Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παράκληση για βοήθεια στα Νότια Προάστια. Όποιος έχει πληροφορία, ας τη μoιραστεί.

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ! Ο καινούργιος χρόνος ας φέρει στον καθένα μας, αυτό που τόσο ποθούμε!!!

Είμαι καινούργιο μέλος στο forum, και αρχάρια θα έλεγα στον κόσμο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αφού έχω κάνει μόνο 1 προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποιήσης. Διαβάζω όλα τα θέματα στο forum, και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι η δική μου πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, είναι, πως να το πω.... piece of cake, που έλεγαν και στο χωριό μου.

Για να μην σπαταλώ το χρόνο σας, θα παρακαλούσα για βοήθεια ή πληροφορίες. Για την δεύτερη μου προσπάθεια, η οποία θα είναι και πάλι εξωσωματική (όχι σπερματέγχυση ή φυσικός κύκλος), θα ήθελα να αποτανθώ σε κάποιο γιατρό στα νοτια προάστια (Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Βούλα), γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά το πόσο πήγαινε έλα χρειάζεται. Και ήδη με την πρώτη προσπάθεια, με κοιτάνε με μισό μάτι στη δουλειά μου.

Αν κάποια ή κάποιος, έχει κάποια εμπειρία, ή πληροφορίες, θα παρακαλούσα να μου απαντήσει. Αν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να σας τις δώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για το ενδιαφέρον σας.

Διαφημίσεις

Σ΄ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!

ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!

Αν σε ενδιαφέρει η Ηλιούπολη μπορώ να σου δώσω κι εγώ τα στοιχεία του γιατρού μου με τον οποίο απέκτησα την μπουμπού μου.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αν σε ενδιαφέρει η Ηλιούπολη μπορώ να σου δώσω κι εγώ τα στοιχεία του γιατρού μου με τον οποίο απέκτησα την μπουμπού μου.

Aeriko ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ?

ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!

Διαφημίσεις

Σου έστειλα pm erko ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω ήδη κάνει μια πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής, αποτυχημένη. Από το κέντρο εξωσωματικής στο οποίο την έκανα, δεν έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ επαγγελματίες, αλλά από επικοινωνία και συμπεριφορά, θα ήθελα κάτι καλύτερο.

Θα με ενδιέφερε να μου δωσετε τα στοιχεία του γιατρού σας στην Ηλιούπολη. Έχω μια υποψία για το ποιός μπορεί να είναι, ισως αυτός που φαντάζομαι, δουλεύει και σε δημόσιο νοσοκομείο. Σας παρακαλώ, δώστε μου τα στοιχεία του, και αν μπορείτε και εντυπώσεις από την εμπειρία σας μαζί του. Πρέπει να μου τα στείλετε με pm? Πως θα γίνει αυτό? Χρειάζεστε την διεύθυνση του e-mail μου?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρον για το ενδιαφέρον σας.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω ήδη κάνει μια πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής, αποτυχημένη. Από το κέντρο εξωσωματικής στο οποίο την έκανα, δεν έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Πολύ επαγγελματίες, αλλά από επικοινωνία και συμπεριφορά, θα ήθελα κάτι καλύτερο.

Θα με ενδιέφερε να μου δωσετε τα στοιχεία του γιατρού σας στην Ηλιούπολη. Έχω μια υποψία για το ποιός μπορεί να είναι, ισως αυτός που φαντάζομαι, δουλεύει και σε δημόσιο νοσοκομείο. Σας παρακαλώ, δώστε μου τα στοιχεία του, και αν μπορείτε και εντυπώσεις από την εμπειρία σας μαζί του. Πρέπει να μου τα στείλετε με pm? Πως θα γίνει αυτό? Χρειάζεστε την διεύθυνση του e-mail μου?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρον για το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ erko και θα το λαβω!

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΜ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις και μένα τα στοιχεία του γιατρού σου στην Ηλιούπολη; Και εγώ μένω εκεί και αν θέλεις να μου δώσεις και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το που δουλεύει και ποιές εμπειρίες έχεις από αυτόν; Σε ευχαριστώ πολύ!