Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΛΑΐΑ ΒΟΉΘΕΙΑ

Recommended Posts

Ο μικρός μου είναι 35 ημερών κ ξεκίνησα πριν 3 μέρες να τον θηλάζω 1-2 φορές την μέρα, ακόμα μαθαίνουμε κ εγώ κ αυτός κ τρώει μόνο 15 λεπτά κ σταματάει κ κλαίει ενώ πεινάει ακόμα! Πιστεύω πως κουράζετε γιατί ακόμα δεν είναι μαθημένος, ελπίζω να πέφτω μέσα κ να μην είναι κάτι άλλο.(μέχρι τώρα έπινε δικό μου γάλα) Σήμερα αποφάσισα να μη του δώσω καθόλου μπουκάλι γιατί πρέπει κάποια στιγμή να μάθει. έτσι δεν είναι? Το θέμα ώμος είναι οτι τρώει 10λεπτά, ξεσκίζετε στο κλάμα κ μετά κοιμάται νηστικός για μισή ώρα κ μετά πάλι τα ίδια... Τον λυπάμαι που τον αφήνω νηστικό..... Κάνω καλά? θα έχουμε αποτέλεσμα ή μόνο τον παιδεύω??????

Διαφημίσεις

δεν μπορω να σε βοηθεισω εγω αλλα ελπιζω να τα καταφερεις και εγω στο ψαξιμο ειμαι και νομιζω "οτι χανω την μπαλα"

ειμαι πολυ ανχωμενη,θελω πολυ να εχω αποκλειστικο θηλασμο....αντε καλο κουραγιο!!!

apHGp3.png

Ο μικρός μου είναι 35 ημερών κ ξεκίνησα πριν 3 μέρες να τον θηλάζω 1-2 φορές την μέρα, ακόμα μαθαίνουμε κ εγώ κ αυτός κ τρώει μόνο 15 λεπτά κ σταματάει κ κλαίει ενώ πεινάει ακόμα! Πιστεύω πως κουράζετε γιατί ακόμα δεν είναι μαθημένος, ελπίζω να πέφτω μέσα κ να μην είναι κάτι άλλο.(μέχρι τώρα έπινε δικό μου γάλα) Σήμερα αποφάσισα να μη του δώσω καθόλου μπουκάλι γιατί πρέπει κάποια στιγμή να μάθει. έτσι δεν είναι? Το θέμα ώμος είναι οτι τρώει 10λεπτά, ξεσκίζετε στο κλάμα κ μετά κοιμάται νηστικός για μισή ώρα κ μετά πάλι τα ίδια... Τον λυπάμαι που τον αφήνω νηστικό..... Κάνω καλά? θα έχουμε αποτέλεσμα ή μόνο τον παιδεύω??????

Τελικά μου κάνει το ίδιο κ με το μπιμπερό από χθες αλλά τώρα σιγουρεύτηκα οτι δεν φταίει ο θηλασμός, πιθανόν να έχουμε ΓΟΠ. αύριο πρωί πάμε παιδίατρο κ βλέπουμε...

Διαφημίσεις

Αυτο θα σε συμβουλευα κι εγω..να αποκλεισεις καθε ενδεχομανο ιατρικου προβληματος πρωτα κι επειτα να συζητησουμε για οτι αλλο.Περαν αυτου...το παιδι μπορει να εχει παθει συνχυση θηλων,να προτιμα το μπουκαλι γιατι εχει σταθερη,μεγαλη ροη κ να θυμωνει με το στηθος που δεν του ειναι ολα ευκολα.Αυτο ξεπερνιεται γρηγορα με συχνους θηλασμους κ με το να αποκλεισεται το μπουκαλι για τουλαχιστον μηνα ακομη.ακομη ενας λογος ειναι να ρουφαει αερα,να μη πιανει σωστα τη θηλη,κ ο αερας που καταπινει να του δημιουργει κολικους.Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω,αν κ δε καταλαβα ποτε γιατι εκανε ετσι καθως μου απεκλειαν το ενδεχομενο να εχει κατι ιατρικο κ μου λεγανε τη γνωστη @@@@ οτι δεν εχω γαλα.οσο για το αν τρωει...το ιδιο πιστευα κι αγω τοτε,αλλα το παιδι εβαζε 1,5 κιλο το μηνα.Δεν ηξερα οτι μπορεις να καταλαβεις οτι τρωει καλα,απλα προσεχοντας να βρεχει 6-8 πανες την ημερα.Αυτο να κοιτας κ μη φοβασαι οτι ειναι νυστικο...Επισης να το σηκωνεις συχνα αναμεσα στα γευματα να ρευεται.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

κορίτσια τα πέρασα πριν ενα μήνα αυτά που λέτε,αν όντως δεν είναι ιατρικό πρόβλημα τότε μόνο υπομονή μπρείς να έχεις το νινι σου όλη μέρα αγκαλία και στο στήθος????δεν θα κακομάθει είναι πολύ μικρός για να κακομάθει..θα μάθει να τρώει ..πιστεψέ με όταν πεινανε αρπάζουν ότι βρούν !!!!αρκεί να είσαι εκει να το δώσεις!!!!;))))

υπομονή!

εγώ αντλούσα κάθε βράδυ νομιζα πως δεν χορταίνει και εδινα ενα γευμα κάθε βράδυ!!ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑ!!! μια χαρά χορταίνει και μια χαρά κοιμάται!!!!!με το δικό μου γάλα!!!!;))))

όλα στρώνουν στους 2 με 3 μήνες ;))))