Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εχει να φαει μια εβδομαδα

Recommended Posts

ο μικροσ μου ειναι 14μηνων και εδω και μια εβδομαδα δεν τρωει τιποτα σχεδον εκτοσ απο γαλα και γιαουρτακι.η παιδιατροσ λεει οτι ειναι απο τουσ τραπεζιτεσ που βγαζει και απο τισ δυο πλευρεσ ειναι λογικο να μιν τρωει καθολου στρεα τροφη αν του εχω κανει τα παντα και παλι τιποτα,σασ ετυχε κατι τεταιο μετα απο ποσο καιρο αρχισαν να τρωνε παλι.ειμαι να σκασω οτι κιλα καταφεραμε να βαλουμε τα χασαμε ολα

Διαφημίσεις

Να κάνεις υπομονή αφού πίνει γάλα δεν υπάρχει προβλημα για λίγες μέρες ο μικρός περνάει μια δύσκολη φάση και δεν έχει όρεξη.Η μικρή μου όταν έβγαζε δοντάκια είχε πολύ γκρίνια και δεν έτρωγε τόσο καλά όσο τις αλλες μέρες(εμείς ήμαστε πολύ καλόφαγες):P

Πιστεύω ότι σε κανα δύο μερούλες για επανέλθει!!Υπομονή και θα βγουν τα δοντάκια!!!

• 2 months later...

ναι οταν βγαζει δοντακια ακομα και αγαπημενα της φαγητα δεν τα τρωει μονο γαλα η καμια χορτοσουπα αντε και καποιο γιαουρτακι

αν τυχει να βαλει κατι στο στομα της που να θελει μασημα το φτυνει σε λιγα δευτερολεπτα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου. Τις περνάνε τέτοιες φάσεις τα μωρά. Να ξέρεις οτι στη φάση που βγάζουν δοντάκια ανακουφίζονται με τις δροσερές τροφές π.χ. γιαουρτάκια και το γάλα πρόσεχε να μην είναι πολύ ζεστό. Θα περάσει... ;)

Think Different

Διαφημίσεις

οντως αυτο ειναι κατι ποθ συμβαινει οταν βγαζουν δοντακια γιατι πονανε πολυ. δοκιμασε να τον αφησεις να φαει μονος. ενθουσιαζονται και τρωνε!! ο δικος μου εκανε 10 μερες να φαει και το προβλημα ηταν οτι ηθελε να φαει μονος του ο κυριος. οταν τον εγραψα σταθμο δεν το ηξεραν και τον ταιζαν οποτε και αυτος δεν ετρωγε. μετα απο μια βδομαδα που λεει η βροφονηπιοκομος τι θα τρωει τι να κανουμε? και της ειπα αν τον ταιζετε δεν θα φαει ποτε! ετσι λοιπον του εδωσαν να φαει μονος και εφαγε κανονικοτατα....!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

• 3 weeks later...
ο μικροσ μου ειναι 14μηνων και εδω και μια εβδομαδα δεν τρωει τιποτα σχεδον εκτοσ απο γαλα και γιαουρτακι.η παιδιατροσ λεει οτι ειναι απο τουσ τραπεζιτεσ που βγαζει και απο τισ δυο πλευρεσ ειναι λογικο να μιν τρωει καθολου στρεα τροφη αν του εχω κανει τα παντα και παλι τιποτα,σασ ετυχε κατι τεταιο μετα απο ποσο καιρο αρχισαν να τρωνε παλι.ειμαι να σκασω οτι κιλα καταφεραμε να βαλουμε τα χασαμε ολα

Δεν δοκιμάζεις να του τα κάνεις αλεσμένα μήπως και φάει και κάτι άλλο εκτός από γάλα και γιαούρτι ? Αν του έβραζες μοσχαράκι το έλιωνες και του έριχνες και λίγο τραχανά ? Δεν θα το έτρωγε ? Ή λίγο κοτόπουλο με ρυζάκι, σουπίτσα ?

αν ειναι απο τα δοντια θα επανελθει, εδω ο δικος μου εδω και μηνες δεν τρωει καλα...δεν θελει ουτε να δοκιμασει....τρωει μονο ψωμι,τυρι,,φρουτα και κανα τραχανα στο τσακιρ κεφι, το πηρα και γω αποφαση οτι ειναι ολιγοφαγος..οχι οτι δεν στεναχωριεμαι αλλα με το ζορι δεν μπορω να τον ταισω,μολις βλεπει πιατο και κουταλι τσιριζει.τωρα θα κανουμε εξετασεις να δουμε που βρισκετε αιματολογικα και ελπιζω να μην εχουμε καποιο θεμα,βεβαια βαρος βαζει...λιγο αλλα βαζει.απο υψος αστο η αδελφη του τον ριχνει 6 ποντους και 1.5 κιλο γιατι εκεινη τρωει και για τους δυο...χαχαχα!κανε και αυτο που ειπε η κοπελα αλεσε του το φαγητο μηπως δεν τον ενοχλει τοσο στα δοντακια και μολις πεταχτουν γυρνας κανονικα.

βρε κοριτσια...

τι τα εχει πιασει??

κι εμενα η δικια μου εχει μια εβδομαδα τουλαχιστον που δεν τρωει καλα...με το ζορι ολα..

ενα αυγο το πρωι με το ζορι...μπανανα κομματακια αντε 2 και μετα στριψιμο κεφαλι...μεσημεριανο βαρια 4 κουταλιες κι αυτες με πιεση..βραδυνο αναλογα τα κεφια και την πεινα ενα γιαουρτακι....

βλεπει τα φαγητα μας..κανει μαμ,μαμ...τα ζηλευει,τρωει 2 μπουκιες και στοπ...

Τα μονα που τρωει ευχαριστα ειναι μπισκοτακια και ψωμι..και πινει και το γαλα της.

Κι ειναι τοσο καλοφαγο παιδι...τρωει ολα τα φαγητα οταν δεν εχουμε θεμα...τωρα τα πεταω σχεδον οπως τα φτιαχνω!!

Τι να πω....ευχομαι να ειναι μονο τα δοντια(εχουμε και μπουκωμενη μυτουλα) και να μην μας μεινει το προβλημα!!

Διαφημίσεις

τελικα απο τα δοντια ηταν γιατι καθε φορα το ιδιο γινετε με το που του βγενει καποιο δοντι δεν τρωει τιποτα αλλο εκτοσ απο το γαλα και αυτο χλιαρο.ουτε αλεσμενα να τα κανω τιποτα θελει μονο γαλα μασ ειμηναν γυρω στα 9 δοντια ακομα να βγουν:lol: