Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτρίχωση μετά απο καισαρική??

Recommended Posts

Κορίτσια που έχετε κάνει καισαρική, θέλω να μου πείτε, ποια μέθοδο αποτρίχωσης χρησιμοποιείτε?Εγώ έκανα κερί παλιά αλλά σταμάτησα όταν έμεινα έγκυος απο φόβο μήπως απο το τράβηγμα πάθει κάτι το μωράκι(αν και ο γιατρός μου μου είπε πως δεν υπήρχε πρόβλημα).Τώρα με την καισαρική μπορώ να χρησιμοποιήσω πάλι κερί?(σημ.γέννησα πριν 6 μήνες)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Na sου ζησει!!!!:-P:-P:-P:-P

Εγώ έκανα προχθες με κερί, γεννησα κι εγω ακριβως πριν 6 μηνες, βεβαια πέθανα στον πόνο:mad::-x:-x

Ακομα νιωθω κάπως την περιοχη λιγο πάνω απ την τομή!

Παρομοίως, έκανα αποτρίχωση με κερί στους 3 μήνες, αλλά ακόμα και τώρα νιώθω απίστευτο πόνο και ευαισθησία στην τομή. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω μέθοδο αποτρίχωσης τουλάχιστον για αυτήν την περιοχή.

Εκτός από το ξυράφι και το κερί ποια άλλη μέθοδος υπάρχει? Εγώ πάντως 8 μήνες μετά δεν πλησιάζω κοντά στην τομή με το κερί με τπτ!!! Φοβάμαι μήπως πονέσω, μήπως κάνω κανένα κακό... άσε που τόσο καιρό μετά ώρες ώρες νιώθω να με "τραβάει" οπότε και η σκέψη μόνο του κεριού με τρομοκρατεί.

Εκτός από το ξυράφι και το κερί ποια άλλη μέθοδος υπάρχει? Εγώ πάντως 8 μήνες μετά δεν πλησιάζω κοντά στην τομή με το κερί με τπτ!!! Φοβάμαι μήπως πονέσω, μήπως κάνω κανένα κακό... άσε που τόσο καιρό μετά ώρες ώρες νιώθω να με "τραβάει" οπότε και η σκέψη μόνο του κεριού με τρομοκρατεί.

Αποτρίχωση με Laser my_beba μου:P!

Και με τον καιρό και τις συνεδρίες θα πάψεις να ξανασχοληθείς με τις τρίχες εκεί κάτω:rolleyes:!

Διαφημίσεις

Να σας πω και εγω νιώθω περίεργα να χρησιμοποιήσω κερί γιατί εκεί που είναι ενα "νεκρό"σημειο πάνω απο την τομή ακόμη και στο ξύρισμα νιώθω κάπως.Παρεπιπτόντως,να ρωτήσω,αυτό το μούδιασμα και το φουσκωματάκι πότε φεύγει επιτέλους?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Να σας πω και εγω νιώθω περίεργα να χρησιμοποιήσω κερί γιατί εκεί που είναι ενα "νεκρό"σημειο πάνω απο την τομή ακόμη και στο ξύρισμα νιώθω κάπως.Παρεπιπτόντως,να ρωτήσω,αυτό το μούδιασμα και το φουσκωματάκι πότε φεύγει επιτέλους?

Εμένα στην πρώτη γέννα κράτησε το μούδιασμα για περίπου 8 μήνες, στην δεύτερη γέννα 1,5 μήνα.

Διαφημίσεις

ballou μου πού να βρω χρόνο με το παιδί να τρέχω για laser... για "σπιτικές" μεθόδους μιλάμε!

revythaki σε λίγες μέρες η μικρή γίνεται 8 μηνών και ακόμα το μούδιασμα καλά κρατεί σ'εμένα.

ballou μου πού να βρω χρόνο με το παιδί να τρέχω για laser... για "σπιτικές" μεθόδους μιλάμε!

revythaki σε λίγες μέρες η μικρή γίνεται 8 μηνών και ακόμα το μούδιασμα καλά κρατεί σ'εμένα.

:-(:-(:-(

10Ddp3.png

OaR2p3.png

revythaki τι εννοείς "φούσκωμα"? εγώ δεν έχω κανένα φούσκωμα. Η τομή φαίνεται σαν μια λίγο πιο σκούρα γραμμή αλλά δεν υπάρχει κανένα σημείο με εξόγκωμα ή κάτι τέτοιο.

revythaki τι εννοείς "φούσκωμα"? εγώ δεν έχω κανένα φούσκωμα. Η τομή φαίνεται σαν μια λίγο πιο σκούρα γραμμή αλλά δεν υπάρχει κανένα σημείο με εξόγκωμα ή κάτι τέτοιο.

Και εμένα υπήρχε φουσκωματάκι, δηλαδή όλη η τομή εξείχε από το υπόλοιπο μέρος, λίγο βέβαια, τώρα έχει επανέλθει.

αααα εμένα έτσι ήταν την πρώτη εβδομάδα μόνο. Τώρα μη σου πω πως είναι προς τα μέσα, δλδ σαν ένα "αυλάκι" με ελάχιστο βάθος, ίσα ίσα που το νιώθω όταν βάζω το χέρι μου πάνω της.

Διαφημίσεις

η τομή μου σε ορισμένα σημεία έχει εξαφανιστεί τελείως και σε άλλα είναι λιιιγο πρησμένη κ ροζ και αν βάλω το χέρι μου νιώθω τη ραφή απο κάτω(αχ τι λέω πρωι πρωι!)Πάνω όμως απο την τομή ακριβώς, εκεί που νιώθω το μούδιασμα, είναι λίγο φουσκωμένη η περιοχή

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Είναι φυσιολογικό, ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ, με την πάροδο του χρόνου θα έρθει στα ίσα της και με το χρώμα, θα φύγει δηλαδή η κοκκινίλα, και το μούδιασμα, και .... θα ευθυγραμμιστεί όλη η περιοχή. Βέβαια την "ραφή" θα την νιώθεις.