Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μυρωδιά στο χαλί...από εμετό

Recommended Posts

Βρε κορίτσια συγγνώμη κιόλας για το αηδιαστικό του θέματος, αλλά...η άπονη ζωή με βάζει. Έκανε ο μικρός εμετό στο χαλί, το καθάρισα με νεράκι και αιθ. έλαιο λεβάντας για απολύμανση, αλλά η ξυνίλα παραμένει αήττητη!:( Έχετε κάτι να προτείνετε; σημ. το χαλί είναι από αυτά τα μπουκλέ, μάλλινο.

Διαφημίσεις

το ιδιο χαλι εχουμε κ στο ιδιο χαλι εκανε εμετο η κορη μου η μεγαλη πριν 1 μηνα!:rolleyes:

λοιπον εγω εβαλα εκεινο το σημειο μεσα στη μπανιερα(ηταν η γωνια ευτυχως) εριξα μπολικο υγρο απορρυπαντικο ρουχων το ετριψα μετα μαλακτικο κ το ξεπλυνα.εριξα ξυδι κ το αφησα κανενα μισαωρο να ποτισει καλα .το ξαναεπλυνα με υγρο απορρυπαντικο κ στο τελος εριξα μαλακτικο αλλα δε το ξεπλυνα το αφησα ετσι.κ δε μυριζει καθολου!

δε ξερω αν επαιξε ρολο το οτι το εκανα αμεσως μετα τον εμετο ομως...

το ιδιο χαλι εχουμε κ στο ιδιο χαλι εκανε εμετο η κορη μου η μεγαλη πριν 1 μηνα!:rolleyes:

λοιπον εγω εβαλα εκεινο το σημειο μεσα στη μπανιερα(ηταν η γωνια ευτυχως) εριξα μπολικο υγρο απορρυπαντικο ρουχων το ετριψα μετα μαλακτικο κ το ξεπλυνα.εριξα ξυδι κ το αφησα κανενα μισαωρο να ποτισει καλα .το ξαναεπλυνα με υγρο απορρυπαντικο κ στο τελος εριξα μαλακτικο αλλα δε το ξεπλυνα το αφησα ετσι.κ δε μυριζει καθολου!

δε ξερω αν επαιξε ρολο το οτι το εκανα αμεσως μετα τον εμετο ομως...

Αυτό θα έλεγα κι εγώ! Είχε ξεράσει η ανηψιά του άντρα μου στο χαλί μας (σημειωτέον είναι και μπεζ), πήρα λεκανίτσα με χλιαρό νεράκι, διέλυσα καλά το απορρυπαντικό, έτριψα πάρα πολύ καλά με σκληρή βούρτσα και ξέπλυνα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα, το έβρεξα με λιγάκι μαλακτικό ρούχων διελυμένο σε νερό και είναι οκ τώρα!:D

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πάνω κάτω τα ίδια μου έχουν πει και εμένα. Αρχικά καθάρισμα με νερό που έχουμε ρίξει μέσα σαμπουάν και έχει κάνει αφρό, δηλ καθαρίζουμε το χαλί με τον αφρό και αφού στεγνώσει παίρνουμε ενα πανί και το βουτάμε σε νερό με λευκό ξύδι και ξαναπερνάμε ένα χέρι το χαλί

Διαφημίσεις

ισως "αστοχη" παρατηρηση αλλα καμμια φορα δεν ξερεις....

αν δεν εχεις βγαλει το χαλί αλλά το καθαριζεις τοπικα, εχε το νου σου μηπως περασε ακ ιστο πατωμα και εχει μεινει και εκει μυρωδια ;)

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

εγώ αυτές τις ρουκέτες τις καθαρίζω με χλιαρό νερό και προδέρμ για τα παιδικά πιάτα .. μέχρι στιγμής δεν μου μύρισε κανένα χαλί και πίστεψέ με έχουν φάει ΠΟΛΛΕΣ ρουκέτες .. ειδικά πριν απο 2 εβδομάδες ο μικρός μου έβγαλε ό,τι είχε φάει όλη την ημέρα (ακόμα και σοκολάτα) γύρω στις 3 το ξημέρωμα και έπεσαν τα μισά επάνω μου και τα άλλα στο χαλί και δεν έχει μείνει ΟΥΤΕ λεκές αλλά ΟΥΤΕ και μυρωδιά .. δεν έχεις να χάσεις τίποτα ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Αυτό θα έλεγα κι εγώ! Είχε ξεράσει η ανηψιά του άντρα μου στο χαλί μας (σημειωτέον είναι και μπεζ), πήρα λεκανίτσα με χλιαρό νεράκι, διέλυσα καλά το απορρυπαντικό, έτριψα πάρα πολύ καλά με σκληρή βούρτσα και ξέπλυνα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα, το έβρεξα με λιγάκι μαλακτικό ρούχων διελυμένο σε νερό και είναι οκ τώρα!:D

;););););)

Καλά εσύ μας ξεπέρασες όλες με τη νοικοκυροσύνη σου!!!

;););););)

Καλά εσύ μας ξεπέρασες όλες με τη νοικοκυροσύνη σου!!!

Ααααα καλά το 'χω ξαναπεί... Είμαι πολύ υποχόνδρια! Άμα δω έστω και μια σκονίτσα ξεσκονίζω όοοοοοοοολο το σπίτι.

Επίσης, δε μπορώ την ακαταστασία... Τα θέλω όλα, όπως τα 'χω τοποθετήσει. Ούτε χιλιοστό πιο πέρα!:oops::oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα καλά το 'χω ξαναπεί... Είμαι πολύ υποχόνδρια! Άμα δω έστω και μια σκονίτσα ξεσκονίζω όοοοοοοοολο το σπίτι.

Επίσης, δε μπορώ την ακαταστασία... Τα θέλω όλα, όπως τα 'χω τοποθετήσει. Ούτε χιλιοστό πιο πέρα!:oops::oops:

χμ....να δεις τι μου θυμίζει αυτό...?:roll: ....Α ναι! εμένα! πριν απο μερικά χρόνια όμως που είχα ένα μωρό και δεν δούλευα.....:mrgreen: Τώρα καλώς ή κακώς έχουν αλλάξει πολύυυυυ τα πράγματα...:P:p:p

Sorry για το off topic...:oops:

Για τον λεκέ απο εμετό, κάνω ακριβώς τα ίδια με το μέλος Thaumataki :-)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!