embryoyla Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι κ ο καιρός να υποδεχτώ το μικρό Στέφανο,θέλω να σας ρωτήσω πως μπορω να αποτριχώσω την ευαίσθητη περιοχη,όχι μόνο την περιοχή του μπικίνι.Μέχρι τώρα πάντα χρησιμοποιύσα ξυράφι αλλα δεν έχει καλο αποτέλεσμα,μετά βγάζω σπυράκια κ τσούζω. Τι προτείνετε για σχεδον ολικη αποτρίχωση της περιοχης? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilly Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Έχω κάνει μία φορά ολική αποτρίχωση με κερί στην αισθητικό μου. Ομολογώ πως πόνεσα λίιιιιιγο (άουτς) αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με αυτό του ξυραφιού. Ούτε σπυράκια, ούτε φαγούρα, και κράτησε κι ένα μήνα! Αν αντέχεις τον πόνο, τότε το συστήνω ανεπιφύλακτα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
embryoyla Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 Απλά θέλω κάτι οικονομικό που να μπορώ να το κάνω μόνη,χωρίς αισθητικό...Οπου θέλω κ όπως θέλω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mata Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Μπορείς να αγοράσεις το veet oriental ή και άλλη μάρκα κεριού που είναι σε βάζο και πωλείται σε σ/μ ή και στα γνωστά καταστήματα καλλυντικών. Εγώ το ζεσταίνω για λίγα δευτερόλεπτα στο μικροκυμάτων αλλά αν δεν έχεις μπορείς να το ζεστανεις μέσα σε ένα κατσαρολάκι με νερό κα να περιμένεις να λιώσει για να το χρησιμοπιήσεις. Αλοίφεις λίγο λίγο με τη σπάτουλα και μετά αφού έχεις τοποθετήσει επάνω την "πάντα'(έτσι λέγεται το χαρτάκι που έχει μέσα στο βάζο) την τραβάς. Πρέπει να κρατάς τεντωμένο με το άλλο χέρι το δέρμα όσο τραβάς.Είναι καλό να αλοίφεις με κερί μικρά μικρά σημεία για να μπορείς να το τραβήξεις πιο εύκολα. Μετά πρέπει οπωσδήποτε να αλοίψεις λίγο λαδάκι Johnson και από πάνω κρέμα (Bepanthol ή celestoderm). Μην προτιμήσεις να αγοράσεις κρύο κερί με τις έτοιμες ταινίες. Είναι πιο δύσκολο και μια φορά που δοκίμασα δεν αφαιρούνται καλά. Πάντως να ξέρεις ότι η περιοχή του μπικίνι είναι δύσκολη για να κάνεις μόνη σου αποτρίχωση. Μπορείς να πείς και κάποια φίλη σου να σου την κάνει αν μπορεί γιατί μόνη σου ενδέχεται να δυσκολευτείς στα σημεία ειδικά που δεν βλέπεις. Οι τρίχες πρέπει να έχουν μεγαλώσει τόσο ώστε να τραβιούνται. Μπορείς επίσης να αγορασεις το silk epil το οποίο βέβαια πονάει αρκετά. Έχω όμως φίλες που αντέχουν και το κάνουν. Προσοχή Το κερί δεν θα πρέπει να είναι ζεματιστό. Χρησιμοποίησε τη σπάτουλα που έχε μέσα και σου υποδεικνύει τη σωστή θερμοκρασία. Διάβασε καλά τις οδηγίες. Τα χαρτάκια μπορείς να τα πλύνεις με καυτό νερό και να τα ξαναχρησιμοποιείς. Ελπίζω να βοήθησα. Εγώ πάντως εκτός από το μουστάκι πάω στην αισθητικό γιατί δεν μπορώ μόνη να κάνω το μπικίνι!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleThess Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Υπαρχει μια κρεμα στα φαρμακεια που λεγεται EMLA(η καπως ετσι, μου τη συστησε η γιατρος απο το τηλεφωνο).Ειναι τοπικο αναισθητικο και το χρησιμοποιεις στα μωρα για να μην πονεσουν στα εμβολια.Καλου κακου πριν την αποτριχωση με κερι(ειδικα στο μπικινι ποναει πολυ, ποσο μαλλον αν εισαι και αρχαρια) βαλε λιγη. Καλο κουραγιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerakina Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 κορίτσια εσείς που κάνετε με κερί κάνετε όλη την περιοχή?Εντελώς? Δηλαδή μέχρι που προς τα κάτω..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilly Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 κορίτσια εσείς που κάνετε με κερί κάνετε όλη την περιοχή?Εντελώς? Δηλαδή μέχρι που προς τα κάτω..? Για να το θέσω τοπογραφικά... από πάνω και μπροστά μέχρι τέρμα πίσω Δεν μένει τρίχα ούτε για δείγμα, πουθενά! (Μια φορά το έκανα για δοκιμή, και πονάει αρκετά γμτ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mata Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ο ενδιαφερόμενος που άνοιξε το τόπικ τί έγινε και δεν απαντά και πόνεσαν τα δάχτυλα μέχρι να γραψω όλα αυτά που έγραψα;;;;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts