Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σειρά προτεραιότητας στο Μητρώο του ΙΚΑ

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί πήγα στο ΙΚΑ Νικαιας στο Μητρώο για να ανανεώσω το βιβλιάριό μου. Μου λέει η υπάλληλος πάρτε χαρτάκι, λεω οκ. Μόλις πλησιάζω το μηχάνημα, μπαίνει μέσα ένα τσούρμο από κόσμο που περίμενε. Μπαίνει μπροστά ένας μουντρούχος και μου λέει που πάς κοπέλα μου? Από ποιά πόρτα μπήκες εσύ? Λέω ορίστε? Εμείς περιμένουμε από τις 7 η ώρα, θα περιμένεις να πάρουμε εμείς πρώτα χαρτάκι. Και του απαντάω ότι η υπηρεσία ανοίγει στις 8 και ότι αυτό δεν το λέει κανένας κανονισμός ότι όποιος έρχεται στις 7 ή στις 6 παίρνει πρώτος χαρτάκι. Και μετά έκανε την κότα ότι δεν άκουγε που το συζητούσα με κάποιους άλλους που περίμεναν. Είμαι παράλογη ρε κορίτσια? Πάνε και στήνονται από τα αξημέρωτα και εμείς που πρέπει να προλάβουμε να πάμε στη δουλειά καθόμαστε και περιμένουμε. Έλεος

Διαφημίσεις

μα είναι δυνατόν? και οι υπάλληλοι δεν λένε τίποτα έτσι? επιεικώς απαράδεκτο.

αλλά αυτό που είχε πλάκα ήταν η ατάκα από ποιά πόρτα μπήκες? :mrgreen:

• 2 weeks later...

marzer και εγω στο ιδιο ΙΚΑ υπάγομαι. Την πρώτη φορά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο περίμενε ο κόσμος κάτω και επειδή έτυχε να φτάσω ακριβώς 8 με το που άνοιξε η πόρτα μπαίνω αμέσως και πάω πάνω. Λέω" α τυχερή είμαι πήρα το πρώτο νουμερο" Αμεσως ακούω να έρχονται ένα σωρο άτομα και όταν κατάλαβαν ότι είχα πάρει το 1 νουμερο έγινε το .....(μην πω καλύτερα). Η υπάλληλος μου είπε αφου έχεις το 1 πέρασε. Δεν σας λέω το βρισιδι που έφαγα. ¨οτι και να έλεγα δεκα μου έλεγαν. Και από τότε πάω κατά της 8 και δέκα και ότι βρω. ΑΛλά απαραδεκτο πιστεύω ότι είναι. Φταίμε και εμείς που το ανεχόμαστε πια.

Αυτό πια εγώ δεν το καταλαβαίνω. Στο ΙΚΑ, στην Εθνικη Τράπεζα, στις πολεοδομίες τώρα με τους ημιυπαιθριους πάνε και κάθονται από τα αξημέρωτα.Μα αν πάνε στις 6 π.μ. το νωρίτερο που θα φύγουν θα είναι στις 8μιση. Ε, ας πάνε στις 8 και ως τις 10μιση θα έχουν φύγει. Η ίδια ώρα αναμονής δεν είναι? Αλλά μας έχει φάει το να είμαστε πρώτοι στο ταμείο. Και στο τέλος την πληρώνουμε εμείς που έχουμε αφήσει παιδιά στο σπίτι ή που πρέπει να πάμε στη δουλειά μας γιατί οι παππούδες ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

Διαφημίσεις

• 1 year later...
Και στο τέλος την πληρώνουμε εμείς που έχουμε αφήσει παιδιά στο σπίτι ή που πρέπει να πάμε στη δουλειά μας γιατί οι παππούδες ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα

Δεν το λες σωστά!

Δεν λες καλυτερα οτι οι παππουδες έχουν μαλώσει με τον υπνο!!:lol: έτσι ειναι αμα βρυκολακιαζεις ολη νυχτα κοπελιά, πας και στηνεσαι απο την προηγουμενη στη σειρα μη περασει κανενας αλλος πρωτος

ε, και τί να κάνουν όλη μέρα, πώς να περάσει η ώρα τους? πάνε και στήνονται σε καμμιά ουρά κι είναι έτοιμοι για καβγά να ανάψουν και τα αίματα....;)