Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

G6PD ΕΝΖΥΜΟ

Recommended Posts

Καλημερα!! ξερετε κατι γι αυτο το ενζυμο αν ειναι ανεβασμενο τι σημαινει? ξερω πως αν εχεις ελλειψη απο αυτο δεν κανει να φας κουκια και να μυρισεις ναφθαλινη αλλα αν ειναι ανεβασμενο δεν ξερω τι γινεται? ειχε καποια κατι αντιστοιχο? γιατι γινεται τετοια εξεταση στον προγεννητικο? κανει κακο στην εγκυμοσυνη?

Διαφημίσεις

πιθανως θα κληρονομηθει στον γιο σν κανεις γιο.στην εγκυμοσυνη δεν νομιζω οτι πειραζει.απο οαο ξερω οι γυναικες ειναι φορεις αλλαδε νοσουν μονο το μεταδιδουν στον γιο

Καλημερα!! ξερετε κατι γι αυτο το ενζυμο αν ειναι ανεβασμενο τι σημαινει? ξερω πως αν εχεις ελλειψη απο αυτο δεν κανει να φας κουκια και να μυρισεις ναφθαλινη αλλα αν ειναι ανεβασμενο δεν ξερω τι γινεται? ειχε καποια κατι αντιστοιχο? γιατι γινεται τετοια εξεταση στον προγεννητικο? κανει κακο στην εγκυμοσυνη?

καλημερα,εχω και εγω αλλειψη ενζυμου g6pd.το κληρονομησα απο την μαμα μου,ο αδερφος μου δεν το πηρε.δεν μπορεις να φας κουκια να πιεις ασπηρινη και να μυρισεις ναφθαλινη.τωρα για την εγκυμοσυνη δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο στην συλληψη αλλα ισως στο να ξερει ο γιατρος τι φαρμακα μπορουν να χορηγηθουν σε ανθρωπους με την αλλειψη αυτη,αν χρειαστει να χορηγηθει καποια συνταγη.υπαρχουν φαρμακα που δεν πρεπει να τα παρουμε στην περιπτωση αυτη περα απο την ασπηρινη,ειναι καποια που δεν τα ξερουμε..αυτα μου εχει πει ο δικος μου γυναικολογος.δεν ειναι ανησυχητικο.μην φοβασαι..:-):smile:

:P

καλημερα,εχω και εγω αλλειψη ενζυμου g6pd.το κληρονομησα απο την μαμα μου,ο αδερφος μου δεν το πηρε.δεν μπορεις να φας κουκια να πιεις ασπηρινη και να μυρισεις ναφθαλινη.τωρα για την εγκυμοσυνη δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο στην συλληψη αλλα ισως στο να ξερει ο γιατρος τι φαρμακα μπορουν να χορηγηθουν σε ανθρωπους με την αλλειψη αυτη,αν χρειαστει να χορηγηθει καποια συνταγη.υπαρχουν φαρμακα που δεν πρεπει να τα παρουμε στην περιπτωση αυτη περα απο την ασπηρινη,ειναι καποια που δεν τα ξερουμε..αυτα μου εχει πει ο δικος μου γυναικολογος.δεν ειναι ανησυχητικο.μην φοβασαι..:-):smile:

μου κανει εντυπωση που δεν το εχει ο αδερφος σου.

μου κανει εντυπωση που δεν το εχει ο αδερφος σου.

απο οτι μου εχει πει η μαμα μου,δεν το εχει.εμενα οταν γεννηθηκα,μαζι με μενα της δωσανε και ενα χαρτι που ελεγε οτι εχω την αλλειψη ενζυμου,στον αδερφο μου,δεν ειχανε στειλει κατι,μετα απο χρονια που ειχε ο αδρφος μου ειχε ενα ατυχημα,και χρειαζοταν αιμα,μας ειπαν πως δεν μπορουσα να δωσω αιμα,αφου ειχα ελλειψη ενζυμου και ο αδερφος μου δεν ειχε..αυτα ξερω..τωρα αν κανανε λαθος οι γιατροι δεν γνωριζω..:confused::-)

Διαφημίσεις

δεν εχω ελλειψη, ανεβασμενο ειναι. Το οριο ηταν 13 το ανωτερο κι εγω ειχα 14,3

γι'αυτο δεν γνωριζω κοριτσακι,καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου,να σου πει ακριβως...:-)