Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Που θα βρω χαντρουλες

ninenia
 Share

Recommended Posts

:P Γεια σας και πάλι, θέλω αν ξέρει καμιά σας να μου πει που θα βρω χαντρούλες, σιρματάκι, φιογκάκια και άλλα μικροσκοπικά πραγματάκια, γιατί θέλω να φτιάξω το προσκλητήριο της βάπτισης της μπέμπας μου. Αν έχετε καμιά άλλη ιδέα περιμένω να μου πείτε.

Φιλιά σε όλες σας :oops:

Διαφημίσεις

γεια σου

από που είσαι;

Εαν είσαι από Θεσσαλονίκη ή μένεις κοντά θα βρεις στις " χάντρες του κόσμου ", στην αγορά Μπεζεστένι . έχουν δικό τους site.Εγώ πήρα από εκεί τα υλικά για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες ,καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση.

YVnYp3.png

IcqGp3.png

επειδη οι "χαντρες" δεν ειχαν τιποτε το ενδιαφερον οταν πηγα εγω, βρηκα μεγαλη ποικιλια πιο κατω στο rintintin. κια πολυ καλυτερες τιμες για πολλα τεμαχια...

3OaPp3.png CNKep3.png

:( Αχ βρε κορίτσια, εγώ δυστυχώς μένω στην Αθήνα, έτσι μου είναι αδύνατον να ψωνίσω από αυτά τα μαγαζιά που μου λέτε. Όμως αφού έχετε κάνει εσείς τα προσκλητήριά σας έτσι μπορείτε να μου πείτε πως τα φτιάξατε?

Ευχαριστώ πολύ, περιμένω νέα σας. :P

Διαφημίσεις

ninenia αφού μένεις Αθήνα θα ήταν καλό να κατέβεις κάποια στιγμή στο κέντρο,Μοναστηράκι στα χαντράδικα και θα βρεις τα πάντα.....Όσο για κορδέλες και τα σχετικά έχει γύρω-γύρω από την Ερμού πολλά μαγαζιά με τέτοια είδη....

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Πηγαινε σε αυτο το τοπικ.....θα βρεις διευθυνσεις για τα παντα......

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4108

Το καλυτερο μερος για να βρεις τετοια πραγματα ειναι η DIVA στο κεντρο.......θα βρεις διευθυνσεις στο τοπικ που βαΖΩ.......υποψιν οτι ειναι πολλα τα υποκαταστηματα τους εκει τριγυρω και εχουν και αλλα σχεδια.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Σας ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να αρχίσω το τρέξιμο για να γίνει η βάπτιση της κοριτσάρας μου όσο γίνεται πιο ωραία και εντυπωσιακή.

:roll:

line_feet_beg_minie_time_1201064400_text_4820f0f1e9e3eadff0e9f3f3dc20eceff520e5dfede1e9.gif