Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η Στιγμή να σε αντικρίσω μωράκι μου ήρθε!!!

Recommended Posts

Επιτέλους ήρθε η στιγμή για την οποία περίμενα 9 μήνες...

Αύριο κάνω εισαγωγή πρωί πρωί στο Αρεταιειο για να με ετοιμάσουν (εξετάσεις κλπ) και την Πέμπτη το πρωί λογικά θα δω τον μπεμπούκο μου επιτέλους.

Νιώθω άγχος, φόβο αλλά και μια ανεπανάληπτη ευτυχία που επιτέλους θα αγκαλιάσω το πλασματάκι μου....θα φιλήσω τα πατουσάκια του, τα χεράκια του και θα το κοιτάξω στα μάτια!!!

Οι σκέψεις μου είναι πολλές, τα συναισθήματα επίσης...Δεν λείπουν και οι εντάσεις βέβαια καθότι νομίζω ότι όλο και κάτι έχω ξεχάσει να κάνω προκειμένου να είναι όλα έτοιμα....

Τρέμω για την στιγμή που θα με βάλουν στο χειρουργείο για την καισαρική τομή αλλά ταυτόχρονα νιώθω και μια γαλήνη ότι πλέον το "μέσα" μου θα γίνει "έξω" μου, μια θάλασσα αγκαλιάς και αγάπης να αντικρίσω...

Φοβάμαι αλλά ταυτόχρονα γελάω και χαίρομαι. H στιγμή είναι κοντά και έχω ένα κόμπο δεμένο στο στομάχι μου, που ανεβοκατεβαίνει και δεν λέει να υποχωρήσει (τι είναι αυτό?).

Θα σκέφτομαι όλα τα κοριτσάκια που μου σταθήκανε στους φόβους μου και τα άγχη μου όλο αυτόν τον καιρό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήσασταν τόσο κοντά μου και εκεί κάθε στιγμή για να με στηρίζετε.

Όταν μπορέσω πλέον θα ξαναμπώ να σας γράψω τα «μετα»…..Φιλάκια σας πολλά!!!

Διαφημίσεις

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μπραβο βρε stellinula!!!!

Aντε με το καλο βρε κοριτσι! Τυχερουλα! μακαρι να ημουν στη θεση σου!

Μην αγχωνεσαι! Βγες καμια βολτα! Εχει πλακα να τους λες...ξερετε, αυριο γενναω! χαχα! Εγω αυτο ειχα κανει! Βολτα ατελειωτη, και με ρωτουσαν ποτε γεννας? Αυριο τους ελεγα, αυριο!!! Και με κοιτουσαν με γουρλωμενα ματια!χαχαχα...πωπω, το θυμαμαι και γελαω μονη μου τωρα...

Αντε! Ολα καλα να πανε! Απο αυριο ξεκιναει μια καινουργια ζωη! Η καλυτερη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με το καλο Stellinula και ολα να σας πανε καλα σε μπεμπουκο και μαμα!

καλη επιτυχια κ να εχεις ενα υγιες κ καλοτυχο μωρο!!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Με το καλο στελλινουλα να αντικρυσεις το μικρο σου θαυμας !!!!Ποπο πως σε καταλαβαινω και ποσο σε ζηλευω!!!(με την καλη εννοια)!!

Θα περιμενουμε νεα σου!!!

Ραννια κι εγω αυτο εκανα και ειχε οντως πολυ πλακα!:shock:

:lol::lol:

Διαφημίσεις

με το καλο! γρηγορα με το μωρακι σας στο σπιτακι σας!:P

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σημερα θα ισιώσω μαλλί καθώς το μαλλι μου είναι σγουρό και φριζάρει....Θα ξυριστώ θα φτιάξω πόδια (πετικιούρ) χαχαχαχ....

έλεγα να μην βαφτώ μωρέ αλλα αφου θα γεννήσω ούτως η άλλως μεθαυριο μπορεί να ρίξω λίγο μολιβάκι και ριμελάκι!!!! χαχαχαχα

Σημερα θα ισιώσω μαλλί καθώς το μαλλι μου είναι σγουρό και φριζάρει....Θα ξυριστώ θα φτιάξω πόδια (πετικιούρ) χαχαχαχ....

έλεγα να μην βαφτώ μωρέ αλλα αφου θα γεννήσω ούτως η άλλως μεθαυριο μπορεί να ρίξω λίγο μολιβάκι και ριμελάκι!!!! χαχαχαχα

Stellinula εμενα μου τα ξεβαψαν τα νυχακια μου!Περνα σκετο γυαλιστικο καλυτερα!

Δεν είχα σκοπό να τα βάψω...Τις φτέρνες να φτιάξω...χαχαχα....

Αχ! προσπαθώ να γελάω για να το περνάω έτσι αλλιώς θα τρελαθώ....

Επισης, μου λεει η νοσοκομα....η γεννα γεννα, αλλα το στρινγκ, στρινγκ βλεπω! χαχαχα

Ε! Πανω απο ολα το στυλ΄, της λεω! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε απολαυσε το σου λεω!

αρκει το ριμελακι κ το μολυβακι να εινα αδιαβροχα.....;)

με το καλοοοοο ενα γερο κ καλοφαγο μωρακι!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!