Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Αγαπητά Μέλη,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε να δείτε το υλικό και να συμμετάσχετε ενεργά με όποιον τρόπο εσείς θέλετε στο νέο μας Blog που θίγει ζητήματα που αφορούν την Ψυχολογική διάσταση της Υπογονιμότητας. Εκεί θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα για την αντιμέτωπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν, σχετικές μελέτες, βιβλιογραφία και λοιπές πληροφορίες σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

 

Το link για νέο μας Blog είναι :

www.ypogonimotita.blogspot.com

 

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας.

 

Φιλικά

 

Αναστάσιος Αργυρόπουλος MSc.

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...