Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπομπονιέρα - αγορίστικο φορμάκι

miracle1979

Recommended Posts

Κορίτσια,τα φώτα σας παρακαλώ! Μου έχει κολλήσει να κάνω τη μπομπονιέρα γιά τη βάπτιση του μπέμπη μου αγορίστικο φορμάκι,είτε υφασμάτινο ή πλεκτό.Βρήκα μία μπομπονιέρα που είχε μέχρι και την κρεμαστρούλα και τρελλάθηκα!Ξέρει καμιά σας πού μπορώ να απευθυνθώ γιά να τη φτιάξω μόνη μου ή να τη βρω κάπου φθηνά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!DSC09045.JPG Παραθέτω την αντίστοιχη κοριτσίστικη.Δεν είναι απίστευτη;

:P

Διαφημίσεις

κι εγω εχω δει αυτο http://www.paper-pack.net/paperpack/gr/ProductsList.action?pcat=56 ειχα παρει απο κει δικα μας υλικα, πηγαινε κατω κατω να δεις τα πλεχτα.... αυτες τις μερες ισως παω κ απο κει για μια φιλη οποτε πες μου αν χρειαστεις καμια λεπτομερεια. ειναι ηρακλειο κρητης αλλα δε νομιζω να χεις προβλημα αν αποφασισεις να ψωνισεις (υποθετω!)...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Αυτά τα πλεχτά ρουχαλάκια μου αρέσουν τρελά!!Και μια άλλη κοπέλα έκανε φορεματάκια υφασμάτινα με κρεμαστρούλες και είπε ότι τα αντίστοιχα για αγόρι ήταν πολύ όμορφα.Είχε γράψει και από πού τα πήρε... είναι ένα καινούριο μαγαζί στην Γλυφάδα.

Αυτά τα πλεχτά ρουχαλάκια μου αρέσουν τρελά!!Και μια άλλη κοπέλα έκανε φορεματάκια υφασμάτινα με κρεμαστρούλες και είπε ότι τα αντίστοιχα για αγόρι ήταν πολύ όμορφα.Είχε γράψει και από πού τα πήρε... είναι ένα καινούριο μαγαζί στην Γλυφάδα.

εγω ειχα κανει αυτες στη βαφτιση της κορης μου το σεπτεμβριο (στη συγκεκριμενη φωτο ειναι οι δικες μας μπομπο)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=5160224&id=166280706238

το μαγαζι ειναι στην ανω γλυφαδα, δεν ξερω αν εννοουμε το ίδιο, αλλα αγοριστικα δεν ειχα δει για να πω την αληθεια. αν θες σου στελνω πμ. ειναι και φιλη μου η κοπελα που το εχει

CYaip2.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα κανει αυτες στη βαφτιση της κορης μου το σεπτεμβριο (στη συγκεκριμενη φωτο ειναι οι δικες μας μπομπο)

το μαγαζι ειναι στην ανω γλυφαδα, δεν ξερω αν εννοουμε το ίδιο, αλλα αγοριστικα δεν ειχα δει για να πω την αληθεια. αν θες σου στελνω πμ. ειναι και φιλη μου η κοπελα που το εχει

για καποιο λογο δεν μου ανεβαζει το σωστο λινκ, αλλα από το ίδιο αλμπουμ καποιες αλλες μπομπονιερες. αν βλεπεις ολο το αλμπουμ, εννοω τις φωτο 13 και 14

CYaip2.png

Ναι,αυτό είναι το μαγαζί!Η κοπέλα που έκανε τις μπομπονιέρες φορεματάκια είπε ότι είχε και αγορίστικες που ήταν ακόμα πιο όμορφες.

για καποιο λογο δεν μου ανεβαζει το σωστο λινκ, αλλα από το ίδιο αλμπουμ καποιες αλλες μπομπονιερες. αν βλεπεις ολο το αλμπουμ, εννοω τις φωτο 13 και 14

Αυτές ακριβώς είχε δείξει και εκείνη.Πολύ όμορφες!!Και πολύ γλυκά χρώματα!!!

θεωρω οτι ειναι πολύ κομψες και χαριτωμενες, αρα φανταζομαι και οι αντιστοιχες αγοριστικες. Εμας παντως κανανε θραυση και αποσπασανε πολύ θετικά σχόλια, χωρίς να ειναι κατι υπερβολικό κάτι που θελαμε εντελως να αποφυγουμε.

CYaip2.png

Αυτές ακριβώς είχε δείξει και εκείνη.Πολύ όμορφες!!Και πολύ γλυκά χρώματα!!!

χαίρομαι πολύ που εχεις κι εσύ την ίδια αποψη, πολύ όμορφες και γλυκες. ειχα ξετρελαθει οταν τις ειδα. Και εφτιαξε και αυτή την ασπρη κατασκευή που ήταν σαν ντουλαπα ρουχων 2-3 μερες πριν την βάφτισή μας και ακομα και η ιδια η Μαρινα (η κοπελα που εχει το μαγαζι) ειχε ενθουσιαστεί με την παρουσίασή τους. Αφου μου ειχε πει οταν ειχα παει να τις παρω, τι ωραιες που ειναι, κατσε να τις φωτογραφησω να τις ανεβασω στο site μου. Και ιδού το αποτελεσμα....!!!!!

Ειναι πολύ καλή κοπελα και πολυ συνεργασιμη και με φανταστικές ιδεες. Ειχε φροντισει τα παντα στο γαμο της αδελφης μου, απο μπομπονιερες μεχρι στολισμο και ηταν ολα σουπερ.

CYaip2.png

Διαφημίσεις

τις ειχα ξαναδει και ειχα ξετρελαθει χωρις καν να ξερω πως ηταν οι δικιες σας!!!τελειες!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

ευχαριστώ πολύ κορίτσια,βρήκα τα στοιχεία του καταστήματος αν και μυρίζομαι ότι δε θα είναι και πολύ οικονομικό....θα κάνω μία διερεύνηση πάντως...!:D

Θυμάμαι ότι η κοπέλα που τις έκανε τώρα τελευταία είπε ότι κόστισαν 2,5 ευρώ.Αλλά η τιμή αυτή ήταν ειδική,απ'ό,τι κατάλαβα,γιατί της έκανε όλο το πακέτο.Άρα θα υπολογίσεις ότι θα είναι λίγο πιο ακριβές.

Θυμάμαι ότι η κοπέλα που τις έκανε τώρα τελευταία είπε ότι κόστισαν 2,5 ευρώ.Αλλά η τιμή αυτή ήταν ειδική,απ'ό,τι κατάλαβα,γιατί της έκανε όλο το πακέτο.Άρα θα υπολογίσεις ότι θα είναι λίγο πιο ακριβές.

οχι, και σε μενα που δεν εκανα τιποτα αλλο, τόσο κοστισαν. Κανεις επιλογες σε ειδος κουφετου και τουλιού και μπορεις να την φερεις την τιμή στα μετρα σου.

Εμεις ετσι κινηθηκαμε παντως και μας κοστισε τοσο. Δεν ειναι και φτηνες, αλλα χαλαλι.

Ακομα και στον παιδικο σταθμο που εδωσα στις δασκαλες της κορης μου, τις εχουν κρεμασει στους τοιχους και φαινονται σε ολο το σταθμο!!!

Αν θες μπορω να σου δωσω και το ονομά μου να της πεις, οτι και καλα πας και συστημενη, για να σε προσεξει περισσοτερο (ενδεχομενως). Με την κοπελα ημασταν συναδελφοι ενα φεγγαρι.

CYaip2.png

η Μαρίνα από το δημιουργούμε μαζί έχει την πιο ωραία σαλοπέτα (αν το λέω καλά) είχα πάθει πλάκα :):)

πάρε τηλέφωνο είναι πολύ εξυπηρετική, και έχει και χονδρική

qbd8p2.png