Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γλυκό Ρανρεβού στο εργοστάσιο Παυλίδη

Recommended Posts

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη γιορτάζει τα 150 χρόνια της και παρουσιάζει το πρώτο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στις 29 & 30 Ιανουαρίου.Η παλαιότερη ελληνική σοκολάτα που έχει αγαπηθεί από πλήθος γενεών και έχει συνδεθεί με τις πιο ζεστές μας αναμνήσεις, η αυθεντική Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της. Στο πλαίσιο αυτό, στις 29 & 30 Ιανουαρίου 2011, δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της να ζήσουν από κοντά μία μοναδική, «σοκολατένια» εμπειρία, σε ένα Μουσείο διαφορετικό από όλα τα άλλα - στο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη - υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και, φυσικά, να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές. Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Με την αφορμή της επετείου, η Υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Το πρωτότυπο αυτό Μουσείο θα λειτουργήσει στις 29 & 30 Ιανουαρίου ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, με ώρες λειτουργίας 10.00 έως 20.00.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

θελω να παω την μικρη μου που ειναι λατρεις της σοκολατας ειναι πολυυ κοντα στην μητερα μου, οποτε κ θα παμε.... το ειχα δει και εγω στην τηλεοραση οποτε ωραια θα ειναι να γνωρισουμε την ιιστορια παυλιδη... ..και ειμαι σε διαιατα αυτο το διαστημα γ@@μ@@@:evil: αλλα την κορουλα μου θα την παω:P

μονο γλυκο δεν ηταν το ραντεβου. λοιπον ειμασταν εκει 12 το πρωι και η ουρα πρεπει να ηταν μισο χιλιομετρο. επιανε οοοοολοο το οικοδομικο τεραγωνο!!!! επιτοπου στροφη και φυγαμε. οποτε το ραντεβου εμας μας βγηκε ξινο...

αληθεια ειχε υπομονη κανεις να περιμενει να μας πει πως ειναι. μηπως ξαναπροσπαθησω αυριο. ποσος κοσμος χωραει μεσα?? ή βαζουν γκρουπακια γκρουπακια??

Κι εμείς πήγαμε αλλά δεν καταφέραμε να μπούμε. Πάρα πολύς κόσμος. Έκανε και κρύο οπότε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε με το παιδί. Όπως πήγαμε... έτσι γυρίσαμε. Τζάμπα η βενζίνη που κάψαμε! Με μία κυρία που μίλησα καθώς έβγαινε, μου είπε ότι είναι ωραία μέσα, αλλά θέλει τουλάχιστον 2 ώρες αναμονή στην ουρά. Δεν πειράζε! Δεν ήταν γραφτό να δω το Μουσείο Σοκολάτας. Αύριο που δεν δουλεύει κανείς, φαντάζομαι θα έχει ακόμα πιο πολλούς. Εγώ δεν το ξαναδοκιμάζω.

Διαφημίσεις

Με μία κυρία που μίλησα καθώς έβγαινε, μου είπε ότι είναι ωραία μέσα, αλλά θέλει τουλάχιστον 2 ώρες αναμονή στην ουρά. Δεν πειράζε! Δεν ήταν γραφτό να δω το Μουσείο Σοκολάτας. Αύριο που δεν δουλεύει κανείς, φαντάζομαι θα έχει ακόμα πιο πολλούς. Εγώ δεν το ξαναδοκιμάζω.

2 ώρες αναμονή;; Δεν είμαστε καλά, λυπάμαι αλλά ούτε να το σκεφτώ...

Βέβαια αναμενόμενο ήταν, αφού είχε διαφημίσεις ακόμα και στο Μετρό, ειναι μόνο για 2 ημέρες, και εφόσον είναι και δωρεάν αν δεν απατώμαι λογικό να γίνεται του Κουτρούλη ο γαμος...

εγω ετσι που ειδα τον κοσμο μαλλον για 3-4ωρες αναμονη το κοβω! τα ιδια θα ειναι και αυριο και μαλλον χειροτερα. και εγω φοβαμαι να ξαναδοκιμασω. ειχα προετοιμασει και το μικρο... με τη χαρα μειναμε. παντως ελπιζω να το αφησουν και την επομενη βδομαδα

Προσπαθησαμε και εμεις - φθασαμε στις 16.00 και η ουρα ηταν τεραστια και φυγαμε.Αυριο σιγουρα θα ειναι χειροτερα.Κριμα την τοση διαφημιση.

Μια απο τα ιδια και εμεις.Πηγαμε κατα τις 11.30 και ειχε ουρα ενα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο. Εννοειται οτι δεν θα ειχα το παιδι να περιμενει μες το κρυο. Υπαρχει αραγε κανεις που να καταφερε να μπει να μας πει αν τουλαχιστον αξιζει να προσπαθησουμε αυριο πιο πρωι?

ειχε ξανακανει διημερο σοκολατας πριν απο 10 χρονια περιπου και ηταν και τοτε ενας χαμος με ατελειωτες ουρες. Γινοτανε τετοιος χαμος που δεν μπορουσες να ευχαριστηθεις τιποτα. Μας κανανε μια ξεναγηση με μικρα γκρουπ ατομων και στον προαυλιο χωτο γινοταν ο χαμος. Στο τελος μας δωσανε και μια μικρη σοκολατιτσα δωρο. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να πουλουσαν και πακετα προιοντων. Τζαμπα ο κοπος γενικα.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Tο ίδιο γινότανε και χθεσ. Ουρές στους δρόμους 50 άτομα καθε 20 λεπτά μπαίνενα μέσα. Αυτό δεν ειναι κοροιδία ? Επειδή ηταν δωρεάν..............:twisted:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Η ουρά εφτανε μέχρι την στροφή της Πέτρου Ράλλη και δνε υπήρχε καμια περίπτωση να περιμενω ώρες μεσα στο κρυο που ειχε ολο το Σαββατοκυριακο με μικρά παιδιά. Οπως ειπε και μια κοπέλα αυτο που με στεναχωρησε ήταν οτι ειχα πρηοετοιμασει τον μεγάλο και ειχε πολύ χαρά και οταν του ειπαμε οτι δεν θαμ πουμε εκλαιγε. Επειδη δεν ξερω οτι ειχαν και στο μετρο διαφημίσεις αλλα θελω να πω στο μετρο διαφημίσεις ηξεραν να βάλουν οι κυριοι της πολυθενικής αλλα να το οργανώσουν στοιχειωδώς δεν ηξεραν? Ολόκληρο τμήμα marketing και δημοσίων σχέσεων τι εκανε τοσες ιδέες υπάρχουν ωστε να μην περιμενει ο κοσμος ουρές. Επίσης μπηκα στην ιστοσελίδα της εταιρείας και τους έκραξα και προτεινω να κανετε το ιδιο γιατι αρκετα κοροιδα μας εχουν στο βωμο του κέρδους και τους εκραξα και στο facebook . Τι περιμενει κανεις σε αυτη την χωρα να υπάρξουν σοβαρες διοργανώσεις?

k4xS.jpg

Θα συμφωνήσω μαζί σας.

Κι εγώ είχα προετοιμάσει το μεγάλο για το εργοστάσιο και πήγαμε.

Η ουρά απίστευτη. Μας είπαν ότι θα περιμένουμε 1,5 ώρα.

Ε όχι λέω μέσα στο κρύο το μωρό για να δω σοκολάτες.

Μου λέει ένας σεκιούριτι, ελάτε αύριο πρωί πρωί να πιάσετε σειρά. Ανοίγουμε στις 10 :shock:. Σιγά του λέω μη βάλω και αντίσκηνο απέξω. Έλεος...

Το χειρότερο ήταν ότι πολλοί γονείς με πολύ μικρά παιδάκια περίμεναν στην ουρά. Καλά δεν τα λυπούνταν λίγο; Κι από την ουρά δεν μπορούσες να την κάνεις γιατί πλάι στο πεζοδρόμιο που περίμενες είχε κάγκελα. Το πρόσεξε καμία άλλη;

Τελικά αφού απογοητεύτηκε πολύ το μανάρι μου του πήρα σοκολάτες από το περίπτερο και τον πήγα στο γεωπονικό πανεπιστήμιο στην ιερά οδό και είδαμε αγελάδες, που τις αρμέγανε κιόλας εκείνη τη στιγμή και προβατάκια.;)

καλησπερα σας και εγω πηγα τσαμπα έκανε αρκετό κρύο και η ουρά ατελειωτη, μονο καφεδες μας κέρασαν αλλα τελικα περάσαμε ωραια γιατι πήγαμε στο ATHENS HEART και έπαιξαν τα παιδάκια μας

Θα συμφωνήσω μαζί σας.

Κι εγώ είχα προετοιμάσει το μεγάλο για το εργοστάσιο και πήγαμε.

Η ουρά απίστευτη. Μας είπαν ότι θα περιμένουμε 1,5 ώρα.

Ε όχι λέω μέσα στο κρύο το μωρό για να δω σοκολάτες.

Μου λέει ένας σεκιούριτι, ελάτε αύριο πρωί πρωί να πιάσετε σειρά. Ανοίγουμε στις 10 :shock:. Σιγά του λέω μη βάλω και αντίσκηνο απέξω. Έλεος...

Το χειρότερο ήταν ότι πολλοί γονείς με πολύ μικρά παιδάκια περίμεναν στην ουρά. Καλά δεν τα λυπούνταν λίγο; Κι από την ουρά δεν μπορούσες να την κάνεις γιατί πλάι στο πεζοδρόμιο που περίμενες είχε κάγκελα. Το πρόσεξε καμία άλλη;

Τελικά αφού απογοητεύτηκε πολύ το μανάρι μου του πήρα σοκολάτες από το περίπτερο και τον πήγα στο γεωπονικό πανεπιστήμιο στην ιερά οδό και είδαμε αγελάδες, που τις αρμέγανε κιόλας εκείνη τη στιγμή και προβατάκια.;)

για να μη χαλασουμε το θεμα, μπορεις να μου στειλεις με πμ στοιχεια για το γεωπονικο πανεπιστημιο? ευχαριστω

καλησπερα σας και εγω πηγα τσαμπα έκανε αρκετό κρύο και η ουρά ατελειωτη, μονο καφεδες μας κέρασαν αλλα τελικα περάσαμε ωραια γιατι πήγαμε στο ATHENS HEART και έπαιξαν τα παιδάκια μας

κι εμεις στο athens heart καταληξαμε και ειδαμε τα θεατρικα που ειχανε.

To γεωπονικό πανεπιστημιο βρίσκεται επί της ιερά οδού. Είναι πολύ μεγάλο, δεν το χάνεις.

Τα ζώα βρίσκονται από τη μεριά της ιερά στο ρεύμα προς Κόρινθο. Κάπου έχει άνοιγμα. Μπαίνεις, παρκάρεις και σου λένε εκείνοι πού είναι.

Αν πας μέρα που είναι ανοιχτό το πανεπιστήμιο έχει να δεις και ενυδρείο με ποταμίσια ψάρια, θερμοκήπιο, της ελιά του Αριστοτέλη και μελίσσια με τζάμι για να τα παρατηρείς.

Καλησπέρα κορίτσια! Απ΄ότι κατάλαβα μάλλον είμαι η μόνη που είδε τις σοκολάτες! Πήγα την Κυριακή! Επειδή μένω Καλλιθέα έφυγα από το σπίτι στις 10 και περίπου σε ένα τέταρτο ήμασταν στον Παυλίδη! Περιμέναμε από τις 10.15 εώς τις 12 για να μπούμε μέσα! Αρκετό κρύο σε ορισμένα σημεία αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολιτισμένα, τα πράγματα παρά τον τόσο κόσμο! Η ξενάγηση γινόταν σε γκρουπάκια, των 30 ατόμων ήταν σύντομη, ωστόσο μπορούσες να γευτείς υγρή και στερεή σοκολάτα, να σε φωτογραφήσουν δωρεάν και να πάρεις μπλουζάκια για κοινωφελή σκοπό στη τιμή των 5 ευρώ! Φυσικά θα έπρεπε να κρατήσει η έκθεση περισσότερες μέρες για να μπορέσει ο κόσμος και να μάθει για την ιστορία της σοκολάτας υγείας, αλλά και να δει μια τόσο εναλλακτική έκθεση σε ένα υπέροχο Loft!

Υ.Σ περίμενα αν και 7 μηνών έγκυος!!!!!!!!!!