Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το δικο μας βιβλιο ευχων

ioannaELENI

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ! Σας ευχαριστω πολυ!!!

Το εφτιαξα μονη μου... το αλμπουμακι το πηρα ετοιμο βεβαια ειχε ήδη το αρχικο σχημα απο χοντρο χαρτονι και τους κρικους του και απλως κολλησα τα χαρτια και τα διαφορα στολιδια

Το ειχα τοσο αγχος αν θα βγει της προκοπης ή θα γελασει και ο καθε πικραμενος!!

Περνω κουραγιο και συνεχιζω... Τωρα φτιαχνω τα καστρακια και τις φιγουρες για το στολισμο και θα επανελθω δριμυτερη!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστω παρα πολυ!

Ειναι το πρωτο που κανω!! Χαιρομαι πολυ που αρεσει γιατι ειχα τρομερη ανασφαλεια αφου δεν εχω ασχοληθει ξανα με τετοια πραγματα...φαινεται το κοριτσακι μου μού δινει δημιουργικοτητα!!

Το αλμπουμακι το αγορασα ετοιμο απο το χαρτοπωλειο Ξερικος στην Πραξιτελους μαζι με ενα σετ απο φυλλα χρωματιστα.

Τα υπολοιπα στολιδια (λουλουδια, κορδελες, στικερς) και χαρτια τα αγορασα απο το ιντερνετ καταστημα memories.

Αυτο που εκανα ήταν να κοψω προσεκτικα τα χαρτια στο σχημα του αλμπουμ και τα κολλησα με Uhu hart. Η πριγκιπισσα στο μπροστινο φυλλο ειναι απο το Νικολις.

Τα υπολοιπα ειναι θεμα φαντασιας απλως προσπαθησα να ταιριαξω τα χρωματα μεταξυ τους

Revythaki,κοίτα και εδώ,για να συγκρίνεις προϊόντα και τιμές.Έχω ψωνίσει 2 φορές και έμεινα ευχαριστημένη.Επίσης,κάποιες φορές κάνει προσφορές και γλυτώνετε τα ταχυδρομικά.

www.enjoyscrapping.gr

Ευχαριστώ Χριστίνα:)δεν θα κάνω βιβλίο ευχών παρ'ολα αυτά μου αρέσουν αυτα τα μπιχλιμπιδάκια πολύ και χαζεύω στο ιντερνετ με τις ώρες!

Μια απ'τα ίδια!!Τα έχω σε στοκ,μήπως και χρειαστούν κάποτε!!:P