Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγχος για την αυχενικη διαφανεια!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Οπως ειχα γραψει και σε ενα αλλο θεμα πριν απο 2 εβδομαδες και κατι ειχα παθει μια μικρη αποκολληση με αποτελεσμα να εχω αιμορραγια!Εκανα υπερηχο και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα με το μωρακι μου! Τωρα ειμαι στην 10η+2 εβδομαδα και την αλλη Τεταρτη εχω ραντεβου για τη αυχενικη και εχω τρελο αγχος!

:? Αραγε θα ειναι ολα καλα για το μωρακι μου????Ωρες ωρες νομιζω πως θα λυποθυμισω απο την αγωνια μου!!(να σημειωσω πως ειμαι 30 χρονων) Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καταλαβαινετε τι νιωθω γιατι ειναι και το πρωτο μου!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

να μην αγχωνεσαι γιατι ολο αυτο το αγχος μεταδιδεται στο μωρακι σου!να εισαι αισιοδοξη και να εχεις πιστη!ολα θα πανε τελεια!το οτι ειχες μια αποκολληση δε σημαινει οτι θα εχεις γενικοτερα προβλημα... πολλες οι εγκυες το παθαινουν αυτο.και η ηλικια σου ειναι μια χαρα!

ευχομαι τα καλυτερα κ με το καλο το μωρακι σου!

tt1108c2.aspx

Riki και εγω ειμαι 10w και 2d χα χα.ειχα παθει και εγω αποκολληση πριν ενα μηνα στεδον τωρα ειναι ολα καλα.εχω κλεισει για αυχενικη 1/2 ολα μια χαρα θα ειναι θα δεις μην αγχωνεσαι εχε πιστη στο μωρακι σου η φυση μας ειναι τα περναμε ολα και αντεχουμε.ολα ειναι οπως πρεπει θα το δεις και μονη σου και η ηλικια σου ειναι μια χαρα.οταν την κανεις ενημερωσε με.φιλια

Σας ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησατε! Ηδη αισθανομαι καλυτερα και πιο αισιοδοξη! Ευτυχως που υπαρχει και το forum και τα λεμε και καπως μας φευγει αυτη η αγωνια! Μονο η μια την αλλη μπορει να καταλαβει τι αισθανομαστε!Ευχομαι να πανε ολα καλα!;)

Riki και εγω ειμαι 10w και 2d χα χα.ειχα παθει και εγω αποκολληση πριν ενα μηνα στεδον τωρα ειναι ολα καλα.εχω κλεισει για αυχενικη 1/2 ολα μια χαρα θα ειναι θα δεις μην αγχωνεσαι εχε πιστη στο μωρακι σου η φυση μας ειναι τα περναμε ολα και αντεχουμε.ολα ειναι οπως πρεπει θα το δεις και μονη σου και η ηλικια σου ειναι μια χαρα.οταν την κανεις ενημερωσε με.φιλια

Αχ τι ωραια ειμαστε μαζι!!:P:p:p Ποτε σου εχει δωσει ο γιατρος σου πητ??εμενα γυρω στις 14 με 16/8! Που θα κανεις την αυχενικη?

Διαφημίσεις

Εσυ που θα την κανεις?εμενα ειναι ο γιατρος μου στο ελενα.

Eγω θα την κανω στο "εμβρυο" με τον κυριο Παπαπαναγιωτου! Και μενα στο ελενα ειναι ο γιατρος μου!

Διαφημίσεις

Το ξέρω ότι ακούγομαι στερεότυπη, αλλά STAY CALM.

Στον γιό μου, ο γιατρός είδε αρκετές αποκολλησούλες από την πρώτη επίσκεψη, δηλαδή 4-5 εβδομάδων. Πήρα αρκετές ορμόνες, δεν χρειάσθηκε να μείνω στο κρεβάτι - ευτυχώς - αλλά ο γάτος μου γεννήθηκε μια χαρά και στην ώρα του. Α, έκανα και άμνιο στον 3ο μήνα. Ολα θα πάνε καλά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Το ξέρω ότι ακούγομαι στερεότυπη, αλλά STAY CALM.

Στον γιό μου, ο γιατρός είδε αρκετές αποκολλησούλες από την πρώτη επίσκεψη, δηλαδή 4-5 εβδομάδων. Πήρα αρκετές ορμόνες, δεν χρειάσθηκε να μείνω στο κρεβάτι - ευτυχώς - αλλά ο γάτος μου γεννήθηκε μια χαρά και στην ώρα του. Α, έκανα και άμνιο στον 3ο μήνα. Ολα θα πάνε καλά.

Ευχαριστουμε πολυ που μας δινεις κουραγιο! Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και τωρα κρατας αγκαλιτσα τον γατουλη σου;)!! Να σου ζησει και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!:P

Ευχαριστουμε πολυ που μας δινεις κουραγιο! Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και τωρα κρατας αγκαλιτσα τον γατουλη σου;)!! Να σου ζησει και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!:P

Με το καλό τα μωράκια σας όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Κοριτσια, σας καταλαβαίνω πάρα πολύ! Δε θα σας πω να μην έχετε αγωνία, γιατί το βράδυ πριν την αυχενική διαφάνεια εγώ δεν είχα κοιμηθεί καθόλου! ;)

Όλα όμως πήγαν τέλεια και το ζουζουνάκι μου είναι τώρα περίπου 9 μηνών αντράκι!

Να ξέρετε ότι ο υπέρηχος αυτός είναι κάτι το συγκλονιστικό, θα δείτε το σποράκι σας σαν ένα σχηματισμένο πια ανθρωπάκι και δεν θα το πιστεύετε! Ανεπανάληπτες στιγμές και συναισθήματα! Να το ζήσετε όσο περισσότερο μπορείτε!

5dfip3.png

mAlLp3.png

Eγω θα την κανω στο "εμβρυο" με τον κυριο Παπαπαναγιωτου! Και μενα στο ελενα ειναι ο γιατρος μου!

κι εγω εκει θα την κανω.Εκει εκανα την αυχενικη και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.

Ο παπαπαναγιωτου ειναι φοβερος επιστημονας!Πολυ σχολαστικος και πολυ γλυκομιλητος.Κι εμενα ο γιατρος μου ειναι στο ελενα αλλα μου συστησε τον Παπαπαναγιωτου σαν εναν απο τους κορυφαιους σε αυτες τις εξετασεις!

Πραγματικα κοριτσια..εκτος απο το οτι αυτη η εξεταση ειναι πολυ σημαντικη ,ειναι συγκλονιστικο να βλεπεις το σπορακι σου σχηματισμενο σαν ενα μικρο ανθρωπακι.(οπως ειπε και η αlex1979).

Θα παθετε πλακα!!

Biggp3.png

l2Czp3.png

Πραγματι εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τον συγκεκριμενο γιατρο απο πολλες κοπελες και απο την νυφη μου που εκανε ολους τους υπερηχους εκει και δεν το συζηταγε να παω καπου αλλου και πολυ προσφατα απο την συνηφαδα μου που εμεινε πολυ ευχαριστημενη!!

Σύμπτωση! Έχω κι εγώ ΠΗΤ 14 Αυγούστου 2011 (το πολύ 16) και θα γεννήσω στο Έλενα! Συνωστισμός θα πέσει! Να δούμε αν θα βρούμε κρεβάτι! Μπορεί να τα πούμε κι εκεί! Αυχενική θα κάνω στις 3 Φλεβάρη στο νοσοκομείο...

Σύμπτωση! Έχω κι εγώ ΠΗΤ 14 Αυγούστου 2011 (το πολύ 16) και θα γεννήσω στο Έλενα! Συνωστισμός θα πέσει! Να δούμε αν θα βρούμε κρεβάτι! Μπορεί να τα πούμε κι εκεί! Αυχενική θα κάνω στις 3 Φλεβάρη στο νοσοκομείο...

Καλα αν ειναι ετσι θα κλεισω δωματιο απο τωρα χα χα φανταζεστε να γεννησουμε και την ιδια μερα?θα μιλαμε μεχρι τοτε αν ειναι θα συναντιθουμε και απο κοντα.πολυ χαιρομαι ελπιζω να μας πανε ολα καλα(που θα μας πανε δλδ)και να εχουμε μια ομαλη εγκυμοσυνη.φιλια!!

Riki έχουν δίκιο όλες οι κοπέλες!! Δεν πρέπει να έχεις άγχος γιατί αυτλο το μεταδίδεις και στο μικρούλι σου!! Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου!! Να δεις πόσο έντονα συναισθήματα θα νιώσετε όταν δείτε το μωράκι σας στην οθόνη!!! Δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο υπέρηχο!! Εμείς είχαμε πάθει πλάκα.. Κοίτα να την ζήσεις όμορφα αυτή την στιγμή και άσε το άγχος στην άκρη!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησατε! Ηδη αισθανομαι καλυτερα και πιο αισιοδοξη! Ευτυχως που υπαρχει και το forum και τα λεμε και καπως μας φευγει αυτη η αγωνια! Μονο η μια την αλλη μπορει να καταλαβει τι αισθανομαστε!Ευχομαι να πανε ολα καλα!;)

Καλέ κορίτσια ελάτε στο καφέ του Αυγούστου να τα λέμε όλες οι Αυγουστομανούλες και να μοιραζόμαστε αγωνίες:P:p:p:p

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=818316#post818316

Εγώ έχω ραντεβού για αυχενική στις 11/02 και παρόλο που είναι το δεύτερο έχω ακριβώς το ίδιο άγχος:):):):):)

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Καλα αν ειναι ετσι θα κλεισω δωματιο απο τωρα χα χα φανταζεστε να γεννησουμε και την ιδια μερα?θα μιλαμε μεχρι τοτε αν ειναι θα συναντιθουμε και απο κοντα.πολυ χαιρομαι ελπιζω να μας πανε ολα καλα(που θα μας πανε δλδ)και να εχουμε μια ομαλη εγκυμοσυνη.φιλια!!

Ααααα καλα θα κανουμε ωραια παρεα!! Λες να κλεισω και εγω δωματιο απο τωρα??χαχαχαχα Ουτε συνεννοημενες να ημασταν! Εγω πηγα για την αυχενικη αλλα με εγιωξε ο γιατρος γιατι μου ειπε οτι πηγα νωρις και το μπεμπε μου θα ηταν μικρουλη! (ακουσαμε την καρδουλα του παντως). Οποτε μου εκλεισε ραντεβου για 2/2, αλλα μου πηρε αιμα ωστε να ειναι ετοιμη αυτη η εξεταση και να τις παρω ολες μαζι!!:lol:

riki οταν λες σου πηρε αιμα εννοεις πως εκανας το PAP-A?εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να γινει την ιδια μερα με την αυχενικη..

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Ναι το ΡΑΡΡ-Α εκανα! Κανονικα και μενα την ιδια μερα θα γινοτανε αλλα επειδη επρεπε να ειχα κλεισει την 11η εβδομαδα δεν μπορεσα να κανω την αυχενικη! Ετσι μου ειπε να κανουμε την εξεταση να ειναι ετοιμη και αυτη οταν θα παω για την αυχενικη ωστε να μην χρειαστω να περιμενω αλλες 2-3 μερες για να βγει η εξεταση! Η αληθεια ειναι οτι με βολεψε γιατι θα με ειχε φαει η αγωνια μεχρι να βγουν και οι αλλες απαντησεις!:roll: