Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κορσές για ρούχο της μαμάς

τσιτσία
 Share

Recommended Posts

Κορίτσια HELPPPPPP

Ψάχνώ να βρώ ένα κορσέ για να φορέσω με το φόρεμά μου για να με μαζέψει λίγο και να μην διαγράφει.

Όποια ξέρει ας μς βοηθήσει λίγο.

Ευχαριστώ :oops:

.png

Διαφημίσεις

εψαξα στο ιντερνετ και βρήκα αυτά

http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=6553&ct=128&la=1

http://www.telestore.gr/menu_fitness_slimliftsimple.php

http://www.telestore.gr/menu_fitness_slimliftsupreme.php

το τελευταίο το έχω δει και στην τηλεόραση!! σκεφτόμουν να το πάρω! :D

ελπιζω να σε βοήθησα!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Είχα πάρει από το φαρμακείο έναν κορσέ, για μετά την γέννα, αλλά κανονικό, δηλαδή σαν εσώρουχο, όχι τυπου βερμούδα.

Πήγαινε σε ένα φαρμακείο να δεις και να το δοκιμάσεις (ίσως) γιατί στοιχίζουν και ακριβά. Εγώ το πήρα γύρω στα 80 ευρώ.

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ,

όσο αφορά το slim & lift το έχω πάρει και δεν μπορώ να πώ ότι δεν κάνει δουλειά αλλά μην φανταστείς ότι γίνεσαι μοντέλο αλλά μαζεύει αρκετά.Το καλό είναι ότι στην τιμή των 59€ παίρνεις δύο ένα εκρού και δώρο ένα μαύρο.

Νασια εδω 39ε τα εχει.

Κορίτσια ,

όσο αφορά το slim & lift το έχω πάρει και δεν μπορώ να πώ ότι δεν κάνει δουλειά αλλά μην φανταστείς ότι γίνεσαι μοντέλο αλλά μαζεύει αρκετά.Το καλό είναι ότι στην τιμή των 59€ παίρνεις δύο ένα εκρού και δώρο ένα μαύρο.

UYijp2.png

2Wlep2.png

εγω πηρα το diva της elemarketing ειναι πολυ καλος δεν φαινετε απο τα ρουχα, ΑΛΛΑ πρεπει να βρεις το σωστο νουμερο! Εμενα το ενα μου επευτε μικρο και το αλλο μεγαλο :evil::evil::evil:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Και ποιον πηρες τελικα?Σε ττοια περιπτωση ειναι καλυτερα να ειναι λιγο μεγάλος η λιγο μικρός?

εγω πηρα το diva της elemarketing ειναι πολυ καλος δεν φαινετε απο τα ρουχα, ΑΛΛΑ πρεπει να βρεις το σωστο νουμερο! Εμενα το ενα μου επευτε μικρο και το αλλο μεγαλο :evil::evil::evil:

UYijp2.png

2Wlep2.png

Διαφημίσεις

πηρα τον πιο μεγαλο γιατι τον αλλο δεν μπορουσα να τον ανεβασω ή δεν προσπαθησα αρκετα :evil: Καλως ειναι δε λεω , δεν κανει και θαυματα βεβαια :P Για το φορεμα που τον ηθελα εγω εκανε την δουλεια του!

60 ευρω απο καταστημα δυο τεμαχια 1 μπεζ ενα μαυρο!!!

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Oχι κορίτσια 59€ το αγόρασα και 9€ τα μεταφορικά 68 € έδωσα και τόσα αναφέρει και στο site.

Μήπως είδατε λάθος site εγώ αναφέρομαι στο κάτωθι:

nasia εγω το πηρα απο καταστημα και δεν εδωσα μεταφορικα...ειναι ο diva ths Telemarketing :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Νασια Εχει δυο ειδη.εσυ πηρες τον πιο καινουριο. http://www.telestore.gr/menu_fitness_slimliftsimple.php

Oχι κορίτσια 59€ το αγόρασα και 9€ τα μεταφορικά 68 € έδωσα και τόσα αναφέρει και στο site.

Μήπως είδατε λάθος site εγώ αναφέρομαι στο κάτωθι:

UYijp2.png

2Wlep2.png

Κορίτσια ,

μεχρι να διαβασω τι γραφεις μου κοπηκε η αναπνοή :lol: το εχω παραγγειλει και περιμενω να το δοκιμασω.

την κοιλάρα την κάνει κοιλια ? αυτο ειναι το θέμα ?? :lol:

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

Ακουσα για το lipopanty( αν το γραφω σωστα).Το διαφημιζει και απο κοπελα ακουσα οτι ειναι καλο αλλα ρωτα σε φαρμακειο!

εγω παντως αυτο αγορασα !!!!ειναι πολυ καλο......

μου μαζεψε την κοιλια που ειχα.......οχι μεγαλη αλλα ειχα.

στοιχιζει ομως ακριβα , γι αυτο πρεπει να δοκιμασεις να παρεις το σωστο νουμερο!

εγω παντως εχω το small (52 κιλα)...η υπαλληλος στο φαρμακειο να επιμενει οτι επρεπε να παρω το medium η και το large ακομα! :shock:

ευτυχως , δοκιμασα τα νουμερα και φυσικα αγορασα το σωστο!!!!

κορίτσια κι εγώ πήρα το lipopanty mama από το φαρμακείο (80 ευρώ).

το αποφάσισα αργά όμως οπότε πήρα το small !!

Το θέμα είναι πως ενώ κάνει δουλειά, τώρα πιά μου είναι φαρδύς, αλλά λίγη κοιλίτσα έχω ακόμη!! (όλοι μου λένε όχι... αλλά εγώ αλλιώς με βλέπω!!) έτσι σκέφτομαι να πάρω κι εγώ το slim & lift... στο κάτω κάτω αν δεν κάνει δουλειά διαρκείας... ας με μαζέψει τουλάχιστον στα γενέθλια και τη βάφτιση!! :lol::lol::lol:

κορίτσια κι εγώ πήρα το lipopanty mama από το φαρμακείο (80 ευρώ).

το αποφάσισα αργά όμως οπότε πήρα το small !!

Το θέμα είναι πως ενώ κάνει δουλειά, τώρα πιά μου είναι φαρδύς, αλλά λίγη κοιλίτσα έχω ακόμη!! (όλοι μου λένε όχι... αλλά εγώ αλλιώς με βλέπω!!) έτσι σκέφτομαι να πάρω κι εγώ το slim & lift... στο κάτω κάτω αν δεν κάνει δουλειά διαρκείας... ας με μαζέψει τουλάχιστον στα γενέθλια και τη βάφτιση!! :lol::lol::lol:

εγω πρεπει να φορεσω το λιπο μαμμυ και απ εξω το slim & lift :lol: δεν φευγουν τα κιλα με τιποτα σαν μπουγατσα ειμαι :(

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

εγω πρεπει να φορεσω το λιπο μαμμυ και απ εξω το slim & lift
:lol::lol::lol: αυτό δεν το έιχα σκεφτεί!!!

δεν φευγουν τα κιλα με τιποτα σαν μπουγατσα ειμαι

ελά βρε... μην το βάζεις κάτω! εξάλλου... οι καθρέφτες πρέπει να έχουν χαλάσει τελευταία!!!!

ΠΛηροφοριακά σας ενημερώνω ότι κάλα θα ήταν να παίρνατε το κορσέ που διαφημίζει στην τηλεόραση με ράντες που είναι.Ο λόγος είναι απλός:είχα πάρει πολύ παλιά και πα΄ντα στους κορσέδες δημιουργείται το πρόβλημα να διπλώνουν στο στομάχι ψηλά κάτω από το στήθος.Κοιτάχτε το!

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Nα ρωτήσω κάτι??????Το lipopanty βοηθάει στο να φύγει οριστικά η κοιλιά γιατί το slim & lift είναι προσωρινή λύση.
Μπορώ να σου πω ναι, αρκεί τον πρωτο καιρό που θα σταματησεις τον κορσε να μη φορας φαρδυα ρουχα... γιατι ξεχνιεσαι, αφηνεις την κοιλια χαλαρη και αυτη ξαναπεταγετε!

Η αληθεια παντως ειναι πως χρειαζονται και λιγοι κοιλιακοι! αλλα ποιος τους κανει!! :lol::lol:

Nα ρωτήσω κάτι??????Το lipopanty βοηθάει στο να φύγει οριστικά η κοιλιά γιατί το slim & lift είναι προσωρινή λύση.
Μπορώ να σου πω ναι, αρκεί τον πρωτο καιρό που θα σταματησεις τον κορσε να μη φορας φαρδυα ρουχα... γιατι ξεχνιεσαι, αφηνεις την κοιλια χαλαρη και αυτη ξαναπεταγετε!

Η αληθεια παντως ειναι πως χρειαζονται και λιγοι κοιλιακοι! αλλα ποιος τους κανει!! :lol::lol:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ τώρα έχω χάσει και άλλα 12 κιλά. Είμαι δηλαδή πιό κάτω και από τότε που έμεινα έγκυος. :lol::lol:

Όμως η κοιλίτσα παραμένει κοιλίτσα :twisted::twisted::twisted:

Έχω ένα step στο σπίτι και λέω συνέχεια στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω και κοιλιακούς αλλά ο ΑΤΙΜΟΣ δεν πείθετε :P:P:P

7adb2868d6.png

Έχω ένα step στο σπίτι και λέω συνέχεια στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω και κοιλιακούς αλλά ο ΑΤΙΜΟΣ δεν πείθετε :P:P:P
:lol::lol::lol::lol:

Άστα ρε γμτ... κι εγώ σήμερα που επιτέλους μπήκα στο τζηνάκι, το προ εγκυμοσύνης εποχής... όσο και να ξετρελάθηκα... έχω θέμα με την κοιλίτσα! είναι βλέπεις και χαμηλοκάβαλο και είναι ποιό αισθητό!

καλά βέβαια... μη φανταστείς καμιά μπάκα!! αλλά είναι το κόλλημα που έχουμε εμείς οι γυναίκες! Εγώ τουλάχιστον εκτός από το στήθος, θέλω να είμαι πλάτη μπρος, πλάτη πίσω!!!! :lol::lol::lol:

Εγώ τουλάχιστον εκτός από το στήθος, θέλω να είμαι πλάτη μπρος, πλάτη πίσω!!!! :lol::lol::lol:

Ωχ τώρα πάτησες το "ευαίσθητο κουμπί" μου! :mad::mad:

Ας όψετε που θέλω να κάνω και άλλα παιδιά, αλλιώς θα είχα πάει ήδη στον "Φουστάνο" :lol::lol::lol:

Όχι ότι έχω σημαντικό πρόβλημα, αλλά είναι αυτό το γυναικείο "κόλλημα" που λέμε.....

7adb2868d6.png