Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σακούλες χαρτινες

fourfourina

Recommended Posts

Ξερετε που μπορω να βρω χαρτινες σακουλες δώρου χρωματιστές?

Επειδή η βαφτιση θα γινει εκτος Αθηνών σκεφτηκα να βάλω τη μπομπονιερα και το βαζακι με το γλυκο του κουταλιου σε μια χαρτινη σακουλα ετσι ωραια φτιαγμενη να μη κουβαλανε χιλια δυο πραγματα οι καλεσμενοι στα χερια.

Που θα μπορουσα να βρω, ξερετε?

Διαφημίσεις

Ατλας πακέτο,

Χαβρίου 6 ή 8 ή κάπου εκεί κοντά δε θυμάμαι το νούμερο, στο κέντρο.

Βέβαια και τα μεγαλούτσικα πουγκιά, που είναι και διάφανα, ή τα διάφανα πλαστικά σακουλάκια, νομίζω ότι είναι καλή ιδέα.

Για πουγκιά στα Α. Πατήσια, Ανθέων έχει και αλλού, αν ψάξεις στο forum σε κάποια συζήτηση θα βρεις.

Διάφανα σακουλάκια δεν ξέρω...

Επίσης, αν δεν έχεις καταλήξει, γιατί δε βλέπεις την ιδέα να βάλεις πάνω στο βαζάκι και τη μπομπονιέρα?

κατι παρομοιο εκανα και εγω για τα πιτσιρικια ομως..τις αγορασα απο το Μπαρκα στη κουμουνδουρου,πηρα τις τετραγωνες τις χαρτινες οχι πολυ μεγαλες ουτε και μικρες 0,13 λεπτα η μια νομιζω και επειδη ηταν πολλες μου τις εδωσε χονδρικη

χρωματα δεν ειχε παρα πολλα αλλα βρηκα σε κιτρινο και πρασινο που ηθελα....απλα τις εχει σε πακετακι 25αδα

νομιζω ειδα ειχε σε μπλε σκουρο και λευκο και νομιζω ροζ

εγω θα τυπωσω και αυτοκολλητακι στη σακουλιτσα με το ονομα του γιου μου μαζι με ζωακια για να γινει πιο παιχνιδιαρικο...αν σου αρεσει σαν ιδεα μπορεις να το κανεις και εσυ...

με το καλο

κοριτσια ευχαριστώ πολύ, θα πάω μια βολτα να δω τι εχουν εκει που μου ειπατε και θα ψαξω λιγο και μεσα στο parents ....

angel27 το έχω κάνει ήδη αυτο με τις ετικετες παρολο που δεν εχω πάρει ακομα τις σακουλες.... :wink:

σε ευχαριστω πολυ