Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φωτογραφο στα νοτια προαστια?????

panoula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

λεγοντα οικονομικο?1200 θελει ο δικος μου για γαμο-βαπτιση με 240 φωτος επεξεργασμενες 1-1 σε διαφορα μεγεθη, 2 αλμπουμ συμβατικα τα οποια μου τα φτιαχνει εκεινος, 3 dvd γαμου-3 βαπτισης και 2 ποστερ. ειναι στη νεα σμυρνη και κανει φοβερη δουλεια!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Εγώ συνεργάζομαι συχνά με αυτή την εταιρεία www.styleconcept.gr που εδρεύει στα νότια προάστια και γενικώς με εξυπηρετούν πολύ συχνά σε ό,τι ζητήσω. Εκεί έκανα και τη βάφτιση της κόρης μου και κάθε χρόνο τώρα πια με βοηθάνε στα πάρτυ γενεθλιών της. Μπορείς να ζητήσεις κι εκεί μια γνώμη γιατί έχουν ειδικές τιμές.

λεγοντα οικονομικο?1200 θελει ο δικος μου για γαμο-βαπτιση με 240 φωτος επεξεργασμενες 1-1 σε διαφορα μεγεθη, 2 αλμπουμ συμβατικα τα οποια μου τα φτιαχνει εκεινος, 3 dvd γαμου-3 βαπτισης και 2 ποστερ. ειναι στη νεα σμυρνη και κανει φοβερη δουλεια!

Παίζει να μιλάμε για τον ίδιο. Επειδή πριν παντρευτώ έμενα Γλυφάδα, ο γάμος μου έγινε εκεί και έκλεισα φωτογράφο από Ν.Σμύρνη. 1200 κι εμένα για όλα αυτά που είπες και για τα dvd.

Μιλάς για αυτόν που είναι δίπλα από μια εκκλησία; (δε θυμάμαι ποιά...μάλλον δε ξέρω ποιά:roll:)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις