Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Recommended Posts

Πήγα εχθές στην Πλάκα, στο Παιδικό ΜΟυσείο και μας άρεσε πολύ... νμίζω είναι για παιδάκια από τριών και πάνω με διαφορετικές αίθουσες ανά θέμα, πολύ ενδιαφέρον και μια οικονομικότατη λύση , δεν πληρώνεις είσοδο, εκτός και αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια δραστηριότητα. Άρεσε στο παιδί και νομίζω ότι της έμειναν πολλά πράγματα. Θα ξαναπάμε σίγουρα. Δεν θυμίζει μουσείο με την κλασική έννοια, παρά έναν πολύ ωραιο παιδότοπο...

Α... έχει και παιδιά εθελοντές (φοιτητές ίσως) που βοηθάν πολύ τα παιδιά να αποκτήσουν οικειότητα με τα θέματα που πραγματεύεται το μουσείο.Μπράβο τους....

Ζουνάκι,είσαι η αγάπη μου.... (7.12.07)

... τώρα έχω και άλλη αγάπη... το αγοράκι μου! (27.6.10)

Διαφημίσεις

Πήγα εχθές στην Πλάκα, στο Παιδικό ΜΟυσείο και μας άρεσε πολύ... νμίζω είναι για παιδάκια από τριών και πάνω με διαφορετικές αίθουσες ανά θέμα, πολύ ενδιαφέρον και μια οικονομικότατη λύση , δεν πληρώνεις είσοδο, εκτός και αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια δραστηριότητα. Άρεσε στο παιδί και νομίζω ότι της έμειναν πολλά πράγματα. Θα ξαναπάμε σίγουρα. Δεν θυμίζει μουσείο με την κλασική έννοια, παρά έναν πολύ ωραιο παιδότοπο...

Α... έχει και παιδιά εθελοντές (φοιτητές ίσως) που βοηθάν πολύ τα παιδιά να αποκτήσουν οικειότητα με τα θέματα που πραγματεύεται το μουσείο.Μπράβο τους....

Tι ειναι ακριβως αυτο το μουσειο τι εχει γραψε μας λιγο...

DOXip3.png

DtXgp3.png

Όχι δεν είναι αυτό που γράφεις metaxaki (αν και αυτό είναι καλό) Σωτηρία δες το http://www.hcm.gr/ είναι πολύ ενδιαφέρον.....Εγώ πήγα σε μία εξωτερική εκδήλωση που είχε κάνει πέρσυ το παιδικό μουσείο σε ένα οινοποιείο και ήταν τέλεια και για τους γονείς και για τα παιδιά. Ο χώρος στην πλάκα μου φάνηκε μικρός, ίσως επειδή έτυχε να έχει πολύ κόσμο.

Διαφημίσεις

• 1 year later...
Από ποια ηλικία είναι κατάλληλο να πάει ένα παιδάκι στο ελληνικό παιδικό μουσείο στην Πλάκα;;;

το ελληνικο παιδικο μουσειο ειναι καταλληλο για ηλικιες απο ενος ετους (ηδη πιλοτικα απο φετος εφαρμοζουν και προγραμματισμενες επι πληρωμη δραστηριοτητες για τοσο μωρα) εως ηλικιες δημοτικου..

στο παιδικο μουσειο ο γονιος μπορει

α) να απασχολησει ο ιδιος δωρεαν το παιδι στα εκθεματα που υπαρχουν στο ισογειο, τον οροφο και τη σοφιτα (καθημερινες επειδη πηγαινουν σχολεια καλο ειναι απο 12.00-15.00, ενω σκ ειναι διαθεσιμο για το κοινο απο 10.00-15.00)

β) να απασχοληθει το παιδι σε ενα απο τα δυο οργανωμενα και επι πληρωμη προγραμματα αναλογα την ηλικια του..οπου υπαροχυν δυο ομαδες 3-6 και 7-12 με δραστηριοτητες που ανακοινωνονται σε μηνιαιο προγραμμα και κοστος συμμετοχης 7 ευρω ανα παιδι περιλαμβανομενου των υλικων που θα χρησιμοποιηθουν αφου συνηθως κατασκευαζουν κατι.

Αξιζει τον κοπο και οι εθελοντριες ειναι υπεροχες και ευγενικες.