Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

zaharula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 212
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τοσα 3ερεις ρε σιβ τοσα λες , Μα το Θεο δεν θα το συνεχισω , ουτε να μου ζητησει κανεις συγνωμη ειπα ουτε οτιδηποτε , τεσπα καλη καρδια ρε σιβ , εγω παντως καλη μου κοπελα χεσμενους θα τους ειχα τους κακοπροεραιτους εφοσον λεω αληθεια , εχω τους ανθρωπους μου , το φορουμ για μενα προσωπικα παντα ειναι μερος ανταλαγης γνωσεων αποψεων φυσικα ιστοριων που μας πληγωσαν αλλα ως εκει ισως και σκοτωμα ωρας οταν υπαρχει. Για συμπαρασταση σε σοβαρα θεματα εχω τους δικους μου ανθρωπους . Λοιπον δεν θελω πραγματικα να το συνεχισουμε , το θεωρω τουλαχιστον παιδικο να καθομαστε ενηλικοι ανθρωποι να ξεκατινιαζομαστε στο φορουμ, αμα σε αδικησα ζηταω εγω συγνωμη (και το εννοω ) , και χαιρομαι πραγματικα που εκανες αλλα 2 παιδια και εισαι μια μητερα αυτη τη στιγμη (και αυτο επισης το εννοω ) . Καλο σου βραδυ

Βίκυ, αυτο που έγραψες με έκανε και ενιωσα άσχημα γιατί αν θυμάσαι ανηκω κι εγώ στην ομάδα των γυναικών που σου ειχαν συμπαρασταθει μέσα απο το φορουμ, όταν έχασες το τρίτο μωρό σου... Δε ζητάω ανταπόδοση, προς Θεού, αλλά αυτό το "σοβαρά θεματα" που έγραψες πιο πάνω με στεναχώρησε και με μπέρδεψε λίγο... όταν απέβαλες μοιραστηκες μαζι μας πολλά συναισθήματα... δεν αφορούσαν σοβαρά θεματα αυτά? δεν εχω πρόθεση να σε θιξω, προς Θεού! Απλά, είπαμε, λίγο μπερδεύτηκα, λίγο στενοχωρηθήκα... :(

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Σε ευχαριστω αλλα γενικα ειμαι πολυ χοντροπετση και ρεαλιστρια αλλα δεν αντεχω με τιποτα να αδικησω ανθρωπο, το βλεπω στον υπνο μου μετα σαν την μακαριτισα την γιαγια μου ετσι ηταν και αυτη. Παντα πιστευα οτι κανοντας το καλο αυτο επιστρεφει και σε εσενα και ευτυχως η ζωη μου το απεδειξε οτι ισχυει. Δεν νιωθω οτι ο αλλος μπορει να με εκμεταλλευτει η να μου παρει πραγματα περισσοτερο απο αυτα που εγω θελω να δωσω.

Να σαι καλα και σε ευχαριστω.

οπως εχω αναφερει αρκετες φορες εχω χασει 2 αγγελακια ειμαι τυχερη γιατι ο θεος μου εχει χαρισει ακομα 2 ,δεν το εχω ξεπερασει και ουτε θα το ξεπερασω εχουν περασει απο την 1 6 χρονια και απο την 2 1 χρονος εχω γραψει σε τοπικ εχω απαντησε με πμ σε κοπελες που ειχαν την ιδια εμπειρεια με εμενα .το μονο που θα σας αναφερω ειναι το παρακατω που το εχω εδω και ενα χρονο στο μυαλο μου ."όταν απέβαλα το 1 παιδάκι νόμιζα ότι θα πεθάνω και εγώ έπαθα συναισθηματική άρνηση ,δεν ήθελα να ξανακάνω παιδί γιατί φοβόμουνα ότι θα έχει την ίδια κατάληξη ώσπου ο γιατρός μου με ξύπνησε από το λήθαργο που είχα πέσει και μετά από ένα χρόνο μου χάρισε ο θεός έναν άγγελο με ροζ φτερά που είναι η ζωή μου μετά από 2 χρόνια έκανα τον γιο μου και τώρα ξανά πάλι θα έκανα ένα ακόμα παιδάκι όμως για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω αποφάσισε να φύγει από την ζωή μου ,στο νοσοκομείο που περίμενα τα αποτελέσματα της χοριακής και ήμουν σε ένα φορείο και έκλαιγα με πλησίασε μια κοπέλα και με ρώτησε αν ήταν το 1 της είπα ότι θα ήταν το 3 και εκείνη βούρκωσε και μου απάντησε «είμαι 23 ετών και δεν έχω κανένα παιδάκι και ούτε θα κάνω γιατί πάω για ολική »άρχισα να κλαίω όχι για εμένα αλλά για εκείνη ,άρχισα να νιώθω αχάριστη και μικρόψυχη ,εγώ έκλαιγα για ένα 3 παιδάκι και εκείνη δεν θα κάνει ποτέ !ο θεός μας δίνει καμία φορά κανένα χαστούκι για να συνέλθουμε και εμένα μου το έδωσε με τα λόγια της κοπέλας !κοριτσάκι μου ηρέμησε και θα δεις θα έρθει πάλι άλλο ζουζούνι , ξέρω τον πόνο σου ,ξέρω την θλίψη σου ,το μόνο που θα σου πω προχωρά !μην κοιτάς πίσω σου !5 χρόνια πονάω για το 1 και τώρα αυτό !η αγάπη του άντρα σου είναι το όπλο σου σου και συμμαχώ σου κρύψου στην αγκαλιά του και νιώσε ασφάλεια μπες στην αγκαλιά του και ξέσπασε μόνο τότε θα λυτρωθείς !με πολύ αγάπη Νίνα !"σας παραθετο το λινκ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1265134#post1265134

ξαναδιαβεστε τα παραπανω και θα καταλαβετε οτι ολα τα υπολοιπα που λεμε ειναι περιττα !

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

ξαναδιαβεστε τα παραπανω και θα καταλαβετε οτι ολα τα υπολοιπα που λεμε ειναι περιττα !

Νινετα, με όλον τον σεβασμό, αυτό που λες για το χαστούκι που μας δίνει ο θεός έχεις δίκιο, όμως ο πόνος της κοπέλας που δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον άλλο πόνο, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω, δεν μπορώ να πω ότι αυτή πονάει περισσοτερο απ' ότι η Ζαχαρούλα ή οτιδήποτε.. Είναι ασύγκριτα πράγματα.

Το "χαστούκι" ο θεός το δίνει σε 'μάς, γι αυτά που μας συμβαίνουν εμάς, όχι όταν βλέπουμε αυτά που συμβαίνουν στους άλλους, ο καθ'ένας πρέπει να προσπαθεί να ορθοποδεί μόνος του και να είναι όσο πιο δυνατός μπορεί ο ίδιος, για να μπορεί έπειτα να βοηθά και να στηρίζει τους συνανθρώπους του, αν το επιθυμεί και ο καθ'ενας έχει τον δικό του σταυρό που δεν συγκρίνεται με των άλλων. Εγω αυτό πιστεύω. Μια καλή μου φίλη δεν θα μπορεσει ποτέ να κάνει παιδί. Δεν γύρισα ποτέ να της πω αχ καημενούλα μου τι έπαθες, δεν θα γίνεις μάνα. Αντιθέτως προσπάθησα να της δώσω χαρά και ελπίδα συζητώντας μαζί της τις άλλες επιλογές που θα έχει στη ζωή της (υιοθεσία,, παρένθετη μητέρα...) Αυτό δεν θα πει ότι είμαι αναίσθητη, στον πόνο της, απλά προσπαθώ να την βγάλω απ' αυτόν για να τις δείξω ότι η ζωή έτσι κι αλλιώς συνεχίζεται. Αλλά ο πόνος δεν συγκρίνεται... και προσωπικά δεν πιστεύω ότι ειναι πιο άτυχη αυτη από μια άλλη που είδε τα μωρά της να φεύγουν.

Διαφημίσεις

Προς ολυμπια99 , το σχολιο για το συστημα υγειας καλη μου ηταν εντελως ειρωνικο , πιστεψε με δεν ειμαι καθολου πολυξερη και εχω αληθινες γνωσεις αρκετες .

Παντως το συστημα υγειας βελγιου ειναι για πεταμα ουτε καν σε ξαναειδε η γυναικολογος σου και τον πλακουντα που απεβαλες και το εμβρυο τιποτα ε ?κριμας

ενώ το δικό σου σχόλιο για το σύστημα υγείας του Βελγίου και για τη γυναικολόγο της κοπέλας είναι κοσμιοτατο!!!!!!

Τελικά μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

Βασικά δεν ειμαι ΑΤΟΜΟ, είμαι μάνα και μάλιστα έχω συστηθεί και στο κατάλληλο τόπικ κουφετάκι. Δε μαρεσει ο τρόπος που γράφετε ούτε κι εσείς αλλά δεν σας κρίνω, τόσο ξέρετε τόσο γράφετε.

Διαβασα όλα τα σχόλια. Χαίρομαι που υπάρχουν ΚΑΙ άνθρωποι που καταλαβαίνουν! Να απαντήσω στην κοπέλα που ρώτησε πόσα παιδιά έχω, έχω δύο αγόρια, ένα πριν την αποβολή και ένα μετά.

Για τα μηνύματα του στυλ "αχ και στο πρώτο μήνυμά της δεν έκλαψε ούτε αυτοκτόνησε" μία παρατήρηση: γιατί ο γ ενικός εφόσον ΚΑΙ ΕΓΩ θα τα διαβάσω αυτά που γράφεις; Αυτοί ειναι βασικοί κανόνες ευγένειας.

Επι του θέματος νομίζω το έχω εξαντλήσει. μέχρι και λίνκς προς wiki σας έστειλα να διαβάσετε να μάθετε, σας έγραψα και τα συναισθήματά μου στη συνέχεια - στο πρώτο μήνημα όντως είμουν λίγο απότομη διότι δεν σας γνωρίζω , έχουν περάσει σχεδον 4 χρόνια (τρίτη ή τέταρτη φορά που το γράφω;) και αυτά δε συνεχίζω, βαρέθηκα ν'απολογούμαι για κάτι που πέρασα, και για το πώς το χειρίστηκα! Και να μην δίνετε καν σημασία στις απαντήσεις μου απλά να συνεχίζετε να γράφετε τα δικά σας προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την επιφύλαξή σας και τον κακό σας τρόπο!

Για μένα κανένα πρόβλημα, δεν θα κάτσω να στεναχωρεθώ γι αυτό, σκέφτομαι για τους επόμενους που θα ρθουν να γράψουν σε αυτό το φόρουμ, αν ξανακάνετε παρόμοια πράγματα θα ναι κρίμα διότι ειναι πολύ ψυχοφθόρο να βλέπεις κάτι που πέρασες, να γράψεις στην κοπέλα να της πεις ότι το χεις περάσει και σύ και να μη στεναχωριέται και να σε παίρνουν μετά από τα μούτρα 5-6 άγνωστα άτομα ! Που επικαλούνται ως αξιοπιστία τους το γεγονός ότι έχουν ποστάρει 3 χιλιάδες μηνύματα σε αυτό το φόρουμ ή πιστεύουν ότι επειδή έκαναν αυτές μια φορά αποβολή όλες οι αποβολές πρεπει να ναι σαν τις δικές τους.

Όσοι κρίνετε έχετε δίκαιο, είναι ανθρωποφαγικό και κανιβαλιστικό, και μπράβο σας για το θάρος της γνώμης σας.

Εγώ κυρίες μου ένιωσα σαν να μου λέτε θέλουμε αίμα, πού ναι το αίμα, θέλουμε κλάμα, γιατί δεν μας δίνεις κλάμα, δώσε μας κι άλλα κομάτια κρέας πεσμένα στο πάτωμα, θέλουμε να σε δούμε να χτυπιέσαι ουρλιάζοντας γιατί δε σε βλέπουμε;

Σου μιλάμε απότομα για να σε ρίξουμε , εμείς είμαστε οι ανώτερες που έχουμε τα φράγκα και παιρνουμε ταξί, άντε ρε ψωριάρα που δεν έκανες απόξεση!

Έτσι ένιωσα! Αλλά δεν με πειράζει καθόλου εμένα προσωπικά, είμαι μεγάλο κοριτσάκι δεν μασάω! Αλλά δεν θα κάθομαι να σας βλέπω να περιφέρετε αυτό που πέρασα χωρίς να αντιδράσω.

Και όπως σας είπαν οι συμφορουμίτισές σας άμα δεν πιστεύετε απλά προσπεράστε και οπως λένε και οι κανονισμοί του φόρουμ δεν είστε εσείς οι ειδικοί για να κρίνετε μηνύματα άλλων μελών, κυρίες μου.

Πολύ ωραία τοποθέτηση εξέφρασε αυτό που ένιωσα κάποτε εδώ!!!

922316fbi6gpetld.gif

Σχετικά με το χαστούκι που μας δίνει ο Θεός, που έγραψε μια κοπέλα παραπανω, δεν πιστεύω πως κανείς θεός ασχολείται μαζί μας. Αν υπήρχε δεν θα άφηνε να κακοποιούνται παιδάκια ή να πεινάνε ή να βρίσκονται μια ζωή στα ιδρύματα αντί σε αγκαλιές ανθρώπων σε σπίτια. Προτιμώ να τα βλέπω όλα ως τυχαία περιστατικά. Δεν με εκφράζει το "Γιατί σε μένα" Θα προτιμούσαμε σίγουρα να συνέβαινε σε κάποιον άλλον, για να αισθανόμαστε τυχερές που δεν συνέβη σε μας. Όμως τυχερές ειμαστε όλες μας με κάποιο μαγικό τρόπο. Αν φυσικά μπορούμε να βλέπουμε όσα έχουμε και όχι όσα δεν έχουμε.

Σε ευχαριστω αλλα γενικα ειμαι πολυ χοντροπετση και ρεαλιστρια αλλα δεν αντεχω με τιποτα να αδικησω ανθρωπο, το βλεπω στον υπνο μου μετα σαν την μακαριτισα την γιαγια μου ετσι ηταν και αυτη.
Παντα πιστευα οτι κανοντας το καλο αυτο επιστρεφει και σε εσενα και
ευτυχως η ζωη μου το απεδειξε οτι ισχυει
.
Δεν νιωθω οτι ο αλλος μπορει να με εκμεταλλευτει η να μου παρει πραγματα περισσοτερο απο αυτα που εγω θελω να δωσω.

M' αυτό προσπαθώ να πορεύομαι κι εγώ. Δεν ξέρω την ιστορία σου, αλλά χαίρομαι πολύ που και για σένα ισχύει το παραπάνω.

Αυτά. Είναι πολύ πρωί και δεν έχω πιει καφέ ακόμα. :|

Βίκυ, αυτο που έγραψες με έκανε και ενιωσα άσχημα γιατί αν θυμάσαι ανηκω κι εγώ στην ομάδα των γυναικών που σου ειχαν συμπαρασταθει μέσα απο το φορουμ, όταν έχασες το τρίτο μωρό σου... Δε ζητάω ανταπόδοση, προς Θεού, αλλά αυτό το "σοβαρά θεματα" που έγραψες πιο πάνω με στεναχώρησε και με μπέρδεψε λίγο... όταν απέβαλες μοιραστηκες μαζι μας πολλά συναισθήματα... δεν αφορούσαν σοβαρά θεματα αυτά? δεν εχω πρόθεση να σε θιξω, προς Θεού! Απλά, είπαμε, λίγο μπερδεύτηκα, λίγο στενοχωρηθήκα... :(

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι βρε Βάλια; Λες και όλες όσες γράφουμε εδώ μέσα δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους να μας συμπαρασταθούνε!!! Γιατί μέσες άκρες αυτό υπαινίχθηκε η κοπέλα. Και φυσικά δεν ασχολείται σοβαρά εδώ μέσα, την ώρα της σκοτώνει. :evil:

Τοσα 3ερεις ρε σιβ τοσα λες , Μα το Θεο δεν θα το συνεχισω , ουτε να μου ζητησει κανεις συγνωμη ειπα ουτε οτιδηποτε , τεσπα καλη καρδια ρε σιβ , εγω παντως καλη μου κοπελα χεσμενους θα τους ειχα τους κακοπροεραιτους εφοσον λεω αληθεια , εχω τους ανθρωπους μου , το φορουμ για μενα προσωπικα παντα ειναι μερος ανταλαγης γνωσεων αποψεων φυσικα ιστοριων που μας πληγωσαν αλλα ως εκει ισως και σκοτωμα ωρας οταν υπαρχει. Για συμπαρασταση σε σοβαρα θεματα εχω τους δικους μου ανθρωπους . Λοιπον δεν θελω πραγματικα να το συνεχισουμε , το θεωρω τουλαχιστον παιδικο να καθομαστε ενηλικοι ανθρωποι να ξεκατινιαζομαστε στο φορουμ, αμα σε αδικησα ζηταω εγω συγνωμη (και το εννοω ) , και χαιρομαι πραγματικα που εκανες αλλα 2 παιδια και εισαι μια μητερα αυτη τη στιγμη (και αυτο επισης το εννοω ) . Καλο σου βραδυ

Ειναι πραγματικα απιστευτο ρε κοριτσια πως τα περνετε πραγματικα οπως θελετε . Φυσικα δεν θα κατσω να απαντησω , ουτε εθιξα καμια , ουτε εβρισα καμια , ουτε υπονοησα κατι περα απο αυτα που ειπα ΜΙΛΩΝΤΑς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και για καμια αλλη εδω μεσα .Τι να πω ρε κοριτσια , κριμα γιατι πραγματικα μετα απο ολα αυτα δεν εχω τι αλλο να πω εδω μεσα , σε ενα φορουμ ποθ μου επιτεθηκατε γιατι ειπα διαφορετικη αποψη , με την κοπελα που ειχαμε θεμα τα βρηκαμε , εσεις συνεχιζετε να μιλατε και να λετε οτι υπονοω ,οτι σας θιγω , οτι οτι οτι οτι οτι , μην σας το χαλαω κιολας ,οκ . Και ναι , το ιντερνετ εκτος απο το να μαθαινω διαφορα και να ενημερωνομαι το εχω και για να σκοτωνω την ωρα μου οπως και πολυ ανθρωποι ,ειμαι κατα της τιβι .

Και newbg Μου ναι υπαρχει Θεος , εγβ προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει για αυτο και υπαρχει και η καλη πλευρα της ζωης , για αυτο και εχω 2 υπεροχα πλασματα υγιη μεσα και κοιμουνται , για αυτο και πολλες μα πολλες κοπελες ειναι μητερες . Οσο για τα δυσκολα , για τις αποβολες και για τα τοσο αλλα ασχημα ? και παλι ο Θεος μασ δοκιμαζει , και μενα με δοκιμασε με την 3η μου εγκυμοσυνη και τις κοπελες απο ανοι3ανε το ποστ τις δοκιμασε ,ε3αλλου η ΣΙΒ εχει 2 υπεροχα παιδια τωρα και συντομα θα αποκτησει και η ζαχαρουλα . Παλι θα με φατε τωρα αλλα συνηθησμενη ειμαι και εγω μεσα στο φορουμ τοσα χρονια ....

Διαφημίσεις

Εγώ κυρίες μου ένιωσα σαν να μου λέτε θέλουμε αίμα, πού ναι το αίμα, θέλουμε κλάμα, γιατί δεν μας δίνεις κλάμα, δώσε μας κι άλλα κομάτια κρέας πεσμένα στο πάτωμα, θέλουμε να σε δούμε να χτυπιέσαι ουρλιάζοντας γιατί δε σε βλέπουμε;[/b]

Σου μιλάμε απότομα για να σε ρίξουμε , εμείς είμαστε οι ανώτερες που έχουμε τα φράγκα και παιρνουμε ταξί, άντε ρε ψωριάρα που δεν έκανες απόξεση!

Δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω μαζι σου.γραφτηκα προσφατα στο φορουμ αλλα το διαβαζω πολυ καιρο απο τοτε που ειχα και εγω μια αποβολη αλλα φοβομουν να γραφτω και να πω την περιπετεια μου λογω του οτι υπηρχαν ατομα καχυποπτα και εκριναν αλλες κοπελες γιατι?...απλα ετσι.με τον πονο που ειχα το μονο που δεν μου χρειαζοταν ηταν δυσπιστια και κακια(δεν μιλαω για ολες προς θεου) .ευχομαι να αποκτησουν ολες οι κοπελες υγειεστατα μωρακια και ισως αφτο να ελαφρυνει τον πονο τους.

Έτσι ένιωσα! Αλλά δεν με πειράζει καθόλου εμένα προσωπικά, είμαι μεγάλο κοριτσάκι δεν μασάω! Αλλά δεν θα κάθομαι να σας βλέπω να περιφέρετε αυτό που πέρασα χωρίς να αντιδράσω.

Και όπως σας είπαν οι συμφορουμίτισές σας άμα δεν πιστεύετε απλά προσπεράστε και οπως λένε και οι κανονισμοί του φόρουμ δεν είστε εσείς οι ειδικοί για να κρίνετε μηνύματα άλλων μελών, κυρίες μου.

Μαρκοπολο δεν εισαι ανθρωπος εσυ...

Δεν εχω λογια να περιγραψω το συναισθημα που μου βγαζεις...

Ευχομαι να εισαι παντα καλα κοπελα μου, και να χαιρεσαι το παιδακι σου...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...