tsaxpina Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 πιστεύω ότι οι μικροί πρωταγωνιστές πρέπει να έχουν τις φωτογραφίες τους για γνωριμίες!!!! θα βάλω σύντομα φωτογραφίες του γιού μου αφού επιτέλους έμαθα να ανεβάζω φωτογραφίες Quote ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaxpina Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 ΒΑΣΙΛΙΚΗ - 6 ΧΡΟΝΩΝ ΘΟΔΩΡΗΣ - 1 ΕΤΟΥΣ http://i300.photobucket.com/albums/nn12/evridiki_stefanou/967.jpg http://i300.photobucket.com/albums/nn12/evridiki_stefanou/995.jpg Quote ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaxpina Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 http://i300.photobucket.com/albums/nn12/evridiki_stefanou/967.jpg[/img] Quote ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaxpina Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Quote ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofoula Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 κουκλακια τα παιδακια σου...αλλα η ποζα της μικρης...τελεια.. να σου ζησουν.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asteraki Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Νομίζω ότι η Βασιλική, φυσικά είναι και μεγαλύτερη, κλέβει την παράσταση... καλά τι τσαχπινιά είναι αυτή, τι στυλ, τι βραχιόλι, τι σαγιονιάρα, αλλά και τι φωτογένεια... Να σου ζήσουν και τα δύο αγγελούδια σου. είναι κουκλιά, καλή μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LouLou Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 tsaxpina, τι κουκλάκια είναι αυτά?!!! να τα χαίρεσαι!!! η κορούλα σου ...τσαχπίνα σαν την μαμά όσο για τον γιό σου...είναι μία τρέλα!!!.....μωρό για φίλημα!!! κορίτσια συμφωνώ για την super πόζα και το cool στυλ της Βασιλικής, αλλά έχω τρελαθεί με την έκφραση του Θοδωρή καλέ ακτινοβολεί το μωρό!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαμά του Ωρίων Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 super τα τσιπιρίκια σου!!! να σου ζήσουν!!!!!!!!!!! καλά, για την κόρη ένα θα πω... δε θα χρειαστείς προίκα να την παντρέψεις! απ αυτή εμπνεύστηκες το "τσαχπίνα" ή... από σένα πήρε η κόρη? όσο για τον γιο.... μου αρέσει πολύ! είναι φάτσας και παλι να σου ζήσουν! να χαρείς να τα δεις όπως επιθυμείς!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]!! Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 super τα τσιπιρίκια σου!!! να σου ζήσουν!!!!!!!!!!! καλά, για την κόρη ένα θα πω... δε θα χρειαστείς προίκα να την παντρέψεις! απ αυτή εμπνεύστηκες το "τσαχπίνα" ή... από σένα πήρε η κόρη? όσο για τον γιο.... μου αρέσει πολύ! είναι φάτσας και παλι να σου ζήσουν! να χαρείς να τα δεις όπως επιθυμείς!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vera Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Αχχχχχχ....τελεια ιδεα!!!!!!! Να βαλουμε φωτο απο τα κουκλακια μας!!!!!! Τελεια τα μικρα σου τσαχπινα!!!!! Κι εγω ως ερωτευμενη με το γιοκα μανουλα θα ακολουθησω........εχω βγαλει χιλιαδες φωτο του και δεν συμμαζευομαι!!!!! Quote “Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.” Al Gore - An Inconvenient Truth Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoula24 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Ολα είναι κουκλάκια!τι ευτυχισμένες μανούλες είμαστε με τέτοια αγγελούδια!!! Να και η δική μου πριγκίπισσα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LouLou Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Κι εγω ως ερωτευμενη με το γιοκα μανουλα θα ακολουθησω........εχω βγαλει χιλιαδες φωτο του και δεν συμμαζευομαι!!!!! Καλά , φιλεναδίτσα μου....έχω πάθει πλάκα!!! τι μωρό είναι αυτό?!!!.....τι χαμόγελο.....τι μάγουλο για δάγκωμα....τι απίστευτα λακάκια!!! πως να συμμαζευτείς παιδί μου αυτός είναι σκέτη τρέλα... γίνεται? .......και μια και είσαι "ερωτευμένη" με τον γιο σου,( με μια μικρή τροποποίηση στο ¨άντρα μου¨) στο αφιερώνω... Πάρ'το φεγγάρι και κάντο βέρα μου ήλιε μου , γιέ μου και αγέρα μου παρτη ζωή μου απόψε να την πιείς σταγόνα απο κρασί όλος ο κόσμος είσαι εσύ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LouLou Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Να και η δική μου πριγκίπισσα... manoula, δεν είναι μια απλή TV Star η κορούλα σου , είναι Star του κινηματογράφου!!! ...τι υπέροχα ματάκια που έχει ,για να μην πω για τα μπουτάκια και τις γαμπίτσες και είναι και μες το γέλιο ....σκέτη κουκλίτσα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoula24 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Να και η δική μου πριγκίπισσα... manoula, δεν είναι μια απλή TV Star η κορούλα σου , είναι Star του κινηματογράφου!!! ...τι υπέροχα ματάκια που έχει ,για να μην πω για τα μπουτάκια και τις γαμπίτσες και είναι και μες το γέλιο ....σκέτη κουκλίτσα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaxpina Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 τα παιδάκια σας είναι υπέροχα κάθομαι με την κόρη μου και τα βλέπουμε και έχουμε ξετρελλαθεί βέβαια έχουμε μια αδυναμία στα κοριτσάκια αλλά και τα αγοράκια τα αγαπάμε είμαστε όλες ευτυχισμένες μανούλες .... όταν δεν κλαινε και δεν γκρινιάζουν τα παιδάκια μας Quote ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemis Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Είναι όλα τα παιδάκια σας είνια ΥΠΕΡΟΧΑ!! Δείτε και τον δικό μου ΑΝΤΡΑ!!!!!! [ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoula24 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Κουκλος ο μικρος Θανουλης!!!Φοβερη φατσούλα Είναι όλα τα παιδάκια σας είνια ΥΠΕΡΟΧΑ!! Δείτε και τον δικό μου ΑΝΤΡΑ!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LouLou Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 artemis, καλέ τι κούκλος που είναι ο γιός σου!!! .....πω πω θα κάψει καρδιές και αυτός!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 φτου φτού τι παιδί είναι αυτό οτι πρέπει για γαμπρός μου κουκλί! και μία νύφη της μανούλας 24 οτι πρέπει !!!!! τι λέτε τα κλείνουμε τα συμπεθεριά ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemis Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Αχ !!! Κορίτσια πόσο με συγκινείτε Η αλήθεια είναι ότι μου το λένε πολλοί ότι είναι όμορφος (η ψωνάρα ) Τώρα για το συμπεθεριό, είμαι μέσα!!!!! Σαν τα τσιγκανάκια που τα παντρεύουν από τα 12 Προίκα δεν θέλουμε είμαστε large τύποι!!!!! άντε ένα ΝΤΑΤΣΟΥΝ με πατάτες LouLou, αυτό σκέφτομαι και εγώ για τον γιό μου, που θα τον κυνηγάνε τα κοριτσάκια και θα καταλείξω να του κάνω και "πλάτες" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vera Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Καλά , φιλεναδίτσα μου....έχω πάθει πλάκα!!! τι μωρό είναι αυτό?!!!.....τι χαμόγελο.....τι μάγουλο για δάγκωμα....τι απίστευτα λακάκια!!! πως να συμμαζευτείς παιδί μου αυτός είναι σκέτη τρέλα... γίνεται? .......και μια και είσαι "ερωτευμένη" με τον γιο σου,( με μια μικρή τροποποίηση στο ¨άντρα μου¨) στο αφιερώνω... Πάρ'το φεγγάρι και κάντο βέρα μου ήλιε μου , γιέ μου και αγέρα μου παρτη ζωή μου απόψε να την πιείς σταγόνα απο κρασί όλος ο κόσμος είσαι εσύ... Αχχαχαχααααχχχχχχχχχ......μας εχει κλεψει την καρδια!!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!! Quote “Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.” Al Gore - An Inconvenient Truth Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoula24 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 ARTEMIS ΕΔΩ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ....Λοιπόν εκλεισε το συμπεθεριο και φυσικά κουμπάρα η Mersy.Δεν πιστεύω να χεις αντίρρηση?Οσο για το Ντατσουν μην ανησυχείς!Ως τοτε θα τα κάνουμε και 2 μη σου πω.Φιλιά στον κουκλο τον γαμπρό μου! Αχ !!! Κορίτσια πόσο με συγκινείτε Η αλήθεια είναι ότι μου το λένε πολλοί ότι είναι όμορφος (η ψωνάρα ) Τώρα για το συμπεθεριό, είμαι μέσα!!!!! Σαν τα τσιγκανάκια που τα παντρεύουν από τα 12 Προίκα δεν θέλουμε είμαστε large τύποι!!!!! άντε ένα ΝΤΑΤΣΟΥΝ με πατάτες LouLou, αυτό σκέφτομαι και εγώ για τον γιό μου, που θα τον κυνηγάνε τα κοριτσάκια και θα καταλείξω να του κάνω και "πλάτες" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vera Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Αρτεμις βαλε καμμια μεγαλυτερη φωτο να τον δουμε...... τΟ ιδιο γυμναστηριο εχουμε!!! Quote “Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.” Al Gore - An Inconvenient Truth Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemis Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 για να δω φαίνετε τώρα? ή θα σας στραβώσω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoula24 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Ειτε ετσι ειτε αλλιως θαμπωθήκαμε από την ομορφια του και τον θέλουμε για γαμπρο!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts