Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ούτε 11 μηνών και παίζει κρυφτό!!!!!!

Recommended Posts

Καλά μιλάμε πως είμαι ξετρελαμένη!!

χθες το απόγευμα που γύρισα σπίτι από τη δουλειά, βρήκα τον πριγκιπάκο μου, μόλις 10,5 μηνών να παίζει κρυφτό με την αδερφή μου!

Αυτός ήταν στη στράτα του κι εκείνη κρυβότανε μιά πίσω από τις κουρτίνες... μιά στο πλάι του καναπέ... κι εκείνος ξεφωνίζοντας έτρεχε από τη μια μεριά στην άλλη για να την βρεί!!

Το καλύτερό μου ήταν, όταν μου λέει η αδερφή μου: "κάτσε να δεις και τί άλλο μάθαμε!!" και τί να δω; του λέει "μπέμπηηηηη, κρύψου τώρα εσύ να σε βρώ εγώ..." και πάει ρε παιδιά πίσω από την κουρτίνα, προσπαθεί και την κουκουλώνεται, κάθεται ακίνητος και περίμενε να τον βρεί!!!!

ε, μιλάμε πως έπαθα πλάκα! πήρα με τή μια την κάμερα μπας και το προλάβω... αλλά τζίφος! ήρθε να δεί τι κρατάω και πάειιιιιιι!!!!

Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση!!

είναι ακόμη το μωράκι μου... δε μπορώ να το φανταστώ πως παίζει σαν παιδάκι!!

έχετε συναντήσει ανάλογες συμπεριφορές;;; ή η μάνα κουκουβάγια άρχισε να την ψωνίζει;;;; :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Xrysalis μου οι δικες μου ειναι 1 μηνα μικρότερες απο τον μπεμπακο σου και σχεδον καθε μερα κανουν κατι διαφορετικό. Κουνάνε χερακια στο ... "μια ωραια πεταλουδα...", σηκώνουν χερι σαν να χαιρετανε :roll: .... τρεχουν μπουσουλωντας οταν με ακουνε μολις μπαινω απο τη δουλεια ....

οκ.... ειμαι κουκουβαγια ... τι να κανω?

Το κακο ειναι οτι λογω της δουλειας χανω πολλα απο τα μικρά μου. :cry::cry:

Ναι βρε fourfourina, κι εγω σκάω γιατί χάνω πάρα πολλά... και συνέχεια μου λένε, έκανε κι αυτό... έμαθε και το άλλο... αλλά τί να κάνουμε;;; δε γεννηθήκαμε στο σόι του Ωνάση!!

όσο για αυτά που κάνει... δε λέω! είναι σε ηλικία που συνέχεια μαθαίνει και αντιγράφει... μπορεί να κάνει παλαμάκια, γειά σου-γειά σου, έλα-έλα... μέχρι και κόλλα 5 του έμαθε ο παππούς του! αλλά κρυφτό;;; ε, με τρέλανε!!!

κι ύστερα μου κάνει εντύπωση που είσαι μισότρελη ε;;; χαχαχα!!

μωρέ αποτρελαμένες είμαστε και δε λέμε να το παραδεχτούμε!!!

καλά πάμε όλες η χαζομαμάδες ε;;;; :lol::lol::lol::lol:

όχι τίποτε άλλο... αλλά εκεί που ήμουν μέχρι τώρα κουκουβάγια... άρχισα να φέρνω λίγο και προς τον χάνο!! έτσι που έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!

Εχεις απολυτο δικιο :lol::lol:

Μολις σε πει καθαρα μαμα να σε δω :lol::wink:

...... αυτο σκεφτομαι πολλες φορες και νομιζω οτι πρεπει να παρω παμπερ στο μεγαλυτερο μεγεθος για εκεινη την ωρα.

:oops:

Χρυσαλίς !!!! μπράβο στον μπέμπη σου , δείχνει οτι είναι παιδάκι με αντίληψη και εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα παιδάκια !!!! :D

και που να αρχίσει και το κυνηγητό , εκεί να την δω την αδερφή σου ! :lol::lol::lol:

όσο για την μαμα "κουκουβάγια" τα έχουμε πεί :

Στα μάτια της κάθε μάνας το δικό της παιδί είναι μοναδικό , τέλειο !!!!!!!!!! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

:lol::lol:

...... αυτο σκεφτομαι πολλες φορες και νομιζω οτι πρεπει να παρω παμπερ στο μεγαλυτερο μεγεθος

αχ κοριτσια εμενα ειναι 2,5 και εχει τωρα καμια βδομαδα που με λεει "μαμακα" και αστα.....

...... αυτο σκεφτομαι πολλες φορες και νομιζω οτι πρεπει να παρω παμπερ στο μεγαλυτερο μεγεθος για εκεινη την ωρα.

:oops:

εδώ και κανα μήνα το λέει πολύ καθαρά μόλις με βλέπει! ειδικά όταν γυρνάω από τη δουλειά ή όταν είναι η ώρα να θηλάσει!! ομολογώ πως το παμπερς δεν κανει τίποτα! όυτε πάνες για την ακράτεια δε με σώζανε!! τώρα ψάχνω αλλαξιές για τον μπαμπά του! έχει αρχίσει να του λέει μπα-μπα μπα!!! καταλαβαίνεις!!!

συμβουλη: έχε τη σφουγαρίστρα κοντά! αυτή μπορεί να βοηθήσει περισσότερο :lol::lol::lol::lol:

Χρυσαλίς !!!! μπράβο στον μπέμπη σου , δείχνει οτι είναι παιδάκι με αντίληψη και εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα παιδάκια !!!!
:D:D:D
και που να αρχίσει και το κυνηγητό , εκεί να την δλω την αδερφή σου !
:lol::lol::lol: τότε να δω εγω ποιός θα πέφτει πρώτος ξερός!!!

αχ κοριτσια εμενα ειναι 2,5 και εχει τωρα καμια βδομαδα που με λεει "μαμακα" και αστα.....

άστα... άστα!! ε;γω περιμένω το κλασικο "μαμά ΜΟΥ"!! εκεί θα λιώσω σαν κερί!!! :D

αχ κοριτσια μα μα μα και μπα μπα μπα μπα λενε .... εγω (απαιτητική μάνα :P ) περιμένω το καθαρό ΜΑΜΑ.

Ισως η σφουγγαριστρα να ειναι η λύση....

γιατι αυτα τα σαλιαρικα φιλακια ......? τι σας λενε?

οταν τα εχουν αλλοι αγκαλια και σας ψαχνουν γυρνωντας το κεφαλακι γυρω γυρω και πετανε τα χερια τους να τα παρετε εσεις?

εγω πάντως μεσα μου λεω "ναι, εμενα θελει, μονο εμενα, τη μαμα της" :oops::lol:

Μια επιβεβαιωση ενα καμαρι!!!!

Ενταξει xrysalis νομιζω οτι ειχες δικιο.....δεν ειμαι ημιτρελη!!!

Εφτασα τα ορια της τρελας.... :lol::lol:

Διαφημίσεις

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να ρίξει κανονικό βήμα μόνος του, αλλά πιάνεται στους καναπέδες και πάει! και κάνει τον γύρω του τραπεζιού του σαλονιού άνετα, χωρίς βοήθεια!! το πάρκο του δε... είναι γι' αυτον το προσωπικό του Καλλιμάρμαρο!!!

Να σου πω... νόμιζα πως θα είχε περπατήσει πολύ ποιό γρήγορα...

είχε σηκωθεί από 4,5 μηνών στην κουνιά του... αλλά ακόμη περιμένω!

δεν παραπονιέμαι όμως!! γλιτώνω για την ώρα το κυνήγι!

Καλά μιλάμε πως είμαι ξετρελαμένη!!.........

έχετε συναντήσει ανάλογες συμπεριφορές;;; ή η μάνα κουκουβάγια άρχισε να την ψωνίζει;;;; :lol::lol::lol::lol:

χρυσαλίς.... ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΟΥ :lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να ρίξει κανονικό βήμα μόνος του, αλλά πιάνεται στους καναπέδες και πάει! και κάνει τον γύρω του τραπεζιού του σαλονιού άνετα, χωρίς βοήθεια!! το πάρκο του δε... είναι γι' αυτον το προσωπικό του Καλλιμάρμαρο!!!

Να σου πω... νόμιζα πως θα είχε περπατήσει πολύ ποιό γρήγορα...

είχε σηκωθεί από 4,5 μηνών στην κουνιά του... αλλά ακόμη περιμένω!

δεν παραπονιέμαι όμως!! γλιτώνω για την ώρα το κυνήγι!

σωστα τα λες.....σιγα σιγα ολα θα τα κανουν και δεν θα καταλαβουμε ποτε τα κανανε...

χρυσαλίς.... ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΟΥ :lol::lol:

αυτό σημαίνει πως την ψώνισα ε;;; :lol::lol::lol::lol:

ε, που να ξανάρθουν οι εκπτώσεις!!!!!!

κοίτα... τώρα βλέπω και πεταλούδες!!! 528075hl29hdmvfn.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο χρυσαλίς,

και εγώ μια κουκουβάγια είμαι.

Η Ελένη μου με φωνάζει μαμά - μου, εδώ και 1,5 μήνα. Το βράδυ που ξυπνάει για το γάλα (ναι και δεν θέλω να της κόψω..... ) πάει στη γωνία της κούνια της σηκώνεται όρθια και φωνάζει μαμά, μαμά.

Επίσης, εδώ και 2,5 μήνες κρύβει το κεφάλι της στο χαλί, έτσι ώστε να μη μας βλέπει, και δεν σηκώνεται αν δεν της κάνουμε κουκου τζα......

Ε, να μην πω και εγώ τα δικά μας....

Ε, να μην πω και εγώ τα δικά μας....
και πολύ καλά κάνεις!!

ελάτε να πούμε όλες τις κουκουβαγιοιστορίες μας!!!

α, και Μαρία... φτιάξε βρε το τικεράκι σου να το βλέπουμε!!

(μάλλον έχεις κάνει paste λάθος κωδικό...)

Τι να κάνω?????

Αν μου πείτε τι να κάνω θα το φτιάξω...

πρέπει να κάνεις copy paste αυτό που λέει bbcode... ή

PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode

όσο για αυτό με τα χαλιά έχει απίστευτο γέλιο , ο δικός μας προσπαθεί να μπεί ολόκληρος κάτω απο το χαλί .... και δεν τα καταφέρνει ....εκεί είναι η πλάκα .... :lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Μπράβο στον μπεμπάκο χρυσαλίδα μου!!!!!Λέει και μαμά...Εμένα μόνο μπαμπά λέει όλη την ώρα..τη μαμά γραμμένη την έχουμε.. :cry:

Παρ όλο που ο πατέρας της της λέει όλο "όχι αυτό,όχι εκείνο"- γιατί δεν αφήνει τίποτα στη θέση του- και όταν τη μαλώνει βάζει τα κλάματα όλο παράπονο και τρέχει σε μένα...μετά από λίγο όμως πάλι πίσω από τον μπαμπά να τον φωνάζουμε....εμείς κρυφτό δεν έχουμε παίξει ακόμη...ανοίγουμε μόνες μας όμως την τηλεόραση,το ραδιόφωνο,τον υπολογιστή και χτυπάμε παλαμάκια όλο χαρά που τα καταφέρνουμε...

τα ζουζούνια,θα μας τρελλάνουν με τα κόλπα τους.... :lol::lol::lol:

Kαλά κορίτσια την έχουμε ψωνίσει όλες.. εμένα ο μπιμπίκος μου είναι τώρα 17 μηνών περίπου.. και τον είχαμε μάθει από πολύ μικρό (περίπου 3 μηνών)να παίζει κρυφτό όταν τον αλλάζαμε στην αλλαξιέρα, του έβαζα πάνω στο κεφαλάκι του το ρούχο που του έβγαζα για να τον αλλάξω ( παντελονάκι- μπλουζάκι κτλ) . εεε όταν το έκανε μόνος του βάλαμε σε εμάς την πάνα αντί για το μωρό.. εκεί στους 6-7 μηνες το έκανε μόνος του... τώρα τρέχουμε πίσω από την κουρτίνα και φωνάζουμε κουκου τα... και κρυβόμαστε πίσω απο τους τοίχους και περιμένουμε να έρθει η μαμά ή ο μπαμπάς για να κάνουμε με νάζι "ΤΑΑΑΑΑΑΑΑ" .. Καλά μας έχει τρελλάνει.. τώρα το Πάσχα τον πήγαμε στο χωριό του άντρα μου.. εκεί έδωσε ρεσιτάλ ερμηνίας... ότι και να του λέγαμε το επαναλάμβανε σαν παπαγαλάκι.. απο "στείλε φιλάκια" μέχρι "γειά" και "παππού" - "γιαγιά" "νινί"-"νάνι"- "νερό"- "πόσα δόντια έχεις (οτό)" και άλλα.. βέβαια εκεί που πέσαμε κάτω ήταν ότι έβλεπε το αρνί που γύριζε στη σούβλα .. και φώναζε απο μόνος του... "γυιζει!!!!!" (γυριζει!!).. Στο τέλος τον ρώτησα εάν του άρεσε και έκανα να φωνάξω δυνατά ναιαιαιαιαιαια !!!! και άρχισε να φωνάζει και αυτός με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!!!!!! καλά μου φαίνεται ότι το έχουμε κάνει καραγκιοζάκο το παιδί αλλά του αρέσει!!!!

Από 10μηνών σχεδόν λέει μαμά και μπαμπά!!! αλλά περιμένω και εγώ το μαμά μου ή το μαμάκα!!! νομίζω ότι με αυτό θα γίνω "Βούτυρο"....

Φιλιά σε όλες τις τρελαμένες μαμάδες - κουκουβάγιες!!!!

Κάθε μέρα ένα μικρό "Θαύμα" κάνει τη ζωή μου ομορφότερη!!!

NMvop3.png

Kαλά κορίτσια την έχουμε ψωνίσει όλες.. εμένα ο μπιμπίκος μου είναι τώρα 17 μηνών περίπου.. και τον είχαμε μάθει από πολύ μικρό (περίπου 3 μηνών)να παίζει κρυφτό όταν τον αλλάζαμε στην αλλαξιέρα, του έβαζα πάνω στο κεφαλάκι του το ρούχο που του έβγαζα για να τον αλλάξω ( παντελονάκι- μπλουζάκι κτλ) . εεε όταν το έκανε μόνος του βάλαμε σε εμάς την πάνα αντί για το μωρό.. εκεί στους 6-7 μηνες το έκανε μόνος του... τώρα τρέχουμε πίσω από την κουρτίνα και φωνάζουμε κουκου τα... και κρυβόμαστε πίσω απο τους τοίχους και περιμένουμε να έρθει η μαμά ή ο μπαμπάς για να κάνουμε με νάζι "ΤΑΑΑΑΑΑΑΑ" .. Καλά μας έχει τρελλάνει.. τώρα το Πάσχα τον πήγαμε στο χωριό του άντρα μου.. εκεί έδωσε ρεσιτάλ ερμηνίας... ότι και να του λέγαμε το επαναλάμβανε σαν παπαγαλάκι.. απο "στείλε φιλάκια" μέχρι "γειά" και "παππού" - "γιαγιά" "νινί"-"νάνι"- "νερό"- "πόσα δόντια έχεις (οτό)" και άλλα.. βέβαια εκεί που πέσαμε κάτω ήταν ότι έβλεπε το αρνί που γύριζε στη σούβλα .. και φώναζε απο μόνος του... "γυιζει!!!!!" (γυριζει!!).. Στο τέλος τον ρώτησα εάν του άρεσε και έκανα να φωνάξω δυνατά ναιαιαιαιαιαια !!!! και άρχισε να φωνάζει και αυτός με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!!!!!! καλά μου φαίνεται ότι το έχουμε κάνει καραγκιοζάκο το παιδί αλλά του αρέσει!!!!

Από 10μηνών σχεδόν λέει μαμά και μπαμπά!!! αλλά περιμένω και εγώ το μαμά μου ή το μαμάκα!!! νομίζω ότι με αυτό θα γίνω "Βούτυρο"....

NMvop3.png

NMvop3.png

μπραβο Χρυσαλις!!!!

κι εγω θελω να ερθει η ωρα που θα με πει μαμα :wink:

προς το παρον επειδη ειναι μικρουλης κανει την κινηση να με αγκαλιασει και να με φιλησει με τα σαλακια του...

κι εγω ειμαι κουκουβαγια :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Γειά σε όλους.

Τελικά είναι μην πάρουν μπρος... Μετά δεν σταματάνε!

Ο γιός μου είναι σχεδόν 15 μηνών & δεν τον προλαβαίνουμε! Ξεκίνησε να περπατάει χωρίς βοήθεια λίγο μετά τα γενέθλιά του & τώρα τρέχει για να μην τον πιάσουμε!!!

Εκτός αυτού, προχθές ήμαστε στο σαλόνι, ο μικρός έπαιζε στο χαλί με τα παιχνίδια του & εγώ συμμάζευα. Κάποια στιγμή, γύρισα το κεφάλι & τον είδα να κάθεται πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού & να "διαβάζει" το βιβλίο του...