Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

breite mou mia idea

mpimpi
 Share

Recommended Posts

Διαφημίσεις

re koritsia se ligo kairo 8a baftiso ton mpempouli mou k i nona 8elei laxani xroma stin baftish me ligo portokali kai oxi mple!!! breite mou ena 8ema!

έχω μια απορία..η νονά διαλέγει τα χρώματα της βάπτισης και όχι εσύ ? μήπως έχει επιλέξει τέτοια χρώματα και για βαπτιστικά ? anyway, μπορείς να έχεις θέμα από παραμύθι π.χ ο βάτραχος που γίνεται πρίγκιπας ή να παίξεις με λαχανί κουβαδάκια και πορτοκαλί κορδέλες ή και το αντίθετο δες εδώ : http://www.happyevents.gr/product-image/16277/674/2/

line_line_b_beg_40_time_1183867200_text_6f20e8e1edeffdebe7f220eceff520e5dfede1e920.gif

oxi den dialegei auti ta xromata. epeidi omos 8a plirosei gia stolismo ekklisias kai lampada i idia mou proteine auta ta xromata! an 8elo bebaia gia na kanoume kai tis mpomponieres stin idia apoxrosi

Η διχρωμία πορτοκαλί - λαχανί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα για αγόρι........αν όμως γίνει τριχρωμία προσθέτοντας και μπλε αλλάζει εντελώς και μπορεί να γίνει υπέροχο!

Θα μπορούσες εσύ να βάλεις και το μπλε στοιχείο στις μπομπονιέρες και στον στολισμό γενικότερα και να έχεις εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

.png.png

Πολυ ωραιο ειναι και το τυρκουαζ με πορτοκαλι.......στις σωστες αποχρωσεις.......

http://www.an-agapas.gr/node/278

Η λαχανι με θαλασσι!!!!!

http://www.an-agapas.gr/vaptisi/sets/set09.html

Ωραιοι και φρεσκοι συνδυασμοι!!!Λαχανι και πορτοκαλι ειναι ξεπερασμενο.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Πάντως, για το ότι δε θέλει μπλε η νονά, τη συγχαίρω.

Αμάν πια βρε παιδί μου με τα μπλε-θαλασσιά για αγοράκια και τα ροζουλί για τα κοριτσάκια! Τόσα χρώματα υπάρχουν. Το μπλε είναι κάπως μπουντό και ηρεμιστικό. Βάλε εκεί πέρα χρωματάκια να φωτίσει το μωράκι και ο χώρος...

Μια χαρά θα είναι όλα, άκου τη νονά!!! :D

Γειά σας!! Θέλω και γω βοήθεια με το θέμα της βάφτισης της κορούλας μου! Ο άντρας μου την φωνάζει σκουληκάκι και ομορφούλα. Εμένα σα θέμα θα μου άρεσε και κουνελάκι. Όπως αυτό το κουνελάκι από το έργο της Μiss Potter.

Αν θες σαλιγκαρο καπου ειδα ενα σχετικο σετακι!!!!!

Για την Ποττερ τωρα, υπαρχει ενα σαιτ με το θεμα, σαφως πρεπει να το ενταξεις στα προσκλητηρια για αρχη......σαν παραμυθι!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις