Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ευχαριστω για την παρεα!

Recommended Posts

ειμαι νεα στο φορυμ αν και σασ διαβαζω πολυ καιρο.

το καλοκαιρι μετακομισα σε μια επαρχιακη πολη απο την αθηνα.αυτη τη στιγμη δε δουλευω και οπως καταλαβαινετε δεν γνωριζω πολυ κοσμο. ο φιλοσ μου (για τον οποιο και μετακομισα)κανει οτι καλυτερο μπορει-μου γνωριζει κοσμο,παντα με ρωταει αν θελω να παμε μαζι σε ολεσ του τις εξοδουσ κλπ.παρολα αυτα μου λειπει η καθημερινη κουβεντουλα με γυναικεσ. σε αυτο το φορουμ βρηκα την γυναικεια κουβεντουλα που ηθελα!εχω μαθει πολα πραγματα αν και δεν εχω παιδια!πλεον σφουγκαριζω με ξυδι!εβγαλα λεκε απο αιμα με γαλα!μη γελατε!δεν ξερω τιποτα απο νοικοκυριο! σασ ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες λοιπόν στην παρέα μας. Και μη νομίζει ότι και εμείς που ζούμε στην Αθήνα οι υποχρεώσεις μας, μας επιτρέπουν καθημερινή κουβεντούλα κατ' ίδιαν με φίλες μας, ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει και το φόρουμ;).

O5X4p2.png 

ειμαι νεα στο φορυμ αν και σασ διαβαζω πολυ καιρο.

το καλοκαιρι μετακομισα σε μια επαρχιακη πολη απο την αθηνα.αυτη τη στιγμη δε δουλευω και οπως καταλαβαινετε δεν γνωριζω πολυ κοσμο. ο φιλοσ μου (για τον οποιο και μετακομισα)κανει οτι καλυτερο μπορει-μου γνωριζει κοσμο,παντα με ρωταει αν θελω να παμε μαζι σε ολεσ του τις εξοδουσ κλπ.παρολα αυτα μου λειπει η καθημερινη κουβεντουλα με γυναικεσ. σε αυτο το φορουμ βρηκα την γυναικεια κουβεντουλα που ηθελα!εχω μαθει πολα πραγματα αν και δεν εχω παιδια!πλεον σφουγκαριζω με ξυδι!εβγαλα λεκε απο αιμα με γαλα!μη γελατε!δεν ξερω τιποτα απο νοικοκυριο! σασ ευχαριστω πολυ!

Καλωσήρθες! Σε ποια πόλη, αν επιτρέπεται;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλώς ήρθες στην "παρέα" του parents λοιπόν !!!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ενώ παρακολουθούσα επί αρκετό καιρό τα τεκταινόμενα ήμουν λίγο διστακτική στο να γράψω... ώσπου άρχισα και από τότε δεν ξεκολλάω...

Μεγάλη παρηγοριά ! Μην λες τπτ ! Κι αυτό επειδή υπάρχουν άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα κι όλο και κάτι έχεις να μοιραστείς...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

psili καλως ηρθες!

μ' αρεσει πολυ το νικνειμ σου..!

μην στεναχωριεσαι που εφυγες απο την πολη σου..ο λογος αφου αξιζει!

και να δεις που και παρεες θα κανεις, και θα ενσωματωθεις πληρως στις νεες σου παρεες!

αν θελεις μιλα μας λιγο για την ζωη σου εκει..τα ενδιαφεροντα σου..ισως γραφτεις σε καποιο συλλογο η δεν ξερω τι σου αρεσει να κανεις, ετσι ωστε να γεμιζεις τον χρονο σου και να κανεις και νεες παρεες...

καλε ξεφυγα!:oops:

τι σου λεω:roll::roll:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!:P

η αληθεια ειναι οτι δεν στεναχωριεμαι καθολου(μα καθολου!!

) που εφηγα απο τη κολαση της αθηνας!πραγματικα μου ταιριαζει πολυ η επαρχεια!αποστασεις μηδεν(κυκλοφορω με ποδηλατο ακομα και με το κρυο),βγαινω να παω στον φουρνο και ολο και μια καλημερα θα πω ειναι τελεια!

προσ το παρων εχω αφθονο ελευθερο χρονο (παιδι δεν υπαρχει ακομα, ουτε δουλεια) και εχω βρει διαφορους τροπους να γεμιζω το χρονο μου:

δανειστικη βιβλιοθηκη (στην αθηνα δεν ειχα βρει καμια στη γειτονια μου)

καθημερινα γυμναστηριο (στην αθηνα δουλευα σε 2 δουλειεςοποτε δεν προλαβαινα)

και τελοσ το παιζω νοικοκυρα με την βοηθεια του ιντερνετ!

Αλήθεια;;; Μόνο που εγώ μένω Καρδίτσα και κατάγομαι από Αμαλιάδα.

η καρδιτσα και κυριως τα τρικαλα(καταγομαι και απο εκει)ειναι οι αγαπημενεσ μου!εισαι χρονια εκει?

Διαφημίσεις