Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια για οργάνωση βάφτισης

betty_

Recommended Posts

Θα βαφτίσουμε τη μικρή μας αρχές καλοκαιριού.Ημερομηνία βρήκαμε,εκκλησία βρήκαμε,χώρο για το τραπέζι βρήκαμε.

Να πω ότι η βάφτιση θα γίνει σε παραθάλασσιο μέρος και η ώρα θα είναι απογευματινή.Έχω βρει δυο θέματα και σκέφτομαι ένα ακόμη.

Το πρώτο είναι ο μονόκερος.Το βρίσκω γλυκό και ταιριαστό με το όλο σκηνικό.Το δεύτερο είναι η μελισσούλα,με πολύ έντονα και χαρούμενα χρώματα.Το τρίτο είναι κάτι θαλασσινό αφού το μέρος είναι κοντά στη θάλασσα και ο χώρος που θα κάνουμε μετά το πάρτυ έχει πισίνα.Ταιριάζει σε κοριτσάκι ή είναι κατεξοχήν αγορίστικο θέμα;Σκέφτηκα πχ.γοργόνα ή ψαράκια.

Πείτε μου ποιο θέμα σας αρέσει περισσότερο,να δω στο περίπου την απήχηση που θα έχει το καθένα :)

Προσκλητήρια και μπομπονιέρες λέω να τα κάνω μόνη μου αν δε βρω κάτι οικονομικό.Έχω σκαλώσει και δεν ξέρω τι να κάνω...πού να ψάξω :roll:

Για ρίξτε μια βοήθεια!Νέες ιδέες καλοδεχούμενες

97Cep2.png

''dum spiro spero''

Διαφημίσεις

Από όλα τα θέματα που αναφέρεις κατά την γνώμη μου το πιο ταιριαστό στον χώρο και για κοριτσάκι είναι η γοργόνα:D

Ο μονόκερος δεν μου "κολλάει" πουθενά, οι μελισσούλες δεν μου αρέσει ο συνδιασμός κίτρινο με μαύρο και το θαλασσινό μου κάνει αγορίστικο:cool:

To μονόκερο τον σκέφτηκα αφενός γιατι μου αρέσει (:mrgreen:) και αφετέρου γιατι μου βγάζει βαθιά ρομαντικότητα,ιδανική για κοριτσάκι και για το συγκεκριμένο τοπίο.

Η γοργόνα και το θαλασσινό δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως

Καμιά ιδέα και για μπομπονιέρες,προσκλητήρια;Αν τα φτιάξω μόνη μου,τι

μπορώ να κάνω και πού θα βρω φτηνά υλικά;Για να φτιάξω βέβαια πρέπει πρώτα να καταλήξω σε θέμα:rolleyes:

97Cep2.png

''dum spiro spero''

Στο κεντρο της Αθήνας θα βρεις υλικά και στον Προμπονά στα Πατήσια.

Χαμηλά παπουτσια και βουρ.Θα βρεις ιδεες και σε μερικες περιπτωσεςι θα βρεις και ετοιμες μπομπονιερες το ιδιο φθηνες με το να τις εφτιαγνες μονη σου.

Ρομβης, Βυσης, και γυρω γυρω απο την Αγ.Μαρκου.Στον Λιλά.Θελει ψαξιμο αλλά θα τα βρεις.

Ο μονοκερος μπορει να κομποζαρει και με καμια νεραιδουλα ως συνοδευτικό.Ειναι θεμα ομως και απο μονος του και ειναι ομορφος.

Η μελισσουλα ειναι παιδική και κάνει ωραιο θεμα και ωραιοτερη διακοσμηση για τραπεζια μετά και εκκλησία.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως θα προτιμούσα τη μελισσούλα!Μου αρέσει τόσο πολύ που της έχω αγοράσει της μικρής μου καλτσοπαντοφλακια και θήκη για την οδοντόβουρτσα της όταν βγάλουμε όλα τα δόντια μας και τα βουρτσίζουμε!είναι χαρούμενο και δεν το βλέπω συχνά.....μη σε επηρρεάζει που ο χώρος είναι κοντά σε θάλασσα!Αλήθεια πού θα το κάνεις το τραπέζι αν επιτρέπεται?

Το τραπέζι θα το κάνουμε σε εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου.Το φαγητό θα το πάμε εμείς,από δικό μας catering.Το μόνο που με προβληματίζει σχετικά με το χώρο,μιας και το ανέφερε η Ταταλίνα,είναι μη τυχόν βρέξει.Ποντάρω στο ότι θα είναι καλοκαίρι,αλλιώς....:lol:

Όντως η μελισσούλα κάνει καλύτερο στολισμό στα τραπέζια.Όπως και να 'χει θα το κάνω όσο πιο λιτό μπορώ.Δε μου αρέσουν τα πολύ φορτωμένα.Αν έχει κάποια ιδέα για διακόσμηση,εδώ είμαστε :)

Μονόκερος και νεραιδούλα μου κάνει ακόμα καλύτερο!Δεν το είχα σκεφτεί.

Πείτε κορίτσια,πείτε γιατι είναι το πρώτο μου και δεν έχω ιδέα

97Cep2.png

''dum spiro spero''

Διαφημίσεις

ωραιος ο μονοκερος , αλλα δεν θα δυσκολευτεις λιγο με τη διακοσμηση??

προσκλητηριο θα γινει ευκολα!!

αμα κανεις και αναζητηση unicorn charm θα βρεις διαφορα στο google... δεν ξερω σε ελλαδα αν θα βρεις...

για δες κι αυτο στο ebay:

http://cgi.ebay.co.uk/10-x-Chinese-Silvertone-Charms-AC2161-Unicorn-/170598545523?pt=UK_Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA&hash=item27b8773873

Ο μονοκερος μπορει να κομποζαρει και με καμια νεραιδουλα ως συνοδευτικό.Ειναι θεμα ομως και απο μονος του και ειναι ομορφος.

Θα συμφωνήσω με την αγαπημένη μου Aggeloudia,στο να τον συνδυάσεις με νεράιδες.Αλλιώς μου κάνει πιο πολύ για αγοράκι...

Η μελισσούλα μου αρέσει πάρα πολύ και δεν έχει καμιά σημασία που δεν είναι θαλασσινό θέμα.Τουλάχιστον δεν είναι πολυφορεμένο.

Οι γοργόνες πάλι είναι από τα ομορφότερα θέματα,αλλά θυμάμαι από άλλες κοπέλες που το επιχείρησαν,ότι είναι λίγο δύσκολο να βρεις υλικά.

Διαφημίσεις

Για βάφτιση κοριτσιού δίπλα στη θάλασσα ψηφίζω γοργόνα και θάλασσα, τρελαίνομαι για θαλασσινά θέματα!

Ωστόσο και οι μελισσούλες μου αρέσουν, είναι πολύ παιδικό θέμα και ζουζουνιάρικο στην κυριολεξία! Και πρωτότυπο! Θα μου άρεσε ως θέμα και σε γενέθλια. (Βλέπω κλίνεις προς τη μελισσούλα, την έχεις και στο avatar!)

Εξαρτάται τι αποτέλεσμα θέλεις, τι ύφος. Η γοργόνα είναι πιο ρομαντική, η μελισσούλα πιο παιχνιδιάρικη, πιο αστεία!

Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στην αγορά, για να δεις τι μπορείς να βρεις και μετά να αποφασίσεις. Να χαίρεσαι τη μικρή σου!!

EkcAp3.png