Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Εχω ένα κοριτσακι 8 μηνών και την τελευταία εβδομάδα παρουσιαζει μία αρνητική συμπεριφορά απέναντι μου. Οταν την έχει αγκαλιά π.χ. κάποιος άλλος, ο μπαμπάς ή η γιαγιά δεν θέλει καθόλου να έρθει σε μένα και κλαίει αμα την πάρω αγκαλιά ενώ αν κάποιος άλλος την φωνάξει πάει ευχαριστως. Η συμπεριφορά μου απέναντι της είναι πολύ καλή, δεν την έχω μαλώσει ποτέ, δεν την έχω χτυπήσει ποτέ εννοείται, είμαι πολύ κατά του ξύλου και γενικώς προσπαθώ να μην την παραμελώ σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω γιατί το κάνει όλο αυτό.

Το τελευταίο διάστημα την είχα πιέσει λίγο για 2 μέρες μόνο μήπως και μάθει πάλι να πιάνει το στήθος γιατί λόγο κάποιου προβλήματος που είχε μικρότερη αντλούσα και αντλω με θήλαστρο, δεν ήθελε να το πιάσει και σταμάτησα την προσπάθεια. Μήπως την ενόχλησε αυτό? Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Εγώ στεναχωριέμαι πολύ, νιώθω ότι απέτυχα ως μάνα, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ένα παιδί δεν θέλει την μαμά του. Τι να κάνω? Μακάρι να ήξερα τι έχει συμβεί?

Διαφημίσεις

Εχω ένα κοριτσακι 8 μηνών και την τελευταία εβδομάδα παρουσιαζει μία αρνητική συμπεριφορά απέναντι μου. Οταν την έχει αγκαλιά π.χ. κάποιος άλλος, ο μπαμπάς ή η γιαγιά δεν θέλει καθόλου να έρθει σε μένα και κλαίει αμα την πάρω αγκαλιά ενώ αν κάποιος άλλος την φωνάξει πάει ευχαριστως. Η συμπεριφορά μου απέναντι της είναι πολύ καλή, δεν την έχω μαλώσει ποτέ, δεν την έχω χτυπήσει ποτέ εννοείται, είμαι πολύ κατά του ξύλου και γενικώς προσπαθώ να μην την παραμελώ σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω γιατί το κάνει όλο αυτό.

Το τελευταίο διάστημα την είχα πιέσει λίγο για 2 μέρες μόνο μήπως και μάθει πάλι να πιάνει το στήθος γιατί λόγο κάποιου προβλήματος που είχε μικρότερη αντλούσα και αντλω με θήλαστρο, δεν ήθελε να το πιάσει και σταμάτησα την προσπάθεια. Μήπως την ενόχλησε αυτό? Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Εγώ στεναχωριέμαι πολύ, νιώθω ότι απέτυχα ως μάνα, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ένα παιδί δεν θέλει την μαμά του. Τι να κάνω? Μακάρι να ήξερα τι έχει συμβεί?

Πολλες κοπελες το εχουμε περασει αυτο πιστεψε με .... και εγω περσυ τετοιο καιρο εγραφα κατι αναλογο του στυλ γιατι δεν στενοχωριεται οταν φευγω για δουλεια η γιατι δεν χαιρεται οταν με βλεπει να γυριζω απο την δουλεια... θα δεις μεγαλωνοντας οτι τα παιδακια μας μας ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ... μην στενοχωριεσαι ;)

Χrisaki μου, μην στενοχωριεσαι καλη μου.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην σε θελει το μωρακι σου, τι να πω απο ενστικτο και μονο..... Ουτε αχρηστη εισαι, ουτε εχεις αποτυχει.... δεν πρεπει να σκεφτεσαι ετσι για τον εαυτο σου, εισαι η καλυτερη μανουλα για το κοριτσακι σου.... αυτο να το πιστεψεις. Οκ ισως πραγματι να εχει ενοχληθει λεμε τωρα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σου κραται θυμο, απλως ειναι φαση και θα περασει. Ισως που ειστε μαζι συνεχεια και προφανωε βλεπει λιγοτερο μπαμπα και γιαγια και προτιμαει ετσι την παρεα τους....

Δεν θα ξεχασω κι εγω πως ενα διαστημα ο μικρος μου, προτιμουσε κυριως την αγκαλια του μπαμπα του απο την δικη μου. Ελα ομως που μετα απο αυτο το μικρο διαστημα, εβδομαδων ηταν δεν ηταν, δεν ξεκολλαει πλεον απο πανω μου....

Μην αγχωνεσαι, συνεχισε να δειχνεις οτι την λατρευεις, τα παιδια το αισθανονται αυτο και να δεις που συντομα και παλι δεν θα ξεκολλαει απο πανω σου.

και εγω την περασα την φαση αυτή να θηλαζω τον μικρο και μολις τελειωναμε να σκουντουφλαει και να κλαιει να παει στον πατερα του. να τον παιρνει αγκαλια για 10 δευτερολεπτα και να κοιμαται. τι να πω ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως του εφταιγε. Τωρα παντως με λατρευει!!!!!! μην ανυσηχεις και εγω ετσι στενοχωριομουν ανευ λογου.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Καλημέρα και καλή χρονιά!!

Και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό,αλλά μετά από κάποιο διάστημα άλλαξε και τώρα φωνάζει συνέχεια μαμά!Πιστεύω ότι είναι ένα στάδιο αλλά μην ανυσηχείς καθόλου,είναι προσωρινό..

Διαφημίσεις

Κι εμενα περασε στην ιδια ηλικια απο αυτο το σταδιο το οποιο κρατησε με χρι περιπου 12 μηνων........πηγαινα να την αγκαλιασω και γυρναγε τη μουριτσα της απο την αλλη με εντελως απαξιοτικο βλεμα!!!!!

Τωρα?????? Δε ξεκολλαει απο πανω μου...........με βλεπει και τρεχει να μαγκαλιασει! Αφου ο μπαμπας της μου λεει καποια στιγμη "το παιδι εχει παθει ψυχωση μαζι σου....πως κανει ετσι" Κι εγω νιωθω σα το Ρουβα .......!

Μαλλον φαση περναει μην ανησυχεις..........μεγαλωνει προφανως!