Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ???

Recommended Posts

καλησπερα!!!3 ιουνιου ο ιωαννης μας γινεται ενος!!!καμια ωραια ιδεα για θεμα για το παρτυ του???

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν κάνεις το νούμερο ένα?Έχει πιατάκια,ποτηράκια κτλ με το νούνερο ένα.Εγώ αυτό έκανα στα πρώτα γενέθλια της μικρής μου.

το σκεφτηκα και μου αρεσει πολυ σαν ιδεα αλλα απο που τα προμηθευτηκες τα σχετικα?

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Αν πας στο ποστ (Τα πρώτα γενέθλια της Δομινίκης)θα δεις τι έκανα.Τα πιατάκια κτλ τα πήρα από το Perfect party αλλά είδα ότι έχει και το nakaspaper.Βασικά εγώ τα έκανα μπε-μπε.Προσκλητήριο είχα ένα φορεματάκι και γενικά η διακόσμηση ήταν μπε-μπε(κουδουνίστρες,σαλιάρεςκτλ).Αν θες ρίξε μια ματιά στο ποστ μου μήπως πάρεις καμιά ιδέα.

παρηγγειλα κατι τελεια πιατακια, πετσετουλες, καπελακια με θεμα τους πειρατες απο το nakas paper για τη βαπτιση μας( μιας και ειναι 2 μερες μετα τα γενεθλια θα κοψουμε και στο τραπεζι τουρτιτσα)!!!το καταευχαριστηθηκα γιατι δεν εβρισκα πουθενα με το θεμα μας!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

επισης βρηκα αρκετα με θεμα το ''1''!!!θα τα παραγγειλω ομως λιγο αργοτερα αυτα μην παθει κανα εγκεφαλικο ο μπαμπας!!!σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη βοηθεια σας!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

οπως γραφω και σε αλλο Post, εμεις εχουμε τον απριλη .που θα βρω με το 1 φθηνα ειδη παρτυ???τυπου jumbo, alex pack εχουνε???απο το ιντερνετ συμφερει?ειναι και η κριση βρε κοριτσια!!!ουτε γενεθλια με ανεση δεν μας αφηνει να κανουμε!

οπως γραφω και σε αλλο Post, εμεις εχουμε τον απριλη .που θα βρω με το 1 φθηνα ειδη παρτυ???τυπου jumbo, alex pack εχουνε???απο το ιντερνετ συμφερει?ειναι και η κριση βρε κοριτσια!!!ουτε γενεθλια με ανεση δεν μας αφηνει να κανουμε!

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=269&category=2598

και

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=269&category=2598.

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο και σκέφτομαι να πάρω κάποια πραγματάκια από εδώ, όχι όλα γιατί είναι πανάκριβα.Τα υπόλοιπα λέω να τα πάρω από τζάμπο, που έχει ένα παρεμφερές σχέδιο.

Πώς σου φαίνονται;

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=269&category=2598

και

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=269&category=2598.

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το πρώτο και σκέφτομαι να πάρω κάποια πραγματάκια από εδώ, όχι όλα γιατί είναι πανάκριβα.Τα υπόλοιπα λέω να τα πάρω από τζάμπο, που έχει ένα παρεμφερές σχέδιο.

Πώς σου φαίνονται;

Μάλλον δεν τα βγάζει με τη σειρά.δες σελίδα 2 και 3

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εγω ψαχνω να βρω ειδη παρτυ σε χρωματα θαλασσι-καφε, εχω δει αρκετα σε ξενα σαιτ αλλα με τα εξοδα αποστολης ειναι απλησιαστα!!!καμια ιδεα που θα βρω με θεμα το ''1''?ή εστω μονοχρωμα καφε ή θαλασσί?

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

δυστυχως δεν εχει κατι στα χρωματα που ψαχνω. ειναι πολυ περιορισμενα τα σχεδια!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

εγω ψαχνω να βρω ειδη παρτυ σε χρωματα θαλασσι-καφε, εχω δει αρκετα σε ξενα σαιτ αλλα με τα εξοδα αποστολης ειναι απλησιαστα!!!καμια ιδεα που θα βρω με θεμα το ''1''?ή εστω μονοχρωμα καφε ή θαλασσί?

Μονόχρωμο θαλασσί πρέπει να έχει το jumbo!

ναι εχει θαλασσι στα τζαμπο. δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι τετοιο. μπορεις να παρεις καποια μονοχρωμα και να κανεις και εσυ καποιες κατασκευες για διακοσμηση με χοντρο χαρτονι. πχ το νουμερο ενα σε αυτα τα χρωματα για την πορτα. το ειχα δει σε μια αλλη κοπελα. παντως εγω που εψαξα για νουμερο ενα σε αυτες τις σελιδες που αναφερονται, δεν συμφερει. ειναι πολυ ακριβα

πανακριβα ειναι, θα παρω χαρτονια κανσον και θα τα φτιαξω ολα μονη μου!!!δεν υπαρχει και ο συνδιασμος χρωματων που θελω, αρα καιρος να αρχισω τις χειροτεχνιες μου!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png