Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θελω βαλιτσα BURBERRY για την βαπτιση..

lahesis

Recommended Posts

καλημερα σε ολες της μανουλες του group... Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι μηπως εχετε υποψην σας που μπορω να βρω βαλιτσα τυπου burberry...καθως θα γινω νονα σε 2 υπεροχα διδιμα ενα αγορι και ενα κοριτσι και εχουμε παρει τα παντα σε burberry απο τα λαδοπανα μεχρι τα προσκλητήρια και τα ρουχα..αλλα δεν μπορουμε να βρουμε κατι του γουστου μας σε βαλιτσα βαπτισης ιδιου τυπου για να βαλουμε τα ρουχαλακια μεσα:confused:... ευχαριστω εκ των προτερων..

Δομινικη:D:D

Διαφημίσεις

στα καταστηματα lapen εχουνε σιγουρα,

αλλα πολυ απλα ξεκινα και απο τα μαγαζια με βαφτιστηκά,παιζει πολυ το berbery και θα βρεις,

εχω δει βαλιτσα προσφατα σε βαφτιση ολα burberry,πολύ ωραίο

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

η βαπτιση αργει ειναι απριλιο.... πηγα στα lapin τα ρουχα μονο ειχαν... λαδοπανα απ αλλου μπομπονιερεσ απ αλλου.. συνολικα για να τα συγκεντρωσουμε εχουμε ψωνισει απο 4 διαφορετικα μαγαζια.... τι εχει παρει καλη μου το ματι σου??:D

η βαπτιση αργει ειναι απριλιο.... πηγα στα lapin τα ρουχα μονο ειχαν... λαδοπανα απ αλλου μπομπονιερεσ απ αλλου.. συνολικα για να τα συγκεντρωσουμε εχουμε ψωνισει απο 4 διαφορετικα μαγαζια.... τι εχει παρει καλη μου το ματι σου??:D

Είμαι σίγουρη ότι την έχω δει κάπου,αλλά ο εγκέφαλος συνήθως υπολειτουργεί και δεν θυμάμαι...Κάπου στο κέντρο όμως...Στα HONDOS κοίταξες??Στην FENA??Βέβαια εκεί είναι πανάκριβα,αλλά τώρα έχει εκπτώσεις.

Διαφημίσεις

χμμμ... cristinaki εκει δεν πηγα εχεις δικιο... θα παω και ελπιζω να μην παθω κανενα εγκεφαλικο απο τισ τιμες:P σε ευχαριστω πολυ πολυ..και αν θυμηθεις που την ειδες ταμα θα σου κανω γτ εχουμε φαει τον κοσμο..:D

Μπορεί να την είδα και σε κανένα μαγαζί με κινέζικα...θέλεις να είναι ολόκληρη με το σχέδιο της Burberry ή μπεζ και να το έχει κάπου,σαν μια οριζόντια γραμμή,ας πούμε??(Άντε να καταλάβεις τώρα τί εννοώ...)

κ αυτην που ειδα εγω κατα βαση ζαζαρή ηταν κ ειχε σε καποα σημεια το υφασμα που το χαρακτηριζει...

αν θες μπορω να ρωτησω το παιδι που ηταν κουμπαρος που τα πηρε, αλλα σιγουρα τα πηρε απο Αθηνα,

αλλα ισως μπορεις να παρεις κανα τηλ κ να σε βοηθησουν για Θες

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

χμμμ αν δεν σε βαζω σε κοπο.. καντου μια ερωτηση μπας και ειναι καμια μεγαλη αλυσιδα ο μαγαζι που το πηρε και εχουμε και εμεις τα παραπαιδια:P τετοιο υποκαταστημα εδω... σε ευχαριστω απ εδω μεεεεχρι την αθηνα πολυ...:D;)

Νομίζω θα βρεις στα HONDOS.Ψάξε και στα καινούρια NOTOS,καμία σχέση με τα παλιά,έφεραν ένα σωρό νέες μάρκες και πολύ ωραία πράγματα.

Άσχετο,αλλά το καλοκαίρι είχα πάει σε μια βάφτιση και η μπομπονιέρα ήταν ένα πολύ ωραίο κουτάκι Burberry,όχι χάρτινο,plexiglass νομίζω,με ένα μπρελόκ και ήταν πολύ εντυπωσιακό!

Διαφημίσεις

Νομίζω θα βρεις στα HONDOS.Ψάξε και στα καινούρια NOTOS,καμία σχέση με τα παλιά,έφεραν ένα σωρό νέες μάρκες και πολύ ωραία πράγματα.

Άσχετο,αλλά το καλοκαίρι είχα πάει σε μια βάφτιση και η μπομπονιέρα ήταν ένα πολύ ωραίο κουτάκι Burberry,όχι χάρτινο,plexiglass νομίζω,με ένα μπρελόκ και ήταν πολύ εντυπωσιακό!

το εχω δει και εγω... πανακριβο εχω να σου πω 7Ε η μια...:? εμεις πηραμε ΒURBERRY xartina koutakia kai mesa tha valoume mprelok οπως λεσ με μολισ 1Ε ι μπομπονιερα μονεσ μασ θα τις φτιαξουμε...

το εχω δει και εγω... πανακριβο εχω να σου πω 7Ε η μια...:? εμεις πηραμε ΒURBERRY xartina koutakia kai mesa tha valoume mprelok οπως λεσ με μολισ 1Ε ι μπομπονιερα μονεσ μασ θα τις φτιαξουμε...

Ε,όχι και 7 ευρώ...είναι πάρα πολλά...δε νομίζω οι συγκεκριμένοι να έδωσαν τόσα λεφτά για μια μπομπονιέρα...

Αν πάρεις μια απλη βαλίτσα σε λευκό ή και μπεζ αν βρεις και τη στολίσεις με κορδέλα καρο σαν ΒURBERRY ισως και υφασμα σε αυτές τις αποχρώσεις και το σχέδιο?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Αν πάρεις μια απλη βαλίτσα σε λευκό ή και μπεζ αν βρεις και τη στολίσεις με κορδέλα καρο σαν ΒURBERRY ισως και υφασμα σε αυτές τις αποχρώσεις και το σχέδιο?

Αν σου πω ότι το σκέφτηκα κι εγώ αυτό???Αλλά θα βγει όμορφο ή θα ξεκολλάνε οι κορδέλες και τα σχετικά???

Γεια είμαι νέα στην παρέα και ψάχνω ιδέες για τη βάπτιση του γιου μου. Απο που πήρες τα κουτάκια burberry?

κοριτσιααα βρηκα... εκανα αυτο που μου ειπατε μια βαλιτσα βαπτιστική θα μου την ''ντυσουν με BURBERRY''... μολισ 80 Ε ...:D ειστε θεες.. σασ ευχαριστω πολυυυυ.....:mrgreen:

κοριτσιααα βρηκα... εκανα αυτο που μου ειπατε μια βαλιτσα βαπτιστική θα μου την ''ντυσουν με BURBERRY''... μολισ 80 Ε ...:D ειστε θεες.. σασ ευχαριστω πολυυυυ.....:mrgreen:

Μπράβο!!Άντε,με το καλό!!:D