Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μυκητες κολπου-θεραπεια-θηλασμος

Recommended Posts

Ας με συγχωρησουν οι υπευθυνοι του foroum απλα ποσταρω και εδω για να το δουν περισσοτερα κοριτσια.

Κοριτσια σος! Ο γυναικολογος μου διεγνωσε μυκητες κολπου και μου εδωσε μια τοπικη αλοιφη που τη λενε Daktodor. Την εψαξα στο e-lactancia και ειδα πως εινα συμβατη με το θηλασμο. Επειδη ομως υποψιαζομαι μανουρες με τους μυκητες και οτι δε θα τους ξεφορτωθω τοσο ευκολα γιατι οπως εχω διαβασει επανεμφανιζονται, γνωριζετε χαπια ή αντιβιωσεις που να ειναι συμβατες με το θηλασμο;;; Ο γυναικολογος ειπε πως δεν υπαρχουν αλλα δεν τον πολυπιστεψα για να πω και την αληθεια... Φοβαμαι μη μου πει να κοψω το γαλα και ναρχισω χαπια για τους μυκητες, το οποιο απλα δεν παιζει για μενα.......

mhGFp2.png?foRENFW2

Διαφημίσεις

Επειδη ομως υποψιαζομαι μανουρες με τους μυκητες και οτι δε θα τους ξεφορτωθω τοσο ευκολα γιατι οπως εχω διαβασει επανεμφανιζονται, γνωριζετε χαπια ή αντιβιωσεις που να ειναι συμβατες με το θηλασμο;;; Ο γυναικολογος ειπε πως δεν υπαρχουν αλλα δεν τον πολυπιστεψα για να πω και την αληθεια... Φοβαμαι μη μου πει να κοψω το γαλα και ναρχισω χαπια για τους μυκητες, το οποιο απλα δεν παιζει για μενα.......

Kαταλαβαίνω ότι είσαι εντελώς άπειρη όσον αφορά τους μύκητες. Εγώ που είχα μακροχρόνια σχέση μαζί τους μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι το να χρησιμοποιησεις αντιβίωση (είτε σε υπόθετο είτε σε χάπι είτε σε αλοιφή) ή βαριές χημικές κρέμες το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι σου επανεμφανιστούν ισχυρότεροι.

Διάβασε προσεκτικά το θεμα που σου έστειλε η Miriki και θα βρεις λύσεις φυσικές και δραστικές. Εσύ που δεν είσαι έγκυος να προσθέσεις σε αυτά που θα διαβάσεις και τις κολπικές πλύσεις με αραιωμένο σε νερό βάμα καλέντουλας (από φαρμακείο το βρίσκεις και το αραιώνεις μόνη σου). Είναι πολύ αποτελεσματικές.

Περαστικά!