Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σήμερα παρατήρησα μια μικρή κοκκινίλα στην γαμπούλα μου, σαν ευρειαγγία-κιρσό΄και ψιλοφρίκαρα...Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα βγάλει καθόλου. Τώρα στη δεύτερη, στον έβδομο με 6 κιλά που έχω βάλει (63 είμαι) γιατιιιιιιιιιιιιιι; Λέτε να είναι θέμα κούρασης; Μου είπαν ότι μετα τη γένα περιορίζονται, αλλά μόνο με λέιζερ φεύγουν. Ξέρει καμία;

Διαφημίσεις

Σήμερα παρατήρησα μια μικρή κοκκινίλα στην γαμπούλα μου, σαν ευρειαγγία-κιρσό΄και ψιλοφρίκαρα...Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα βγάλει καθόλου. Τώρα στη δεύτερη, στον έβδομο με 6 κιλά που έχω βάλει (63 είμαι) γιατιιιιιιιιιιιιιι; Λέτε να είναι θέμα κούρασης; Μου είπαν ότι μετα τη γένα περιορίζονται, αλλά μόνο με λέιζερ φεύγουν. Ξέρει καμία;

εγω ειχα και εχω προβλημα με κιρσους και οχι μονο μια φλεβιτσα που λες,εισαι τυχερη,εμενα ολο το δεξι μου ποσι απο το γονατο και πανω ειναι γεματο πεταχτες μπλε φλεβες.εγιναν στην εγκυμοσυνη και δεν προκειτε να φυγουν μονο με καποια ιατρικη παρεμβαση,δεν σκοπευω βεβαια να μπω σε αυτην την διαδικασια.δεν εχουν σχεση τα κιλα παντως,σιγουρα μπορει να επιβαρυνει την κατασταση αλλα αν δεν εχεις προδιαθεση δεν το παθαινεις. :D

Εγω κορίτσια έχω κληρονομικότητα άσχημη και ξέρω απο τώρα ότι θα γίνω χάλια :(

Ελαστικές κάλτσες θέλει αλλά τώρα με τη ζέστη ποιος βάζει;;

Επίσης να ξαπλώνεις και να σηκώνεις τα πόδια σου στον τοίχο για να φέυγει το αίμα προς τα κάτω. Κάτσε σ'αυτή την στάση τουλάχιστον 5-10 λεπτά τη μέρα, κλείσε και τα μάτια και χαλάρωσε. Είναι στάση της γιόγκα και βοηθάει πολύ.

Εγω κορίτσια έχω κληρονομικότητα άσχημη και ξέρω απο τώρα ότι θα γίνω χάλια :(

Ελαστικές κάλτσες θέλει αλλά τώρα με τη ζέστη ποιος βάζει;;

Επίσης να ξαπλώνεις και να σηκώνεις τα πόδια σου στον τοίχο για να φέυγει το αίμα προς τα κάτω. Κάτσε σ'αυτή την στάση τουλάχιστον 5-10 λεπτά τη μέρα, κλείσε και τα μάτια και χαλάρωσε. Είναι στάση της γιόγκα και βοηθάει πολύ.

τα ειχα κανει ολα αυτα,ξεκουραζουν τα ποδια αλλα δεν βοηθανε σε τιποτα αλλο,αμα ειναι να κανεις θα κανεις.... :cry:

Διαφημίσεις