Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΤΑ ΚΥΚΛΑΜΙΝΑ"

Recommended Posts

Έχουμε αρχίσει να κοιτάμε για βρεφικούς σταθμούς για το κοριτσάκι μας (22 μηνών) κοντά στην περιοχή που μένουμε (Νίκαια) και μάλλον καταλήξαμε στα Κυκλάμινα στο Κερατσίνι.

Έχει κανείς σας εμπειρία από αυτόν τον σταθμό?

Απ' ότι είδαμε σε μία γύρα που βγήκαμε ο συγκεκριμένος υπερτερούσε σε εγκαταστάσεις σε σχέση με τους άλλους. Όσον αφορά όμως το θέμα της περιποίησης και της φροντίδας των μωρών, πως να είσαι σίγουρος αν δεν δοκιμάσεις?

Θα με βοηθήσετε πολύ αν ξέρετε κάτι σχετικά!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

ψαχνω βρεφονηπιακό στην περιοχη εχω ανοίξει καινούριο θέμα και κανεις δεν μου απαντά... Βοήθεια βρε κορίτσια... έχω μετακομίσει στην περιοχή πρόσφατα και δεν έχω κανεναν άλλο να πάρω μια γνώμη...

Είσαστε ευχαριστημένες κορίτσια από τα κυκλάμινα (είναι πολυ κοντά στο σπίτι μου και θα με εξυπηρετούσε πόλυ)

NrR3p3.png

• 2 weeks later...

κι εγώ ψάχνω παιδικό σταθμό στο Κερατσίνι

δεν είμαι από την περιοχή και δεν ξέρω κανέναν να

ρωτήσω ούτε έχω ακούσει κάτι για κάποιον σταθμό

κι εμένα είναι κοντά τα κυκλάμινα

μήπως έχει κάποια εμπειρία από αυτό το σταθμό?

εμένα είναι και μικρούλης

μόλις 10 μηνών θα είναι το φθινόπωρο που σκέφτομαι

να τον στείλω

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

• 3 weeks later...

Καλημέρα!!

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για βρεφονηπιακό σταθμό στο Κερατσίνι...

Θέλω να εργαστώ και να είμαι ήσυχη ότι ο μπεμπούλης μας τώρα μόλις 11 μηνών θα είναι σε καλά χέρια και θα περνάει ευχάριστα και δημιουργικά.

Ψάχνωντας στο ίντερνετ μου τράβηξε την προσοχή "Τα κυκλάμινα"...

Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το προσωπικό και για το κόστος;

ψαχνω κι εγω για παιδικο σταθμο εδω κ ενα μηνα.πηγα σε πολλους περιπου σε 10.ολο κ κατι δεν μου πολυαρεσε.τα κυκλαμινα μου εκαναν εντυπωση,αλλα κ παλι εμαθα απο το forum οτι διπλα ειναι πυλωνες της δεη κ ειδα κ ενα μεγαλο ξυλεμπορικο,προφανως πολυ φασαρια κ επυκινδινο.τι να κανω?εχω απελπιστει.θελω ενα σταθμο κ καινουριο κ με καλους ανθρωπους,μη βλεπουν το παιδι μου σα κουμπαρα.εχετε κανενα υποψη σας?

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια ο μικρος μου παει στα Κυκλάμινα εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ειμαι πολύ ευχαριστήμενη και με τους ανθρώπους που το έχουν και φυσικά με την δασκάλα.

Λάθη γίνονται παντου. Ο μικρός μου έχει μάθει πολλά και φυσικά το πρωι πάει με χαρά στο σχολείο. Εκαναν μια πολύ όμορφη γιορτή τα Χριστούγεννα και περιμένω την Καλοκαιρινη.

Οι ανθρωποι του παιδικού ειναι Πανω από Ολα Ανθρωποι.Αυτά. Του χρονου να μαστε καλά εκει θα πάμε.

1gGKp3.png

να σου πω την αληθεια εγω ψηνομαι αλλα ο αντρας μου ανενδοτος,πως εδωσαν αδεια λεει.τοσο σοβαρο το βλεπει.τι να κανω δεν ξερω.απ την αλλη λεω να το παω δελφινακια,εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα παννννακριβος.μηπως ξερεις κανεναν καλυτερο,μπας κ δεν εχω παει?

πανω κατω εχω ακουσει τιμες αλλα εγω θελω μονο για 3-4 ωρες.θα μου κανουν καλυτερη τιμη?εσεις ποσα δινεται?επιπλεον τα μωρα τα 2χρονα τα βγαζουν στην αυλη?γιατι το ακουσα κι αυτο σε ενα στο κορυδαλλο.ποσος μεγαλος ειναι ο χωρος ο βρεφικος?κ η αυλη?

Επειδή ρωτας αρκετά πραγματάκια και φυσικά πολλές λεπτομέρειες καλύτερα να μιλήσεις απο κοντά με τους ανθρώπους . Εγώ τον έχω από τις 8-5,20 λόγω δουλειάς.

Επομένως έχω άλλα κριτήρια σαφέστατα... για 3-4 ώρες δεν γνωρίζω τιμες.

Οσον αφορά την αυλη εμενα ο δικός μου μαζί με το τμήμα του βγήκε κατά το Πάσχα ΄και όταν το έκριναν ότι μπορούσαν να δουλέψουν ώς ομάδα.

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ΜUMSOFIA πως περνάει τόσες ώρες ο μικρός σου στο παιδικό?

φαντάζομαι ότι κοιμουνται τρώνε και παίζουν αλλά μετά τις 2-3 το μεσημέρι τι κάνουν?

δουλεύω κι εγώ πολλές ώρες και ο μικρός θα είναι 10 μηνών όταν

θα τον στείλω

ακόμα ψάχνω για σταθμό...

το πρωι τρώνε όλοι μαζι, μετα έχουν δραστηριότητες, το μεσημεριανό τους, μεσημεριανή ξεκουραση, σηκώνονται και τρώνε το απογευματινό τους και μετα έρχονται.

Τώρα δεν ξέρω για το προγραμμα των πιο μικρών παιδιών, αν ρωτήσεις σίγουρα θα σου πουν

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

• 1 year later...

είχαμε πάει κι εμείς να τον δούμε αλλά δεν μου έκανε κλίκ

τότε που ενδιαφερόμασταν ο μικρός ήταν 10 μηνών

η αίθουσα του βρεφικού μικρή και θύμιζε μπουντρούμι

γιατί τα παράθυρα βρίσκονταν στο ύψος του κεφαλιού μου

δεν μου έδιναν την εντύπωση ότι δίνουν ερεθίσματα σε παιδάκια

τέτοιας ηλικίας κυρίως προσφέρουν φύλαξη

τα κρατάνε κλεισμένα στην ίδια αίθουσα όλη μέρα και ίσως βγαίνουν

μόνο για φαγητό και ύπνο (κυρίως από φόβο μην χτυπήσουν)

επίσης το μενού μου φάνηκε πολύ μονότονο και φτωχό (σε ότι αφορά το πρωινό για το μεσημεριανό δε θυμάμαι)

οι εγκαταστάσεις καινούριες μεν αλλά οι τάξεις πολύ μικρές

εκτός από την τραπεζαρία που τρώνε και παίζουν αλλά είναι ημιυπόγεια

κι αυτή και καθόλου φωτεινή

το μόνο που σε κερδίζει είναι η αυλή