Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαρούλι στη χορτόσουπα????

tella

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Μου έφερε ο πατέρας μου μαρουλάκι από τον μπαξέ του τρυφερούλι και θα ήθελα να του δώσω του μπέμπη (είναι 7 μηνών και κάτι). Κρίμα είναι να το φάμε εμείς :mrgreen:

Το ερώτημα είναι, μπαίνει στη χορτόσουπα και αν ναι πως, το βράζουμε, όπως στο φρικασέ???

Ξέρει καμία?

Ευχαρτιστωωωωωω

Διαφημίσεις

καλησπερα

εγω στην ελενιτσα μου εκανα τυπου φρικασε δλδ μαρουλακι λιγο κρεμμυδακι φρεσκο ανηθο και το κρεατακι ολα μεσα στην κατσαρολα και της αρεσε παρα πολυ... το λυπομουν το καημενο να τρωει καθε μερα τα ιδια:lol:

οποτε ναι γινεται μια χαρα!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

βεβαια και μπορεις να βαλεις μαρουλι στην χορτοσουπα, μαζι με την υπολοιπη...πρασιναδα! αν θα βαλεις μονο μαρουλι υπολογισε 10 λεπτα πριν κατεβασεις την κατσαρολα απο τη φωτια!:) δινει πολυ ωραια γευση! (αλλωστε προτου αρχισουμε να ριχνουμε τα μαρουλια στις σαλατες, ο κοσμος τα ετρωγε στη σουπα του!)

καλη ορεξη στο μωρακι σου!:)

εμένα η παιδίατρος μου είπε να βάζω μαρουλάκι στην χορτόσουπα απο 6 μηνών και το έβραζα με όλα τα άλλα λαχανικά απλά δεν το άλεθα στο τέλος στο μούλτι. Βέβαια εμενα την πείραξε και το σταμάτησα αλλά σε λίγο καιρό θα προσπαθήσω πάλι :D:D

4Xjop3.png

βεβαια και μπορεις να βαλεις μαρουλι στην χορτοσουπα, μαζι με την υπολοιπη...πρασιναδα! αν θα βαλεις μονο μαρουλι υπολογισε 10 λεπτα πριν κατεβασεις την κατσαρολα απο τη φωτια!:) δινει πολυ ωραια γευση! (αλλωστε προτου αρχισουμε να ριχνουμε τα μαρουλια στις σαλατες, ο κοσμος τα ετρωγε στη σουπα του!)

καλη ορεξη στο μωρακι σου!:)

το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ!το τρώει μια χαρά ο μικρός και δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα. άσε που τον βοηθάει όταν έχει δυσκοιλιότητα :-D

Διαφημίσεις

Εμεις μια χαρα βαζαμε λιγο μαρουλακι σε ολες τις σουπες του, δηλαδη καθημερινα, και εδινε πολυ γλυκια γευση κ το ελιωνα στο μουλτι με τα υπολοιπα και ποτε δεν τον πειραξε.