Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσκλητηριο βαπτισης

minabebis
 Share

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ειναι μια σοκολατα ελβετικη που για περιτρυλιγμα έχει ενα χαρτι οποιο διαλέξεις εσυ απο πολλά και πάνω έχει τυπωμένο την πρόσκληση.Ολο αυτό το πράγμα έχει πολλές και όμορφες κορδέλες. Στο πίσω μέρος έχει την πρόσκληση σε τραπέζι ή οχι.Ειναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, πολύ πρωτοτυπο ,τρώγεται, και δεν το συναντάς συχνά.Εγω έχω βάλει πουά γαλάζιο άσπρο χαρτί γατί αυτό είναι το κόνσεπτ της όλης βάπτησης.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ?
δ΄ψσε μας κανένα στοιχείο!! θα έχεις κάποιο θέμα για τη βάφτιση πχ;;;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

πολύ ακριβό. έχω δει κάτι παρόμοιο αλλά....ακριβό. η σοκολάτα είναι ξεχωριστή.η το μπουκαλάκι με αρρωματικη άμμο....

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Καλησπερα και καλως ηλθες.Αυτα είναι τα δικά μου προσκλητηρια http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5410

στη θεση της πεταλούδας μπορείς να βάλεις ενα ανεμόμυλο σε στικ http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=327 ή οτι άλλο θέλεις.Και η ιδεα με τη σοκολάτα είναι πολύ πρωτοτυπη ή το παζλ.Ελπιζω να βοηθησα λίγο.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ?

UYijp2.png

2Wlep2.png

Το προσκλητηριο σοκολατα ειναι πολυ ευκολο να το φτιαξεις και μονη σου.

Αγοραζεις τη σοκολατα απο το εμποριο

Ολες λιγο πολυ δουλευουμε στον υπολογιστη τα βασικα... άρα βρισκεις απο το ιντερνετ ή φτιαχνεις μονη σου μια εικονα που σου αρεσει , βαζεις και το κειμενο που θελεις.

Πας στον τυπογραφο να στο τυπωσει στις διαστασεις του περιτυλιγματος της σοκολατας. Μπορεις να τους ζητησεις να σε βοηθησουν στα τεχνικα αν κατι νομιζεις οτι δεν ειναι οπως θα το ηθελες.

Και μετα τυλιγεις τις σοκολατες σου και αν θελεις βαζεις οτι αλλο διακοσμητικο θελεις.

Εγω εβαλα μια κορδελιτσα δεμενη φιογκο στην ακρη.

Θα βγαλω φωτογραφια το δικο μου που εφτιαξα για την βαφτιση των μωρων το αλλο σαββατο και θα προσπαθησω να την ανεβασω.

as1cA4VFg1X0010Nzc3MzRkaHBsfDYzNmR8Wm9lcyBtYXMsIGZvdXJmb3VyaW5ha2lhIG1hcy4uLg.gif

Διαφημίσεις

λοιπόν άκου έχω μία ιδέα μπορείς να πάρεις καλαμάκι απο σουβλάκι να βάλεις μπετονιά να κόψεις καρτούλες σε φελλό ψαρέματος βαριδάκι να είναι χρωματιστά και να τα δένεις σαν να φτιάχνεις μπετονιά για ψάρεμα και στο τέλος κάτω κάτω ένα σκουλικάκι (καρτελάκι σε σχήμα ) και στα καρτελάκια να γράψεις που και πότε θα γίνει η βάπτιση και θα είναι σαν ένα καλάμι ψαρέματος

ΑΝ ΡΑΨΩ ΜΙΚΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ 2 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΜΕ ΚΑΡΟ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ?

μου φαίνεται ότι θα κουραστείς αρκετά και στο τέλος θα το πετάξουν

άκου ιδέες

ένα μικρό αρκουδάκι που θα κρατάσει στην αγκαλιά του το προσκλητήριο σαν πάπυρο

ένα σκυλάκι χνουδωτό που στο λαιμό του θα έχει το προσκλητήριο σκυλί αγίου βενάρδου

ένα βασιλικό μικρό αυτό με τα 50 λεπτά τυλιγμένο σαν γλαστρούλα όπως την δίνουν οι ανθοπώληδες και στην κορδελίτσα να κρέμεται το προσκλητήριο αν τα λουλούδια τα παραγγείλεις από τη λαική πολλά κομμάτια θα του πεις να σου κάνει καλύτερη τιμή

το προσκλητήριο μέσα σε ένα μπιμπερό

βοήθησα καθόλου ή σε μπέρδεψα περισσότερο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΙΔΕΕΣ !ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.ΤΖΑΠΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Ε?ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕ ΕΧΩ Κ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ...ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΣΩΦΡΟΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑ ΚΑΔΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ?ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.

εγώ τέτοιο βιβλιαράκι έκλεισα στο graphics studio με τιμή 2,20 περίπου αν θυμάμαι καλά στην έκθεση στο mec. Είναι πολύ σικάτο και πρωτότυπο.

Διαφημίσεις