Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στραβα ποδαρακια

Recommended Posts

γεια σας..η μικρη μου ειναι τωρα 14 μηνων..περπαταει μονη της εδω και περιπου 2 μηνες..το λεω αυτο γιατι σημερα την πηγε ο αντρας μου σημερα στις κουνιες περπατωντας,που ειναι στα 100 μετρα..μια μαμα στις κουνιες του ειπε οτι ειναι παιδαγωγος και του ειπε οτι ειναι καλο σαυτην την ηλικια να μην περπατανε τοσο,γιατι στραβωνουν τα ποδαρακια τους. εσεις τι λετε;

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock:

Πρωτη φορα το ακουω αυτο!Εγω παντως δεν εχω στραβα ποδια και ας περπατουσα σε αυτη την ηλικια.Στη θεση σου τη συγκεκριμενη συμβουλη θα την εβαζα στη λιστα που εχω φτιαξει με ολες τις "παλαβες" συμβουλες που μου εχουν κατα καιρους δωσει απο την στιγμη που εμεινα εγκυος.Οπως το να μην απλωνω τα ρουχα του μωρου βραδυ γιατι κατι γινεται με τα κακα πνευματα.:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Αν ηταν κατι τοσο γνωστο αυτο με τα στραβα ποδια δεν θα το ελεγαν και οι παιδιατροι?

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

sporiklo και σε εμενα το ειπαν αυτο:shock::shock::shock:καλα το να κρατησεις ενα μωρο 14 μηνων στηναγκαλια και να μην περπαταει γιατι θα εχει στραβα ποδαρακια το βρισκω κουλο:rolleyes::rolleyes:τα παιδακια που θα εχουν στραβα ποδαρακια φαινονται απο την αρχη,λενε οτι τα βαρια παιδακι δηλ τα παχουλα λογο του βαρους στραβωνουν τα ποδαρακια,αυτα ξερω εγω....

Διαφημίσεις

αχχχχ αν την δειτε παλι να της πειτε να γινει γιατρος χαραμιζετε ... τι αλλο θα ακουσουμε!!! αν ειναι να εχει στραβα ποδια θα το εβλεπε ο γιατρος σου απο νωρις αφου οταν το πας το παιδι το κοιτα παντου ακομα και στα ποδια ... ελεος δηλαδη ο καθενας πεταει μια μακακια ετσι για να το παιξει ξερολας!!!

• 3 weeks later...

καλα μας κανει πλακα η κυρια....α στο καλο, γελασα!

Αν ηταν ετσι η κορη μου θα πρεπε να χει τα στραβα ποδια τουλαχιστον του Καραγκουνη. εκτος απο αυτο, τι να το κανεις το 14 μηνων παιδι σου, να το δεσεις? αυτα περπατανε καθε μερα ολη μερα. εχω τρανταχτο παραδειγμα

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift