καλύτερο είναι να πας σε ένα κατάστημα με μουσικά όργανα...

εκεί θα σε βοηθήσουν και θα πάρεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι για τη περίπτωση σου!!!

ακριβως.....φυσικα να εισαι σιγουρη οτι στις κιθαρες συμβαινει το....οτι πληρωνεις παιρνεις...ακουστικες κιθαρες υπαρχουν παρα μα παρα πολλες μαρκες...απεφυγε τις μαυρες....καλυτερα να φαινονται τα νερα του ξυλου ειδικα σε οικονομικες κιθαρες ....μεχρι ποσα λεφτα υπολογιζεις?

Διαφημίσεις

μακαρι να μπορουσα (οικονομικα παντα) να τον στειλω σε ωδειο η να βρω εναν δασκαλο..αλλα δεν..:-(:sad:

μακαρι αν ανθισουν τα οικονομικα μου..αλλα ας προσπαθησει κ λιγο με βιβλιο μονος του..τοσοι αυτοδιδακτοι εκαναν θαυματα!!!!!!;)

αλλα ας προσπαθησει κ λιγο με βιβλιο μονος του..τοσοι αυτοδιδακτοι εκαναν θαυματα!!!!!!:wink:

πολύ σωστό!!!!! :P

εγώ με τη γέννα του πρώτου μου παιδιού το έκοψα το ωδείο.....

και ξαφνικά μου λείπει πολύ....... :( :( :(

ακριβως.....φυσικα να εισαι σιγουρη οτι στις κιθαρες συμβαινει το....οτι πληρωνεις παιρνεις...ακουστικες κιθαρες υπαρχουν παρα μα παρα πολλες μαρκες...απεφυγε τις μαυρες....καλυτερα να φαινονται τα νερα του ξυλου ειδικα σε οικονομικες κιθαρες ....μεχρι ποσα λεφτα υπολογιζεις?

εχω βρει καποιες..αυτες π.χ.

τι λετε?

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=7950

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5957

και μια yamaha στο σαιτ του νακα παλι σε στιλ πακετο αρχαριου..

Διαφημίσεις

πολύ σωστό!!!!! :P

εγώ με τη γέννα του πρώτου μου παιδιού το έκοψα το ωδείο.....

και ξαφνικά μου λείπει πολύ....... :( :( :(

μη το αφησεις να σου λειψει κ αλλο..ειναι πολυ ομορφο να εχει κανεις τετοιες ασχολιες...:D:D:D

μη το αφησεις να σου λειψει κ αλλο..ειναι πολυ ομορφο να εχει κανεις τετοιες ασχολιες...:D:D:D

το ωδείο κι ειδικά το βιολί που μάθαινα εγώ απαιτεί πολλές ώρες μελέτη.... πολλά φάλτσα.... πολύ φασαρία....

με δυο μωρά χμ.... καθόλου χρόνος.... κι αυτά τα 80 ευρώ το μήνα πολύτιμα.....

εύχομαι ο άντρας σου να τα καταφέρει!!!!!

• 2 weeks later...

Αγαπητή φίλη,

αν σε πρόλαβα (γιατί έχουν περάσει κ μέρες) να σου πω την δική μου άποψη.. Παίζω κιθάρα 14 χρόνια. Δεν είμαι κανένας βιρτουόζος απλά μου αρέσει μαζί με την παρέα μου να λέμε μερικά τραγουδάκια.

Καταρχην είναι η πρώτη κιθάρα, άρα πολύ πιθανόν να γρατζουνίσει 1-2 βδομάδες κ μετά να πάει στο ράφι. Πράγμα που δεν σας το εύχομαι! Οι ακουστικές είναι ωραίες αλλά δεν είναι φτιαγμένες για αρχάριους. Τα δάχτυλα μέχρι να συνηθίσουν τις χορδές χρειάζεται χρόνος, κ οι ακουστικές έχουν χορδές σιδερένιες. Σαν να πας σε σχολή οδηγών κ να σου δώσουν τρακτέρ. Δεν θα τρομάξεις?

Θα είναι πολύ καλύτερα να ξεκινήσει με μία κλασική των 50 ευρώ. Πάρτου δώρο ένα κουρδιστήρι και κλείνεις στα 70-80. Για τον αρχάριο, η κιθάρα των 50 είναι ακριβώς ίδια με των 300 ή των 800. Πολύ απλά, το αυτί δεν ξεχωρίζει κάτι ιδιαίτερο, διότι κ τα χέρια δεν παίζουν ακόμη κάτι ιδιαίτερο!

Ελπίζω να βοήθησα, οτιδήποτε χρειαστείς μου λες!