Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ:

moli
 Share

Recommended Posts

Γειά σας κι από μένα!

Δεν είμαι γονιός αλλά θα γίνω σύντομα νονά και θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Η ερώτηση μου αφορά τις μπομπονιέρες .Η μικρούλα θα βαπτιστεί ΑΛΙΚΗ και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως θέμα στις μπομπονιέρες που να παραπέμπει στο παραμύθι ¨Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων¨.Να συμπληρώσω πως τα ρουχάκια της μικρής και η όλη η διακόσμηση είναι σε λευκό-ροζ(παραμυθένιο φόρεμα,στεφανάκι και διακόσμηση από ορτανσίες).Τώρα που αποφασίστηκε το όνομα είναι αργά να συνδέσω το παραμύθι με τις μπομπονιέρες;

Καμιά έμπνευση;

Διαφημίσεις

Γειά σου moli!!! :) καλώς όρισες!!!

Ωραίο η ιδέα σου για την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων!!!

Πότε θα γίνει η βάπτιση?

θα πρέπει και τα προσκλητήρια να είναι ανάλογα του θέματος, όχι μόνο οι μπομπονιέρες. Με αυτά τι γίνεται?

.png.png

δεν ξέρω πόσο "τρελή" για να το κάνεις είσαι, αλλά θα σου πω μια ωραία ιδεά :D

πως θα σου φαινόταν τις μπομπονιέρες να τι μοιράζουν δικά σου άτομα που όμως θα φοράνε στολες... τενεκεδένιου και λιονταριού? :D

Πολύ έξυπνη ιδέα, αλλά...αυτοί δεν είναι ήρωες άλλου παραμυθιού; :D

(Μάγος του Οζ, νομίζω...)

Μάλλον θα πρέπει να ντυθούν τραπουλόχαρτα ή λαγοί ή...δε θυμάμαι τους υπόλοιπους... :oops:

fUvDp2.png

Διαφημίσεις

Νιώθω ευνθουσιασμένη πραγματικά...

Πρώτη φορά συμμετέχω σε forum και μου φαίνεται περίεργα ωραίο αυτό το πάρε-δώσε.LouLou και μαμά του Ωρίων ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Εξαιρετική η ιδέα για τις στολές!

Τρέλλα από την πλευρά μου υπάρχει σε αφθονία για να την πραγματοποιήσω, εθελοντές δεν ξέρω αν βρω ή αν η μανούλα το βρεί ακραίο για το χαρακτήρα της.Θα προσπαθήσω όμως...

Ευχαριστώ πολύ για το "καλώς όρισες!"

Πολύ έξυπνη ιδέα' date=' αλλά...αυτοί δεν είναι ήρωες άλλου παραμυθιού; :D

(Μάγος του Οζ, νομίζω...)

Μάλλον θα πρέπει να ντυθούν τραπουλόχαρτα ή λαγοί ή...δε θυμάμαι τους υπόλοιπους... :oops:[/quote']

ναι μάλλον έχεις δίκιο :lol:

ε τα μπερδεύω λίγο αυτά :oops::lol:

moli δες εδώ http://www.alice-in-wonderland.net/alice2d.html με ποιο τρόπο θα μπορούσες να "κλέψεις" φιγούρες ώστε να μπουν στο προσκλητήριο ή στις μπομπονιέρες

και καλή ιδέα για την πρόσκληση θα ήταν να το έφτιαχνες κάπως σαν το παραμύθι το κείμενο :D

:idea::idea::idea::idea: Καλά Μαμά του Ωριωνα, είσαι άπαιχτη.Super ιδέα.Και οπως λέει και ο Στέλιος "μαμά η ιδέα σου είναι πέσιαν" δηλαδή σπέσιαλ.

:lol::lol::lol::lol: Πολύ μου αρέσεουν ανατροπές σαν και αυτές.Εγω θα το έκανα.Μιλάω σοβαρά και σοποιον άρεσε. Λέω να πάρεις το παραμύθ και να χρησιμοποιήσεις την πρώτη και την τελευταία παράγραφο για να φτιάξεις το προσκλητηριο. Δωσε σενα τυπογραφείο η κάντο μόνη σου αν έχεις εκτυπωτη στο σπίτι,τα βασικά χαρτάκια της πρόσκλησης και δέστα με κορδέλα στη ράχη.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

...Εξαιρετική η ιδέα για τις στολές!

Τρέλλα από την πλευρά μου υπάρχει σε αφθονία για να την πραγματοποιήσω, εθελοντές δεν ξέρω αν βρω ή αν η μανούλα το βρεί ακραίο για το χαρακτήρα της.Θα προσπαθήσω όμως...

moli , αν πιστεύεις ότι η μαμά μπορεί να το βρεί ακραίο θα μπορούσε το άτομο που θα μοιράζει μπομπονιέρες να είναι ντυμένη Αλίκη...αυτό δεν είναι ακραίο,

όπως ίσως θα ήταν αν τις μοίραζε ο άσπρος λαγός!!! :wink:

.....και οι μπομπονιέρες θα μπορούσαν να βασίζονται στους υπόλοιπους ήρωες άσπρος λαγός ,γάτος, κάμπια κλπ.

όσον αφορά τους εθελοντές, τώρα που το ξανασκέφτομαι ... :roll:....κοπέλα για να κάνει την Αλίκη δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να βρεις,

όσον αφορά τους υπόλοιπους :roll: ...μάλλον χλωμό το βλέπω... :)

Ίσως δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων όπως τα "δελφινάνια", οι "ανακατωσούρες", τα "παιχνιδοκαμώματα" όπου μπορούν να σου παρέχουν διανομή μπομπονιερων στην εκκλησία από τον ήρωα του παραμυθιού της επιλογής σου. Στοιχίζει 70€ η ώρα.

Ακόμα μπορούν να βάλουν κάποιο πανώ-πίνακα όπου αναγράφεται το όνομα του παιδιού και είναι στολισμένος ανάλογα με το θέμα της βάπτισης.

Στον μεταφέρουν μετά στο μέρος της δεξίωσης και μένει στο τέλος και στην βαφτιστήρα σου σαν δώρο. Κάνει 60€

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα υποδοχής των παιδιών στο χώρο της δεξίωσης από τεράστιο λαγό ή κουνέλι (δεν θυμάμαι ακριβώς) που τους προσφέει γλυφιτζούρια και

τα πηγαίνει στον παιδικό χώρο. 60€

ρίξε μια ματιά

http://www.delfinakia.gr/

http://www.anakatosoures.gr/

http://www.paixnidokamomata.gr/

.png.png

Καλα....καταπληκτικες ιδεες!!!!!! ΚΑΙ σιγουρα ειναι ενα φρεσκο θεμα!!!!! Μπραβο στα κοριτσια !!!!!

Μολλυ εχεις σκοπο να φτιακεις μονη τις μπομπονιερες? Αν οχι τοτε μπορεις να απευθυνθεις με την ιδεα σε καποιον ειδικο να σου προτεινει πραγματα........Σιγουρα πρεπει το προσκλητηριο να ειναι αναλογο.....επισης μπορεις να στολισεις αναλογα το καθε τραπεζι........καθε ενα θα χει ενα ηρωα (πχ ενα κουτι η μια γυαλα με εκτυπωση χαρτινη γυρω και μεσα μπαλονια, γλειφιντζουρια κλπ) με διαφορετικα χρωματα, αναλογο θεμα στα μπαλονια, σχετικο γλυκο και πολλα αλλα.......σιγουρα θα ναι σχετικα τα παρεμφερη οπως λαμπαδα, κουτι κλπ.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίες ιδέες. Καλή επιτυχία.

Αλλα μία ερώτηση. Τις μπουμπουνιέρες τις κάνει η νονά ή οι γονείς.;

εξαρτάται από ποιο μέρος της Ελλάδας είσαι και που ζεις...

πρόσφατα έμαθα κι εγώ από κάποια κοπέλα εδώ μέσα ότι στη Βόρειο Ελλάδα είναι έθιμο να είναι του νονού οι μπομπονιέρες

:shock: η αλήθεια είναι ότι τον λυπήθηκα τον νονο... :D

Α τον καημένο το νονό!!!

Πάντως από κάποιους γνωστούς έχω ακούσει ότι κάνουν πολύ βαριά δώρα π.χ. τηλεοράσεις, πληντύρια, κουζίνες, κ.λπ. Ξέρω και περίπτωσεις που οι γονείς κάνουν δώρο στο νονό και ο νονός στους γονείς δώρα ίσης αξίας! :shock: Στο τέλος θα το σκέφτεται και ο νονός και ο γονιός να βαφτίσει!

Μπραβο σου, η ιδεα σου ειναι πολυ καλη για νονα,αυτα τα σκεφτεται η μαμα.Θα γινεις πολυ καλη νονα και μελλοντικη μαμα.Εμεις στη Θεσσαλονικη το εχουμε οι μπουμπουνιερες να ειναι μισες μισες μα τον νουνο.