Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΕΤ

Recommended Posts

Αξίζει όλες να το δείτε. Παίζει αυτή τη στιγμή στη ΝΕΤ και λέει εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα για το παράνομο εμπόριο δανεικών ωαρίων...

Διαφημίσεις

To ωραίο είναι ότι οι μεγαλογιατροί που τους χιλιοπληρώνουμε είναι οι έγκεφαλοι των κυκλωμάτων! Και πού ξέρω εγώ ότι αν πάω να κάνω εξωσωματική με δικά μου ωάρια, δεν θα μου βάλουν άλλο ωάριο και τα δικά μου το πουλήσουν;;;Ντροπή τους....Ελλας το μεγαλείο σου!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

To ωραίο είναι ότι οι μεγαλογιατροί που τους χιλιοπληρώνουμε είναι οι έγκεφαλοι των κυκλωμάτων! Και πού ξέρω εγώ ότι αν πάω να κάνω εξωσωματική με δικά μου ωάρια, δεν θα μου βάλουν άλλο ωάριο και τα δικά μου το πουλήσουν;;;Ντροπή τους....Ελλας το μεγαλείο σου!

δυστυχώς αυτό είναι το θέμα. Κανείς μας δεν ξέρει τι γίνεται τελικά....

Διαφημίσεις

πω πω έπαθα σοκ κι εγώ και ο άντρας μου χτες! Με τι καρδιά μπορείς να πάρεις ωάρια από κοπέλα που ξέρεις ότι εκδίδεται ή ότι είναι άρρωστη και την εκμεταλεύονται και με τη καρδιά να εμπιστευτείς την υγεία σου σε μεγαλοκαθηγητάδες που κάνουν αυτή τη δουλειά στο όνομα της επιστήμης και μετά αισθάνονται και θεοί που επιτελούν έργο!

Εντωμεταξύ αυτό που κάνουν στις κοπέλες είναι έγκλημα....πάνω από δυο προσπάθειες είναι επικίνδυνο για καρκινογέννεση και τις υποβάλλουν σε 4 το χρόνο!!!!!