Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Recommended Posts

Ρε κοριτσια το πιστευετε?Τι γινεται?Εχει ασχοληθει καμια?http://www.az-news.org/gr/?c=cgr&k=gowAAF82GgDuXVYAAAAAAExcGAAAAAAAAgBIAAYAAAAAAP8AAAAGF0HpGgAAAAAAS3sgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADsCxEAAAAAAAIAAgAAAAAAAB1c8i0BAAAAAAAAAAAAAAwVMpkqAAAAAAAAAAAAAACgmMBIAAAAAA0AAAAAAAAADQAAAAAAAAA=

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πάντως είναι το όνειρο της δουλειάς που θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω :mrgreen:

να με πληρώνουν και να καααααααααααάθομαι...:cool:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

συνέταιρο...χμμμ..καλύτερα γραμματειακή υποστήριξη για να μετράει τις καταθέσεις μου γιατί με τόσα λεφτά θα χάσω τον μπούσουλα..:mrgreen:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Πάντως είναι το όνειρο της δουλειάς που θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω :mrgreen:

να με πληρώνουν και να καααααααααααάθομαι...:cool:

και ποιός δεν θα ήθελε....

πάντως πέραν τις πλάκας το συγκεκριμένο site είναι scam...

υπάρχουν site που κάνουν τέτοιες έρευνες και δεν σε χρεώνουν τιποτα και σε πληρώνουν με κάθε ερευνα που απαντάς....Βεβαια το ποσό είναι μηδαμινό για κάθε ερευνα αλλά δεν παύει να είναι ποσό!!!

Το site που θα παραθέσω έχει λίστα ολόκληρη με όλες αυτες τις εταιρείες που προσφέρουν ερευνες επι πληρωμής και μάλιστα σου λένε ποια είναι δωρεάν και ποια πρέπει να δώσεις λεφτά πρίν....

My survey 123

Αν θέλετε την γνώμη μου τα site που ζητούν χρήματα να δώσετε εσεις από πρίν να μην τα προτιμάτε γιατι κατά 99,9% είναι απατεωνιές και ξέπλυμα χρήματος:wink::wink::wink:

Stellinula εχεις ασχοληθει εσυ ποτε?Τι ακριβως κανεις?Γιατι μπηκα στη σελιδα αλλα δεν εβγαλα και ακρη,τι ερευνες ειναι αυτες?

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Stellinula εχεις ασχοληθει εσυ ποτε?Τι ακριβως κανεις?Γιατι μπηκα στη σελιδα αλλα δεν εβγαλα και ακρη,τι ερευνες ειναι αυτες?

Δεν είναι έρευνες, το τόνισα για να μην παρεξηγηθεί.....Είναι site που φιλοξενεί όλα τα άλλα site με ερευνες...Αρα εσύ ότι είδες με μπλέ γράμματα εκεί είναι εταιρείες που σου προσφέρουν ερευνες επι πληρωμής....

Αν γνωρίζεις αγγλικά καλό είναι να διαβάζεις τους κανόνες κάθε site για να μην σε πιάσουν κότσο....

Όσα θέλουν πληρωμή πρίν είναι scam κοινώς σε κοροιδεύουν...όσα είναι δωρεάν σου δίνουν έρευνες που κοστιζουν λίγο από 0,20? - 1,50? η κάθε ερευνα!!!

Διαφημίσεις

καλο μεν..αλλα....κατι δε μουκολησε... Λοιπον επειδη λεμε για τετοια. ειμαι γραμμενη εγω σε ενα ελληνικο τετοιο σαιτ. καθε τοσο μου στελνουν ερευνες. πχ στελνουν ερευνα ''ποτα'' και ρωτανε διαφορα αν ξερω αυτη τη μαρκα ποσο συχνα πινω την αλλη μαρκα κτλ. εχει πολλα και διαφορα ως ερευνες θεματα.εκανα μια απλη εγγραφη, και αυτο ηταν. καθε ερευνα εχει αμοιβη. αλλες 070 λεπτα και αλλες και 3Ε η παραπανω. μολις συμπληρωθουν 10Ε κανεις επικυρωση απλα με ενα κλικ οτι τα συμπληρωσες και εντος μηνος μου ερχετε μια επιταγη 10Ε για διαφορα καταστηματα. εγω συνηθως παω στα χοντος. καθε τοσο η βαφη των μαλλιων μου ειναι απο κει..χαχαχα

ειναι πολυ καλο και εμπιστο. κανει να το γραψω εδω ποιο ειναι??

1-2-3MPOMPIRES!!!

Πρωτα πρεπει να πληρωσεις 35 ευρω,τα πληρωσα και μετα αρχισαν να μου στελνουν SURVEY,οταν επρεπε να ξεκινεισεις εγραφε οτι ειναι αδυνατον στη χωρα σου και σινεχια ετσι,!!!!!

ολα ηταν για Αμερικη και μονο!!!!!Ολα αυτα ειναι μια βλακια και μιση!,μου εστελναν για 10 μηνες να κανω απαντισεις σε διαφορα τεστακια SURVEY.

και στο ενα Ελληνικο παρομοιο,στο τελως μου εστειλαν μια δωροεπιταγη των 10 ευρω,οποια δεν την δεχοταν ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

και τα παρατισα βεβαια!

Ολα αυτα ειναι μια βλακια και μιση!,μου εστελναν για 10 μηνες να κανω απαντισεις σε διαφορα τεστακια SURVEY.

στο τελως μου εστειλαν μια δωροεπιταγη των 10 ευρω,οποια δεν την δεχοταν ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

και τα παρατισα βεβαια!

δε ξερω σε ποιο αναφερεσαι και ισως να υπαρχουν και τετοια. εγω παντως ειμαι γραμμενη εκει σεχδον 2 χρονια. Μη φανταστειτε οτι καθε 3 και λιγο εχω επιταγες αλλα καποια στιγμη μαζευοντε τα 10Ε και δε με χαλανε καθολοουυυ

1-2-3MPOMPIRES!!!

δε ξερω σε ποιο αναφερεσαι και ισως να υπαρχουν και τετοια. εγω παντως ειμαι γραμμενη εκει σεχδον 2 χρονια. Μη φανταστειτε οτι καθε 3 και λιγο εχω επιταγες αλλα καποια στιγμη μαζευοντε τα 10Ε και δε με χαλανε καθολοουυυ

που εδεινες αυτες δωροεπιταγες,οταν δεν τις δεχετε κανενας,;

εγω η αληθεια δεν ετυχε να παω στα υπολοιπα μαγαζια που λεει. αλλα στο χοντος σεντερ που τις δινω μια χαρα τις περνουν χωρις κανενα προβλημα

1-2-3MPOMPIRES!!!

εγω τα εδωσα στα goody's δεν το πηρανε,στο mcdonalds δεν το θελανε,στο πιτα του παππου δεν το πηρανε,στο pizza hut,δεν το πηρανε......εεεεεεεεεε