Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η μπουμπου θα γιορατσει τα 3 χρονια με τα παιδακια του παιδικου σταθμου.

Εχω βρει πολυ ωραια δωρακια ειναι καδρακια διαστασεις 20 χ 20 (τα βρικα σε εκπωτση 1,5 αντι 5 ευρω). Δεν ξερω ομως πως να τα τυλιξω για να μην μου στοιχισει πολυ.... καποια ιδεα?

Διαφημίσεις

Ιδέα που μου είπανε για βάφτιση,αν δεν θέλει κάποιος να κάνει τα κλασικά χωνάκια,που νομίζω πως κολλάει με την περίπτωσή σου:

Θα τυλίξεις τα δωράκια σε ζελατίνα,θα την διπλώσεις στο πάνω μέρος και θα την κολλήσεις με σελοτέιπ.Θα κάνεις δύο τρυπούλες,από τις οποίες θα περάσεις κορδελίτσες και...έτοιμο το τσαντάκι-δωράκι!!!

Στην βάφτιση αντίστοιχα,θα το γεμίσετε με τα ζαχαρωτά που θα βάζατε στα χωνάκια.

Και μια και έχεις κοριτσάκι,νομίζω πως ταιριάζει πολύ!!

Μπορείς να αγοράσεις διάφανα σακουλάκι΄, ώστε να φαίνονται και τα καδράκια και να τα γεμίσεις με καραμελίτσες, σοκολατάκια, μπαλόνια ή ότι άλλο θέλεις. Το δένεις με κορδελίτσες πολύχρωμες και είναι έτοιμο. Αν θες μπορείς από την κορδελίτσα να κρεμάσεις καρτούλα με το όνομα του παιδιού, να ξέρουν και οι γονείς ποιο παιδάκι γιόρταζε.

• 3 weeks later...
Η μπουμπου θα γιορατσει τα 3 χρονια με τα παιδακια του παιδικου σταθμου.

Εχω βρει πολυ ωραια δωρακια ειναι καδρακια διαστασεις 20 χ 20 (τα βρικα σε εκπωτση 1,5 αντι 5 ευρω). Δεν ξερω ομως πως να τα τυλιξω για να μην μου στοιχισει πολυ.... καποια ιδεα?

που τα βρηκες? ενδιαφερομαι κι εγω για το παρτυ του γιου μου...

Διαφημίσεις