Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 15Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ

Recommended Posts

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 40. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ AVVENT TO ISSIS.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ?

Διαφημίσεις

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 40. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ AVVENT TO ISSIS.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ?

ο γιατρός σου τι σου είπε ? Τον ρώτησες?

Tytxp2.png

Να σου ζήσει!

Το θήλαστρο που χρησιμοποιείς είναι ακατάλληλο για να αυξήσεις την παραγωγή σου.

Μπορείς να αυξήσεις το γάλα σου και να επιστρέψεις στον θηλασμό! Διάβασε προσεχτικά αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853

Επίσης είναι πολύ χρήσιμο να απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23962

Διαφημίσεις

Τον γιατρο σου να του πεις να παει να κανει κανενα τεστ ΠΑΠ κ να αφησει το θηλασμο κ το αν αξιζει η οχι....Στειλε μας τη φορμα με τα στοιχεια του μωρου να δουμε τη κατασταση κ ποτε θηλαζετε κ.λ.π κ το ξανασυζηταμε.Παντως το μονο που δεν αξιζει ειναι ακους τετοιου ειδους συμβουλες οπως του γιατρου σου.Αν θελεις να θηλασεις αποκλειστκα μπορεις να τα καταφερεις ανετα...απο τη στιγμη που εχεις εστω κ μια σταγονα γαλα μπορεις να καταφερεις να θηλασεις επιτυχως,Παντως να ξερεις οτι η ποσοτητα που βγαζεις με το θηλαστρο δεν ειναι αυτο που πινει το παιδι.Το παιδι "αρμεγει" πολυ περισσοτερο απο οτι βγαζει το θηλαστρο.ΕΑν θελεις να αντλεις θα πρεπει να παρεις οπως σου ειπανε κ πιο πανω...να ενοικιασεις νοσοκομειακο θηλαστρο.Δωσε μας τα στοιχεια του μωρου σου με τις ζυγησεις κ.λ.π

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Μην αγχώνεσαι, μπορείς να τα καταφέρεις, εμένα μου ήρθε το γάλα τη 15η μέρα. Με το θήλαστρο δεν έβγαζα τίποτα και τα χρησιμοποιούσα για να διεγείρω το στήθος, όταν κοιμόταν το μωρό. Μετά τις 40 μέρες κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά.

Φίλη μου εγώ θα σου πω την δική μου εμπειρία. Ξεκίνησα με ασπίδες (ψευδοθηλές όπως λες εσύ) γιατί οι θηλές μου ήταν εισέχουσες! Αυτό που έκανα ήταν το εξής: όσο το μωρό μου ρουφούσε γάλα, εγώ με το ένα χέρι έκανα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣΑΖ στο στήθος για να γεμίζει με γάλα η θηλή, προσπαθούσα συνεχώς να την έχω γεμάτη με γάλα, και απο εκεί έπινε η μπέμπα μου. Αυτό το ΜΑΣΑΖ το έκανα για περίπου 20 ημέρες με φορά από πάνω προς τη θηλή, ώσπου μια ωραία μέρα πέταξα τις ασπίδες, βγήκαν οι θηλές μου ωραιότατες προς τα έξω, και η παραγωγή μου επαρκούσε και περίσευε μη σου πω! ΜΑΣΑΖ εσύ και αν δεν μπορείς η αδελφή σου αν έχεις, ή ο σύζηγός σου, ή όποιος είναι μαζί σου εκείνη την ώρα!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!