Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χωρισμος και τοξικομανια

Recommended Posts

Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 28 χρονια, παντεμενοι τα 20. Εχουμε δυο γιους 15 και 5 ετων. Ειχαμε μια τελεια και ζηλευτη σχεση, μεχρι πριν 4 χρονια που ο αντρας μου στα 42 του τοτε εγινε χρήστης ναρκωτικων. Εχει κάνει πολλες προσπαθειες αποτοξινωσης, δυο φορες μπηκε σε κλινικη για μικρο χρονικο διαστημα. Εχουμε δει ψυχολογους και μαζι και χωριστα, υπαρχουν διαλειματα στη χρηση τελικα ομως παντα εκει ξανακαταληγει

Εχω πλεον απελπιστει οτι μπορει να ξεκοψει, νοιωθω οτι πρεπει να χωρισω γαι το καλο των παιδιων μου οσο και αν μου ειναι δυσκολο.

Ειμαι σε φοβερο αδιεξοδο και ολο κανων κυκλους και πισωγυρισματα.

Ειμαι σε απογνωση και ενα κλικ πριν φρικαρω εντελως.....

Διαφημίσεις

Κουράγιο!

Καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς και για αυτο ίσως σου είναι δύσκολο να τον αφήσεις. Όμως η εξάρτησή του θα γίνει αιτία για πολλά κακά στην οικογένειά σας, και δεν θα ξαναγίνετε όπως παλιά. Νομίζω ότι για το καλό όλων σας είναι καλύτερο να πάρεις τα παιδιά και να ζήσετε χωριστά.

Πρέπει να προστατεύσεις τα παιδιά σου, ο ένας είναι έφηβος και ο άλλος μικρούλης, οι ψυχές τους είναι πολύ ευαίσθητες.

Δεν ξέρω τα οικονομικά σας πώς είναι αλλά σίγουρα θα γίνουν χειτότερα όσο ο σύζυγος παραμενει εξαρτημένος.

Καλή δύναμη

Εγω προσωπικα αθ επαιρνα τα πιδακια μου και θα την εκανα γι'αλλη παραλια.Τι παει ναπει ρε συ καλη μου εμπλεξε στα 42 του...τι ειναι?Σχολιαροπαιδο και του το εριξαν στο ποτο?Και μαλιστα με παιδι στην εφηβεια?Τι προτυπα δινει σε αυτο το παιδι?

Το οτι δεν μπορει να ξεμπλεξει ...το καταλαβαινω...δεν ειναι ευκολο.Το οτι αφησε τον εαυτο του σε αυτη την ηλικια να μπλεξει ετσι και δε σκεφτηκε τα παιδια του...ε αυτο με συγχωρεις το βρισκω αδιανοητο.

Ισως αν φυγετε να ταρακουνηθει,να πεισμωσει και να τα καταφερει να ξεμπλεξει.Τι να πω...

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πάρεις τα παιδιά σου και να φύγεις.Πρέπει να τα προστατέψεις από την αρρωστημένη αυτή κατάσταση, όσο είναι καιρός.

Έχεις παιδί στην εφηβεία, δεν μπορείς να το ρισκάρεις.

κι εγω ειμαι της αποψης να φυγεις...αν θελεις να τον βοηθησεις μπορεις και παλι να το κανεις...οσο γινεται φυσικα γιατι ειναι πολυ δυσκολο...Ειδικα τα ατομα που μπλεκουν σ'αυτη την ηλίκια ξεμπλεκουν πιο δυσκολα δυστυχως καλη μου...Ο μεγαλος σου γιος ειναι σε ηλικια ευαισθητη αλλα καταλαβαινει παρα πολλα..Συμβουλεψου ψυχολογο πως να χειριστεις την κατασταση με τα παιδια σου, τι να τους πεις δλδ και μετα κοιτα να τον βοηθησεις.Ισως αν δει οτι τον αφηνεις και φευγεις να ξυπνησει κατι μεσα του..Επαναλαμβανω πως δεν λεω να τον αφησεις τελειως...Μπορεις να τον βοηθησεις και απο αποσταση..χωρις να επιρρεαζοντε τα παιδια σου..Σιγουρα ενας ανθρωπος που γινεται τοξικομανης στα 42 του δεν εχει καμια σχεση με τον πιτσιρικα που θα σε κλεψει και θα θα θα...τουλαχιστον οχι ακομα..Ειναι και θεμα ασφαλειας για τα παιδια οταν ας πουμε ειναι υπο την επηρρεια και ειναι μονος με τα παιδια.

Καλο κουραγιο και καλη δυναμη...Σου ευχομαι να ειναι μια φαση και να βαλει συντομα μυαλο

Διαφημίσεις

εγω θα επαιρνα τα παιδια μου και θα εφευγα.δε θα τα επεβαλλα να βλεπουν τον πατερα τους μαστουρωμενο.ωραιο παραδειγμα για τα παιδια!το ενα ειναι κ στην εφηβια!καλυτερα να μεγαλωνουν χωρις μπαμπα παρα με μπαμπα πρεζονι

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πάρε τα παιδιά και φύγε

πες του το και εκείνου, αν τα αγαπάει, να μείνει μακρυά

δεν επιτρέπεται να βλέπουν τα παιδιά τον πατέρα (ή τη μάνα) σε αυτή την κατάσταση

αρχίζει και φαίνεται φυσιολογική ή έστω ανεκτή στα μάτια τους και αυτό είναι επικίνδυνο

αν τον αγαπάς, στήριξε τον, κρυφά από τα παιδιά και μακρυά από αυτά να αποτοξινωθεί

αλλά φύγε

εγω θα σου έλεγα επειδή δουλεύω σε αυτό το χώρο αν τον αγαπάς και θέλεις να τον βοηθήσεις να πας και συ σε ένα πρόγραμμα (υπάρχουν κάποια) να συμβουλευτείς και για το πως μπορείς να τον βοηθήσεις αλλά και για σένα και τα παιδιά :P

αμα πλεξεις δεν ξεπλεκεις με τετοια πραγματα απο δω θα πασ απο εκει θα πασ παλι στα ναρκωτικα καταληγεις θελεις δεν θελεις . οποτε παρε τα παιδια σου και μακρια.

αμα πλεξεις δεν ξεπλεκεις με τετοια πραγματα απο δω θα πασ απο εκει θα πασ παλι στα ναρκωτικα καταληγεις θελεις δεν θελεις . οποτε παρε τα παιδια σου και μακρια.

αυτό δεν είναι απόλυτο........

ε ποσο να μεινει μακρια απο τα ναρκωτικα πες μου?εχει και παιδια κριμα δεν ειναι γιαυτα τα παιδια που εχουν προτυπο τον πατερα τους . τι να πω............

ε ποσο να μεινει μακρια απο τα ναρκωτικα πες μου?εχει και παιδια κριμα δεν ειναι γιαυτα τα παιδια που εχουν προτυπο τον πατερα τους . τι να πω............

θα μείνει μακριά όταν το αποφασίσει και το θελήσει εκείνος.......