Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κέντρο Φυσιολογικού Τοκετού

Recommended Posts

Κορίτσια είδα χτες ένα ντοκυμαντέρ του 0-6 με μια πραγματική γέννα. Λοιπόν ένιωσα πραγματικά απαίσια βλέπωντας την κοπέλα να γεννάει σε ένα απαίσιο χειρουργικό δωμάτιο, ξαπλωμένη με τα πόδια δεμένα χωρίς να έχει απο κάπου να πιαστεί για να σπρώξει, το γιατρό να την κόβει μπας και σκιστεί κτλ κλτ.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω έαν έχετε εμπειρίες από κέντρα φυσιολογικού τοκετού και γενικά τι γνωρίζετε για αυτά.

Έχουν γιατρούς ή ειναι μόνο μαίες; Εάν κάτι συμβεί στη μητέρα ή στο έμβρυο τι γίνεται; Πόσο κοστίζει μια γέννα εκέι;

Περιμένω τις εμπειρίες σας με ανυπομονησία.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Άρμα,

τα έχω διαβάσει και έχω μπει στο site αλλά χρειαζόμαστε και κάποια μαρτυρία απο κοπέλα που να έχει πάει. Μέχρι τώρα μόνο μια κοπέλα έχει γεννήσει εκεί και μου έστειλε το τηλεφωνο της να την καλέσω.

• 4 weeks later...

Ελπίζω να έχεις όρεξη για διάβασμα γιατι έχω γράψει για τη δική μου εμπειρία στο ΚΦΤ παλιότερα...Δες αυτό (κάπου στη μέση θα με βρείς)

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=186&postdays=0&postorder=desc&start=15

Για περισσότερα ... πες μου να σου στείλω το τηλ.μου

Nemesis σε δέχτηκαν στο ΚΦΤ χωρίς να έχεις κάνει μαθήματα ανώδυνου;

Το σκέφτομαι αλλά το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν έχω την απαραίτητη υποστήριξη απο τον άντρα μου και τη μητέρα μου....όλο κι αν συμβεί αυτό, κι αν το άλλο....

Δεν ξέρω εν τω μεταξύ δεν έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου σωματικό πόνο καθως έχουμε γερή κράση αλλά αυτό θα ειναι στα πλην μου στον τοκετό.

Θέλω να κάνω σε κάθε περίπτωση μαθήματα αλλά προς το παρόν δεν εχω βρεί κάτι στο κέντρο ή στην περιοχή μου (Κορυδαλλό). Μου είπαν στο ΙΚΑ ότι ίσως αρχίσουν απο Σεπτέμβρη. Η Ευτοκία δυστυχώς μου πέφτει στην άλλη άκρη της Αθήνας :( Πάντως εχω όλα τα δεδομένα υπόψη μου και αν μου πει κανένας γιατρός τίποτα κουλό τελευταία στιγμή για καισαρική έχω γίνει μπουχός απο κει!

Διαφημίσεις