Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

19 χρονών,ανύπαντρη και τριών μηνών έγκυος....

Recommended Posts

sta 14-15 mou ekana sxesi me enan an8ropo 23 xronon pou spoudaze stin poli mou.i sxesi mas kratise kai otan perasa stis panellinies apofasisa na diloso mia sxoli stin poli ap opou itan gia na imaste mazi(an kai 8a borousa na pao endexomenos se kapoia kaluteri sxoli,se kapoia alli poli.den metaniono gia tis epiloges mou akomi ki an i sunexeia einai kapos dusaresti.meta apo enan xrono pigainei fantaros(diladi fetos ton augousto).prin ta xristougenna ki eno itan fantaros diapistosame oti eimai egkuos.eimai 19 xronon o kurios einai 28 kai pleon dianio ton trito mina tis egkumosinis mou.stin arxi me pieze na to riksoume.vevaia den mou to elege kseka8ara.mou elege pos eimai mikri kai oti autos den einai etoimos.den exoume zisei polla pragmata kai oi duo mas kai pos 8a itan kalutera na skeftoume to ti 8a kanoume.oi goneis tou kai kurios i mitera tou itan ka8etoi.den me i8elan apo aneka8en...xoris na tous exo dimiourgisei provlima kai xoris na tous exo dosei to dikaioma.apla tous ksiniza.ton piezan polu gia na to riksoume.emena den tolmisan na me enoxlisoun.ego milisa me tous goneis mou kai mou eipan oti 8a me steiriksoun kai oti i gnomi tous itan na min provo se amvlosi.etsi ki ego vlepontas oti exo steirigma kai mi 8elontas na paro mia toso megali amartia stin plati mou milisa me to agori mou kai tou eksigisa oti eite me tin diki tou sibarastasi eite xoris autin to paidi 8a to kratousa.to mono pou zitousa itan na mou kseka8arisei tin stasi tou apo tin arxi gia na ksero pou steirizomai kai ti na perimeno.den i8ela oute na to anagnorisei oute na mou dinei diatrofi gia to paidi mou.eixa skopo kai exo a ta vgalo pera moni mou kai xoris tin voi8eia tou.o kurios loipon stin arxi mou eipe oti 8a einai mazi mou.stin diarkeia omos 2 minon allakse 1000 fores apopsi.mou ekane tin zoi mou kolasi.mou ferotan asxima kai tou zitousa ton log.i apantisi tou "esu i8eles kai ta travas""diki sou epilogi itan".den iksera ti na kano.i goneis mou tou eixan kseka8arisei.8a mas plironan ta enoikia gia duo xronia(opos aloste 8a ta plironan gia tis spoudes mou)8a mas voi8ousan kai sta eksoda mas mexri na or8opodisoume.o kurios loipon eixe diki tou epixeirisi (opos elege) tin opoia omos ekane koumanto i mama tou.stin ousia den eixe doulepsei pote stin zoi tou i mama tou ton xartzilikone opote autin i8ele kai osa autin i8ele.tia teleutaies meres eixame pollous suxnous kaugades.apo ton tropo tou katalava oti eixe skopo na riksei tis eu8ines pano mou eno prota 8a me eftane sto amin gia na xorisoume.den anteksa na kano allo upomoni.piga sto spiti tou gia na kseka8ariso ta pragmata me tin oikogeneia tou.ximiksane oloi na me fane alla ego katafera na tous eksigiso oti o G i 8a efeuge apo ekei kai 8a erxotan na kanoume mia sosti oikogeneia(na meinoume mazi gt mexri tote pigene stous goneis tou), i 8a evazan mualo kai 8a stamatousan na ton piezoun kai na ksespaei pano mou(gt 8eorisa oti apo to spiti tou proerxontan oloi mas oi kaugades) i telos 8a eprepe na fugo kai na guriso stous goneis mou gia na megaloso to paidi mou makrua tous kai se ena pio iremo perivallon.to provlima mou loipon einai oti nai men ton an8ropo auton ton agapao kai ton 8elo stin zoi tou paidiou mou afeterou den boro na ziso allo mesa ston agxos,tin aporipsi kai tin fasaria.omos me tin simperifora tou mou deixnei oti den 8elei na analavei eu8ines...den ksero ti allo na kano...kai pistepste me exo kanei polla kai to kuriotero upomoni...pros to paron exo gurisei sto patriko mou edo kai 2-3 meres.pire tin proti mera 10 tilefona den to sikosa kai den exei kanei alli kinisi.tou zitisa na kseka8arisei ti 8elei kai na er8ei na me vrei alla den nomizo na to kanei...

lena

Διαφημίσεις

Κατα αρχην σε παρακαλω γραφε με ελληνικους χαρακτηρες για να μην σου κανει παρατηρηση ο Administrator.

Δεν τον εχεις αναγκη το παιδι που κυοφορεις μπορεις και εισαι αξια να το μεγαλωσεις μονη σου επισης εχεις την στιρηξη των γονιων σου και αυτο παιζει σημαντικο ρολο!

Επελεξε καλυτερα να εισαι ανυπαντρη και να μεγαλωσει το παιδι σου σε ενα υγειες και ηρεμο περιβαλλον παρα αν παντρευτειτε και να τσακωνεσαι ολη την ωρα μαζι του και με την πεθερα!

Η ζωη σου δεν σταματαει εδω!

Εισαι μικρη η αληθεια ειναι αλλα εχεις ενα Θειο δωρο ενα παιδι που πολλες κοπελες παρακαλαν να αποκτησουν!

Μην δεις το παιδακι σου ως εμποδιο να συνεχισεις την ζωη σου!

Υπαρχουν συμβουλευτικες ομαδες και γραμμες τηλεφωνου που με την βοηθεια ειδικων αφιλοκερδος θα σε βοηθησουν να το μεγαλωσεις χωρις προβληματα και θα βοηθησουν και εσενα να προχωρησεις την ζωη σου!

Η αγαπη σου για το παιδι σου θα σε οδηγησει σε σσοφοτερες επιλογες συντροφου στο μελλον!

Αυτος ο ανθρωπος κατα την γνωμη μου δεν αξιζει τον χρονο σου!

Απευθυνσου σε συμβουλευτηκες ομαδες για ανυπαντρες μητερες, ψαξε τα συνταγματικα σου δικαιωματα και προνομια και προχωρα μην τελματωσεις!

Δεν τον εχεις αναγκη!

Απο φιλες μου ξερω το τι βιωνεις και τι συναισθηματικα σκαμπανεβασματα εχεις!

Το μονο που θα σε βοηθησει ειναι να δεις την πραγματικοτητα και να προχωρησεις!

Μην πιστεψεις ποτε οτι αν παντρευτειτε θα αλλαξει ή οτι δεν εχει την δυνατοτητα να σου κανει την ζωη δυσκολη ή οτι αν παντρευτειτε θα σε χωρισει πιο δυσκολα!

Ισως με τα χρονια αυτος ο ανθρωπος καταλαβει τα λαθη του αλλα δεν χρειαζεται να προσπαθησεις να τον αλλαξεις και να του αφιερωσεις τον πολιτιμο χρονο σου!

Βιωσε την εγγυμοσυνη σου γιατι ειναι κατι μοναδικο και ζησε ολες τις στιγμες που θα σου χαρισει το παιδι σου και μην επιτρεψεις σε κανενα να στις μαυρισει!

Καλη επιτυχια!

Καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη!

γλυκια μου,ιστοριες σαν την δικη σου εχουμε ακουσει πολλες φορες στην κοινωνια που ζουμε δεν εισαι η πρωτη που σου συμβαινει αυτο και φοβαμαι οχι και η τελευταια,θελω να σου πω να χαιρεσαι που εχεις τοσο καλους γονεις που σε στηριζουν και ειναι διπλα σου γιατι δυστηχως πολλοι δεν το κανουν,πχ οι γονεις του αγοριου που το καθοδηγουν στο λαθος δρομο και τον εχουν καταντησει sorry κιολας ανευθυνο ανωριμο και μαμακια..γνωμη μου,μην πιεζεις αλλο καταστασεις αστον,μεινε με τους δικους σου για οσο χρειαστει,ισως μετα στη σκεψη οτι εχει ενα παιδι μαλακωσει και ωριμασει και θελησει να δει το παιδι του,αλλα και παλι εσυ μην τον πιεσεις καλη μου να κανετε οικογενεια για να μην τραβας τα μαλλια σου μετα εκτος πια αν απο μονος του ερθει και δεις θεματικες αλλαγες..Και στην τελικη δεν γινει τιποτα απο αυτα και γεννηθει το παιδι του και δεν θελησει να το δει,μεινε με τους δικους σου και θα εισια μια ανυπαντρη περηφανη μανουλα που μεγαλωνει μονη της το παιδι της,οι περισσοτεροι ισως το κατακρινουν αυτο δυστηχως στην κοινωνια που ζουμε αλλα η καρδια σου θα ξερει οτι εκανε το καλυτερο για αυτο το αγγελουδι..Ευχομαι οτι και να αποφασισεις να ειναι το σωστο και κυριως να σκεφτεις με καθαρο μυαλο,οσο γινεται,απολαυσε την εγκυμοσυνη σου σε λιγο καιρο θα νιωσεις και το μωρακι σου και η καρδια σου θα ηρεμησει!!!Καλη εγκυμοσυνη

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Κουκλα μου καλώς ήρθες στην παρεα μας!

Συγχαρητήρια για το μωράκι που κουβαλάς και συγχαρητήρια για τους γονείς που έχεις!

Και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την απόφαση σου να το κρατήσεις γιατί νομίζω οι περισσότερες στην ηλικία σου δεν θα το έκαναν!

Εγώ θέλω να σου πω να μην στενοχωριέσαι για κανένα! Να μην ανέχεσαι κανένα και πάνω απ' ολα να σκέφτεσαι το μωρό που κουβαλάς που βιώνει την κάθε στενοχώρια σου μαζί με σένα!

Όσο για ενα 28χρονο που δεν έχει δουλέψει ποτέ και τον κάνει ακόμα η μαμά του ότι θέλει να είσαι πολύ επιφυλακτική! Δεν σου λέω να τον διώξεις. Σου λέω απλά να έχεις πάνω απ΄όλα το μωρό σου και να τον αφήσεις να είναι δίπλα σου μόνο αν είσαι σίγουρη ότι το εννοεί και το θέλει με όλη του την καρδιά! Διαφορετικά θα βασανίζεσαι εσύ και δεν πρέπει!

Επίσης ότι και αν γίνει να τελειώσεις τη σχολή σου ακόμα και αν σου πάρει 10 χρόνια παραπάνω! Είμαι σίγουρη ότι η γονείς σου θα σε στηρίξουν σε όλα και να μην ανησυχεις για τίποτα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

tin sxoli 8a tin vgalo gt doksa ton 8eo exo perasei polla ma8imata apo ta epomena eksamina kai to eksamino pou erxetai teleiono me ta ergastiria...oi goneis mou deixnoun megali katanoisi sxediazoume mazi ta epomena 3-4 xronia.8a douleuo,8a spoudazo kai parallila 8a megalono to paidi mou.ennoeitai oti den 8a douleuo ta prota xronia gt prepei na doso sostes vasei sto paidi mou.ama eimai polu epirepis.fovamai min meta apo kairo ligiso kai tou epitrepso na ksanabei stin zoi mas kai na ksanakanei ta idia...

lena

tin sxoli 8a tin vgalo gt doksa ton 8eo exo perasei polla ma8imata apo ta epomena eksamina kai to eksamino pou erxetai teleiono me ta ergastiria...oi goneis mou deixnoun megali katanoisi sxediazoume mazi ta epomena 3-4 xronia.8a douleuo,8a spoudazo kai parallila 8a megalono to paidi mou.ennoeitai oti den 8a douleuo ta prota xronia gt prepei na doso sostes vasei sto paidi mou.ama eimai polu epirepis.fovamai min meta apo kairo ligiso kai tou epitrepso na ksanabei stin zoi mas kai na ksanakanei ta idia...

Αν θες γράφε με ελληνικους χαρακτήρες.Ειναι πολύ δυσκολο να διαβασουμε οσα γραφεις!

QqmLp3.png

το ηξερα...εμπαινα και ενημερωνομουν...αλλα δεν μπορουσα να γινω μελος...και τωρα ζοριστικα πολυ για να βρω τον τροπο...αλλα οταν εχεισ αναγκη τα ψαχνεισ λιγο περισσοτερο τα πραγματα...

lena

28 χρονών δεν είναι και πολυ μικρός, θα μπορούσε να αναλάβει τις ευθύνες του, έστω τις οικονομικές. Επειδή πάντως είσαι έγκυος, χρειάζεσαι ένα ήρεμο περιβάλλον περισσότερο από κάθε τι άλλο. Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με τους γονείς σου που σε στηρίζουν και δεν τον έχεις τόση ανάγκη. Προσπάθησε να μη λυγίσεις, το ξέρω ότι είναι δύσκολο άμα είσαι ερωτευμένη αλλά τώρα καλό είναι να σκεφτείς πιο πρακτικά και λογικά. Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι, κι αφού ο φίλος σου δεν σου στέκεται τώρα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αργότερα.

γεια σου και απο εμενα. ειναι πολυ σημαντικο που οι γονεις σου σε στηριζουν σε αυτη τη δυσκολη φαση της ζωης σου. οσον αφορα τη σχεση σου με τον συντροφο σου, με ολο τον σεβασμο, νομιζω οτι τα σημαδια τα ειχες μπροστα σου πολυ καιρο πριν, αλλα ξερεις πως ειναι. πολλες φορες δεν θελουμε να πιστεψουμε αυτα που υποπτευομαστε. το εχω παθει και εγω. συμφωνω απολυτα με την κοπελα που σου εγραψε οτι δεν χρειαζεσαι τον συντροφο σου διπλα σου. ειναι καλυτερα να προχωρησεις ως ανυπαντρη, αλλα με αξιοπρεπεια, παρα να υποβαλλεις τον εαυτο σου και κυριως το παιδι σου σε καταστασεις δυσαρεστες. εχουμε δει παρομοιες καταστασεις εδω μεσα. δεν σου αξιζει να εισαι δυστιχισμενη μονο και μονο γιατι τωρα εχεις καποια αισθηματα για αυτον. θα προχωρησεις και θα εξελιχθεις συναισθηματικα και παντα με γνωμονα το καλο του παιδιου σου. ευχομαι πιστη και αντοχη και πραγματικα σου βγαζω το καπελο για την (σωστη για εμενα) επιλογη σου να κρατησεις το μωρο σου.

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω παραπολυ και παλι για το κουραγιο που μου δινεται και μου θυμιζετε ποσο συμαντικο ειναι πλεον το παιδι μου και που πρεπει να δοσω βαση.επειδη δεν εχω ομοω επαφες πλεον μαζι του μου εστειλε μνμ οτι το παιδι που εχω στην κοιλια μου ειναι δικο του και οτι θα το διεκδικισει με καθε τροπο.πιστευω πως πληγωθηκε ο εγωισμος του και προσπαθει να με κανει φοβιζοντασ με να γυρισω πισω.ειναι ομως εφικτο κατι τετοιο?μπορει οντως να μου το παρει οταν με το καλο γεννηθει?

lena

ευχαριστω παραπολυ και παλι για το κουραγιο που μου δινεται και μου θυμιζετε ποσο συμαντικο ειναι πλεον το παιδι μου και που πρεπει να δοσω βαση.επειδη δεν εχω ομοω επαφες πλεον μαζι του μου εστειλε μνμ οτι το παιδι που εχω στην κοιλια μου ειναι δικο του και οτι θα το διεκδικισει με καθε τροπο.πιστευω πως πληγωθηκε ο εγωισμος του και προσπαθει να με κανει φοβιζοντασ με να γυρισω πισω.ειναι ομως εφικτο κατι τετοιο?μπορει οντως να μου το παρει οταν με το καλο γεννηθει?

χαζομάρες.

μη φοβάσαι

μπορεί να το αναγνωρίσει δικαστικά και να έχει επικοινωνία, άντε το πολύ πολύ κοινή επιμέλεια, αλλά να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια ο πατέρας χωρίς να έχει γίνει γάμος και εφόσον το περιβάλλον της μητέρας είναι έστω ανεκτο, ε αυτό δεν έχει γίνει ποτέ

βλακείς λέει, μη μασας - εκτός αν εννοεί ότι θα το απαγάγει αλλά ούτε αυτά γίνονται

όμως

εφόσον θέλει να είναι στην ζωή του παιδιού, εσύ γιατί δεν θές;

Είναι ξεκάθαρο πως δε θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη! Λυπάμαι που το λεώ, αλλά είναι στην ηλικία μου και φαίρεται σα 15 χρονος. Δυστυχώς δεν έχει απογαλακτηστεί από την οικογένειά του κι ούτε θα το κάνει, να 'σαι σίγουρη! Οπλίσου με υπομονή και δύναμη για να φέρεις αυτό το παιδί στο κόσμο... Για την ηλικία σου, φέρεσαι ωριμότερα από εκείνον.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλημερα κ απο μενα. Προσωπικα δεν μου κανει καθολου εντυπωση η ανωριμοτητα του φιλου σου, καθως οι περισσοτεροι αντρες ακομα κ σε μεγαλυτερες ηλικιες ειναι δυστυχως ακομα παιδια (μερικοι παραμενουν κ για παντα...). Δεν δικαιουμαι ουτε εγω ουτε κανεις αλλος να σου υποδειξει ποιες επιλογες πρεπει να κανεις. Θελω ομως να δωσω τα συγχαρητηρια μου στους γονεις σου για την σταση τους κ σε σενα που αποφασισες αν κ σε τοσο νεαρη ηλικια να κρατησεις αυτο το μωρακι. Σιγουρα αυτη θα ειναι η μοναδικη επιλογη που δεν θα μετανιωσεις ποτε στην ζωη σου. Ευχομαι ολα να πανε καλα!:wink:

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

δεν ειναι οτι δεν τον θελω στην ζωη του παιδιου μου.ισα ισα.δεν θελω ομως να παρει το παιδι μου και να μεγαλωνει με την μανα του που απο το πρωι μεχρι το βραδυ με βριζει και απο την αρχη ελεγε να παμε να το ριξουμε.πεσ το εγωιστικο πες το οπως θες εγω ομως δεν μπορω να το δεχτω αυτο το πραγμα.

lena

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι, από όσα λες διαισθάνομαι πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς όσο το δυνατόν περισσότερο από τον "μπαμπά". Δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλές ανώριμες προσωπικότητες ανάμεσά μας, που έστω και άθελά τους μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά στη ζωή των ανθρώπων που συναναστρέφονται. Προφανώς έκανες μια σχέση μαζί του σε μια ηλικία πολύ μικρή για να μπορείς να διακρίνεις τα μείον του και τώρα πλέον έχεις συνηθίσει την παρουσία του στη ζωή σου. Υποθέτω δεν έχεις γνωρίσει κάποιον άλλον, ώστε να έχεις και κάποιο άλλο πρότυπο; Πρόσεξε πολύ από δω και πέρα. Να κοιτάς τον εαυτό σου και το μωρό σου και σίγουρα, αν έχεις τα μάτια ανοιχτά, θα συναντήσεις κάποιον πολύ καλύτερο για σύντροφο στη ζωή σου. Υπάρχουν καταπληκτικοί άνθρωποι, με ωριμότητα και ευαισθησία, και αυτοί μας αξίζουν, πίστεψέ το. Σου φαίνεται σκληρό ίσως αυτό που λέω, αλλά νομίζω πως δεν πέφτω πολύ έξω.

Καλή τύχη σε όλα εύχομαι και καλή δύναμη.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

δε μπορει με τιποτα να σου παρει το παιδι.εκτος αν εισαι ναρκωμανης η ψυχασθενης!:cool:

στην καλυτερη θα παρει το δικαιωμα να το βλεπει καθε δευτερο ΣΚ ,7 μερες χριστουγεννα-πασχα και 15 μερες καλοκαιρι (ας με διορθωσει η δικηγορινα της παρεας!δεν ειμαι κ πολυ σιγουρη!):P

στη χειροτερη δε προκειται να το δει ποτε!

μετα απο οσα εχω διαβασει αυτεσ τις μερες στο forum νομιζω οτι ειναι αχαριστια να θεωρω την κατασταση μου δυσκολη...ισα ισα...πλεον το βλεπω ως κατι συνηθισμενο.χαιρομαι που υπαρχουν ακομα ατομα που νοιαζονται και βοηθουν καποιον αγνωστο.εμενα μου δωσατε πολυ δυναμη και κυριωσ οι ιστοριες σας.ευχαριστω.ελπιζω να μπορεσω κι εγω να δωσω σε κοπελες που θα χρειαστουν κουραγιο και συμπαρασταση.να στε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας και οσες δεν εχετε και το επιθυμειτε σας ευχομαι να τα καταφερετε.

lena

κοριτσακι μου απλα σου βγαζω το καπελο!!!εισαι πολυ ωριμη για την ηλικια σου κι επραξες σωστα. θα φερεις στον κοσμο το βλασταρακι σου!!!!τα συγχαρητηρια μου και στους γονεις σου που σε στηριξαν στην αποφαση σου!!!οσο για την αλλη πλευρα...τι να πω???καλυτερα να το μεγαλωσεις ''μονη'' σου το παιδακι σου παρα μεσα σε προβληματικη οικογενεια!πιστεψε με δε θα σας αφησουν ποτε να ησυχασετε!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

beloved θελω να σου κανω μια ερωτηση...εχω ενα παιδακι 4 μηνων και ειμαι εγκυος παλι...και ομολογω πως δεν εχω και τοσες καλες σχεσεις με τον αντρα μου,αλλα το παιδι μου 8ελω να το κρατησω...αλλα οι δικοι μου δεν 8ελουν να ειμαι με αυτον τον αν8ρωπο αλλα δεν θα με στηριζαν κιολας αν εφευγα...κ δεν ξερω τι να κανω.....

beloved θελω να σου κανω μια ερωτηση...εχω ενα παιδακι 4 μηνων και ειμαι εγκυος παλι...και ομολογω πως δεν εχω και τοσες καλες σχεσεις με τον αντρα μου,αλλα το παιδι μου 8ελω να το κρατησω...αλλα οι δικοι μου δεν 8ελουν να ειμαι με αυτον τον αν8ρωπο αλλα δεν θα με στηριζαν κιολας αν εφευγα...κ δεν ξερω τι να κανω.....

το οτι εμεινεσ εγκυος δεν θα αλλαξει κατι στην ηδη υπαρχουσα κατασταση πιστευω.ισως να σας φερει πιο κοντα με τον συζυγο σου αλλα σιγουρα δεν θα κανει κακο στην οικογενεια σου.οι γονεισ σου δηλαδη σε μια περιπτωση που θα χωριζες απο τον συντροφο σου δεν θα σου ανοιγαν την πορτα του σπιτιου τουσ?εσυ εργαζεσαι?και το κυριοτερο...μου ανεφερες οτι υπαρχει προβλημα στην σχεσεις σας με τον αντρα σου.απο που πηγαζουν τα προβληματα σας?και περα απο τα προβληματα υπαρχει ακομη αγαπη μεταξει σας?

lena

περιεργες καταστασεις αυτες. εγω σε καμια περιπτωση δε θα το εριχνα παντως!ο ουρανος να γυριζε αναποδα!οταν λες οτι δε θα σε στηριζαν οι γονεις σου τι εννοεις? να υποθεσω πως εμεινες καταλαθος εγκυος στο 2ο?εχετε συζητησει τα προβληματα σας? ολα τα ζευγαρια εχουν προβληματα. οπως και να χει θα τα καταφερεις, μην σκυψεις το κεφαλι και μην το βαλεις για κανενα λογο κατω!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Θέλω να δώσω και εγώ συγχαρηρια στην elena _tzif για την απόφαση που πήρες να κρατήσεις το παιδi και ο τρόπος που σκέφτεσε και πρατεις δειχνουν ότι εχεις πολύ σωστους γονεις και το παιδί σου θα μεγαλώση σε μια σωστή οικογένεια . Οσο αφορα τον πατέρα του παιδιου ενοητε οτι 28 χρονων ειναι αρκετα μεγαλο ς για να γινει πατέρας δεν ειναι θεμα ηλικιας λοιπον ....Αν θελει να εχει επαφη με το παιδί οταν γεννηθει με το καλο, εσυ δεν θα του το απογορευσεις μπορει να ερχεται στο σπιτι που μενεις ....αν οχι παλι με γεια του με χαρα του αυτος θα χασει .........

Η γνωμη μου για το δικο σου θεμα εννοητε θα κρατησεις το παιδι ο δρομος ειναι μονοδρομος και ανηφορικος δυστηχως αλλα τι νακανεις και ποτε δεν ξερεις η κατασταση με τον αντρα σου μπορει και να αλλαξη Χριάζεται πολυ υπομονη διοτι σιγορα τα νευρα και η κουραση και η αυπνια θα ειναι στα φορτε της στα επομενα 3 χρονια τουλαχιστον α ξερεις οτι δεν εισαι μονοι πολυ τα εχουν περαση και τα περνανε αυτα υπομονη και κουραγιο κανε για τα παιδακια σου............:-D

εχω μια αλλη ανησυχια....αν ερθει μετα απο δυο τρεισ μηνες η και παραπανω...ας πουμε χρονια, και μου δειξει οτι σοβαρευτηκε εγω τι πρεπει να κανω?απο την μια σκεφτομαι οτι θα εχω τραβιξει ολο το ζορι μονη μου, θα εχω βαλει την ζωη μου σε μια ταξη και δεν θα θελω να ειμαι μαζι του γιατι στα δυσκολα δεν ηταν μαζι μου...απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι ακομη θα τον αγαπαω οπως και τωρα και θα περιμενω να κανει αυτην την κινηση για να ειμαστε μαζι.το σκεφτομαι γιατι ξερω πως ετσι θα γινει.αλλα ακομη και τοτε δεν ξερω αν πραγματικα θα μου αναστατωσει απλα την ζωη και την αλλη μερα θα ανοιξει την πορτα για να φυγει...

lena