Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1.Καθομαι στον πωπο μου, 2. Βαζω τα δακτυλα στο στομα μου, 3.ασπρα ουλα.

Recommended Posts

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορια.

Η μικρη μου ειναι μολις 4 μηνων και 14 ημερων.

1.Προχτες εκανε το εξης στην μητερα μου.Της κραταγε η μητερα μου το ενα της χερακι και εκεινη με το αλλο πιαστηκε απο το καροτσι και σηκωσε την πλατη της μπροστα.Δεν της εφτανε ομως αυτο μονο πιαστηκε καλυτερα και σηκεθηκε ορθια μεσα στο καροτσι της.Μειναμε με το στομα ανοικτο φυσικα την κατσαμε ξανα κατω γιατι φοβαμαι για την μεσουλα της.

2.Οσο δεν της εβαλα γαντακια οταν ηταν πιο μωρο της βαζω τωρα γιατι βαζει ολη της την μπουνιτσα στο στομα μ'αποτελεσμα να εχουμε γουλιες απο το γαλα αρκετες και μιας και εχει προηγηθει ενα μικρο χειρουργειο γιατι ειχαμε στενωση πυλωρου με εχει φοβησει αυτο οχι πολυ απλα δεν μπορω να την βλεπω να κανει γουλιτσες με στεναχωρει το γεγονος και μονο.

εκεινη ομως ανενδοτη βαζει το χερακι στο στομα και τραβαει το γαντακι το βγαζει χαμογελαει και συνεχιζει με το χερακι της...

3.Παρατηρησα οταν γελαει κοιταξα τα ουλα της και πισω πισω ειναι ασπρα σε σχεση με μπροστα και εκει ειναι που βαζει τα χερακια της πιο πολυ.

Σας τα κανουν και τα δικα σας μωρακια αυτα?

η μικρη μου βιαστηκε να ερθει στο κοσμο βγηκε οταν ημουν 35 εβδομαδων και 4ημερων και τωρα σαν να μου φαινεται πως βιαζεται και να κανει ολα τ'αλλα γρηγορα.Ν'ανησυχω η οχι?

την αλλη εβδομαδα παμε για το 4ο μας εμβολιο και μου ειχε πει η παιδιατρος μας οτι θα συζητησουμε για το αν θα ξεκινησουμε κρεμουλες.Λετε ολα αυτα να ειναι γιατι μπαινουμε στο επομενο μας βημα???

Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας...

Διαφημίσεις

Ο παιδιατρος μας , μου ειχε πει οτι "Ο,τι μπορει και θελει να κανει το παιδι, να το αφηνεις!"

Θελει και μπορει να σηκωνεται? Μια χαρα! Αφηνε το. Δε βλεπω που ειναι το προβλημα. Αν την πονεση η μεση της, θα ξανακατσει μονη της πισω.

Εμενα μου κανει για εξυπνο -και ζωηρο- παιδακι. Γιατι να ανησυχεις?

Ο παιδιατρος μας , μου ειχε πει οτι "Ο,τι μπορει και θελει να κανει το παιδι, να το αφηνεις!"

Θελει και μπορει να σηκωνεται? Μια χαρα! Αφηνε το. Δε βλεπω που ειναι το προβλημα. Αν την πονεση η μεση της, θα ξανακατσει μονη της πισω.

Εμενα μου κανει για εξυπνο -και ζωηρο- παιδακι. Γιατι να ανησυχεις?

Συμφωνω απολυτα!!!!Μην ανησυχεις καθολου!!!

Κι η δικια μου απο νωρις ηθελε να καθεται,απο νωρις να σηκωθει,απο νωρις την μπουνια ολη μεσα...αλλα δοντι βγαλαμε 7.5 μηνων τελικα!!!

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορια.

Η μικρη μου ειναι μολις 4 μηνων και 14 ημερων.

1.Προχτες εκανε το εξης στην μητερα μου.Της κραταγε η μητερα μου το ενα της χερακι και εκεινη με το αλλο πιαστηκε απο το καροτσι και σηκωσε την πλατη της μπροστα.Δεν της εφτανε ομως αυτο μονο πιαστηκε καλυτερα και σηκεθηκε ορθια μεσα στο καροτσι της.Μειναμε με το στομα ανοικτο φυσικα την κατσαμε ξανα κατω γιατι φοβαμαι για την μεσουλα της.

2.Οσο δεν της εβαλα γαντακια οταν ηταν πιο μωρο της βαζω τωρα γιατι βαζει ολη της την μπουνιτσα στο στομα μ'αποτελεσμα να εχουμε γουλιες απο το γαλα αρκετες και μιας και εχει προηγηθει ενα μικρο χειρουργειο γιατι ειχαμε στενωση πυλωρου με εχει φοβησει αυτο οχι πολυ απλα δεν μπορω να την βλεπω να κανει γουλιτσες με στεναχωρει το γεγονος και μονο.

εκεινη ομως ανενδοτη βαζει το χερακι στο στομα και τραβαει το γαντακι το βγαζει χαμογελαει και συνεχιζει με το χερακι της...

3.Παρατηρησα οταν γελαει κοιταξα τα ουλα της και πισω πισω ειναι ασπρα σε σχεση με μπροστα και εκει ειναι που βαζει τα χερακια της πιο πολυ.

Σας τα κανουν και τα δικα σας μωρακια αυτα?

η μικρη μου βιαστηκε να ερθει στο κοσμο βγηκε οταν ημουν 35 εβδομαδων και 4ημερων και τωρα σαν να μου φαινεται πως βιαζεται και να κανει ολα τ'αλλα γρηγορα.Ν'ανησυχω η οχι?

την αλλη εβδομαδα παμε για το 4ο μας εμβολιο και μου ειχε πει η παιδιατρος μας οτι θα συζητησουμε για το αν θα ξεκινησουμε κρεμουλες.Λετε ολα αυτα να ειναι γιατι μπαινουμε στο επομενο μας βημα???

Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας...

κοιτα κ η διια μου ειναι 4 μηνων κ 24 ημερων αν τις πιασεις τα χερια γατζωνεται κ προσπαθει να σηκωθει ΟΡΘΙΑ!!!!! ορθια οχι να κατσει στον κωλο της.τα χερια εννοειτε οτι ειναι στον στομα μονιμως κ εχουμε υπερπαραγωγη σαλιου. ολα αυτα μου φαινονται φυσιολογικοτατα

Καλημερα

Σαλια δεν εχουμε , απλα ετσι οπως τα χωνει δημιουργει μονη της εμετο και εμεις δεν ειμαστε σε θεση για εμετους μετα την επεμβαση που εκανε.

Αλλα επειδη μεγαλωσα και τον ανιψιο μου , εκεινοσ μπορει να περπατησε 9-10 μηνων αλλα δεν τα ειχε κανει αυτα , εχουμε σκοπο να την βαλουμε τωρα σε παρκο,ετσι παιζοντας θα σηκωθει μονη της κι οχι με την βοηθεια μας.Ειμαι κατα της στρατας .

Διαφημίσεις

Φωτεινή κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό :) Το τι έκανε ο ανιψιός σου και τι κάνει η κόρη σου δεν είναι συγκρίσιμα ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

• 2 weeks later...

δηλαδη δεν καταλαβα...ειναι μικρη για να τα κανει αυτα?ωχ τωρα με βαλατε σε σκεψεις!η κορη μου ειναι 2 μηνων και βαζει το χερακι της στο στομα(μπουνια) επισης εχει πολλα σαλια(μαλλον λογω γοπ?)και καθεται στον πωπο της (με μαξιλαρακι απο πισω) απο 25 ημερων..(την βαλαμε ετσι για να βγαλουμε φωτο)..δεν ειναι φυσιολογικα αυτα?

Ακριβώς τα ίδια έκανε και ο δικός μου.Αφησε την αν κουραστεί όπως είπε και η Ράννια θα κάνει πίσω μόνη της.Τώρα είμαστε 7 μηνών και προσπαθούμε να σηκωθούμε από το πάτωμα γιατί στο πάρκο και στο κρεβάτι το κάνουμε χωρίς πρόβλημα.Τα παιδιά μας βιάζονται να μεγαλώσουν.Τι στο καλό έχει το γάλα που ίνουν και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα δεν έχω καταλάβει.Εμεις για να ανοίξουμε τα μάτια μας κάναμε 40 μέρες.:mrgreen::mrgreen:

Δήμητρα

• 4 weeks later...

emas h dikia mas einai 3,5mhnwn kai otan thn exoume agkalia sfigete na shkwthei, sikwnei ta podarakia tis shkwnei to kefalaki tis kai mougkrizei, molis thn shkwseis k katsei sto popo ths pernei ena ufos ikanopoihshs kai koitaei trigurw, alla emeis thn ksaplwnoume kai arxizei thn gkrinia meta

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!