Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ξερει καμια σας απο αυτα τα υποθετα?μου τα εδωσε ο γιατρος μου γιατι εχω υγρα (ειπε για μυκητες).δεν εχω φαγουρα.απλα βλεπω τα υγρα.ειμαι στην 8η εβδομαδα και τα υποθετα γραφουν να μην χρησιμοποιουνται το πρωτο 3μηνο.

δεν τα εχω παρει ακομα.φοβαμαι...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

ξερει καμια σας απο αυτα τα υποθετα?μου τα εδωσε ο γιατρος μου γιατι εχω υγρα (ειπε για μυκητες).δεν εχω φαγουρα.απλα βλεπω τα υγρα.ειμαι στην 8η εβδομαδα και τα υποθετα γραφουν να μην χρησιμοποιουνται το πρωτο 3μηνο.

δεν τα εχω παρει ακομα.φοβαμαι...

Να σε ρωτησω.... τι χρωμα ειναι αυτα τα υγρα?Ειχα και εγω ενα θεμα στισ πρωτεσ εβδομαδες και θα μου εδινε κολπικα υποθετα αλλα μετα το μεταοιωσε... παρολο που τωρα ειμαι στην 11η εβδομαδα και τα υγρα συνεχιζονται εντονοτερα.... τι χρωμα ειναι αυτα τα υγρα?

χθες εκανα χλαμυδια μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και περιμενω τα αποτελεσματα τη δευτερα το απογευμα.εχει καμια σχεση?

ειναι σε γενικες γραμμες λευκα.καποιες φορες πιο σπανιο λιγο κιτρινα...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

κορίτσια εγω μετα την καλλιέργεια πηρα dactarin υπόθετα για τουσ μύκητεσ αλλά περιμέναμε να μπω στο 2ο τρίμηνο.Τωρα εξακολουθω να έχω κάποια υγρα λιγότερα απο πριν αλλά απ΄ότι διαβάζω εδώ όλεσ οι έγκυεσ έχουν κάποια υγρά ,οπότε νομίζω ότι μεχρι ενοσ σημείου είναι φυσιολογικά.Εγώ παντως θα πρότεινα να πάρεισ οποιαδήποτε αγωγή μετά την καλλιέργεια γιατί καμιά φορά δεν είναι μόνο μύκητεσ αλλά και κάποιο βακτήριο οπότε υπόθετα μόνο για μύκητες μπορεί να μην βοηθήσουν καθόλου..

Διαφημίσεις

Χλαμυδια μυκοπλασμα ουρεοπλασμα βγηκαν αρνητικα.τα υγρα συνεχιζουν αλλα ακομα ουτε φαγουρα ουτε καποιο αλλο υμπτωμα δεν εχω οποτε δεν τα εχω παρει ακομα τα υποθετακια...

s0g0p2.png

5wRrp2.png