Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

zaharula

Recommended Posts

Η κατηγορία αυτή λέγεται ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ και γι αυτό είμαστε εδώ. Για τα δύσκολα. Όσες έχουν εύκολη εγκυμοσύνη ή ταράζονται εύκολα, μπορούν απλά να μην διαβάζουν. Εμένα με τρομάζουν τα splatter, και απλά δεν τα βλέπω. Δεν λέω στους άλλους ν' αλλάξουν κανάλι.

ηταν λιγο φαουλ αυτο....:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 212
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria- elpida, δεν το λεω ειδικά για σενα. Εμενα απο τωρα μου φωναζει ο αντρας μου να μην διαβαζω πια για αποβολές, και ακομα δεν ξαναπιασα παιδι! Απλά τόνισα ότι η ενοτητα αυτή ειναι για μαμαδες που εχουν χασει τα μωρά τους και για αυτο το λόγο πρεπει να γραφουν ό,τι τις βοηθάει, χωρίς να σκέφτονται εαν θα τρομαξουν οι εγκυμονουσες. Ίσα ίσα που εσύ εχεις περασει τα ζορια και τα ξερεις...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

πριν λιγο καιρο ειμουν και εγω σε αυτην την θεση και εχω περασει δυο αποβολες (και αλλα πολλα) αλλα δεν τρομαξα κανεναν

κριμα να εισαι τοσο σκληρη γιατι εχεις περασει και εσυ απο αυτο..:(:(

αγαπακι μου γλυκο η κοπελα ισα-ισα λεει οτι ειναι εδω για τα δυσκολα προφανως

παρανοησες !!φιλικα νινα !;);)

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Απλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι αναφέρονται σε αυτό που έζησα και το σχολιάζουν σαν γεγονός τραβηγμένο και "αν είναι αληθινό". Αν δεν με πιστεύουν μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν μπορούν να ξέρουν τι έχω ζήσει και ούτε με γνωρίζουν για να θεωρούν ότι είμαι μυθομανής! Είμαι μια γυναίκα που μετά από προσπάθεια 2 χρόνων και μετά από πολλές ενέσεις έμεινα έγκυος πρώτη φορά και τα έχασα με αυτό τον τρόπο! Αν ήθελα να κοροιδέψω δεν θα έμπαινα σε ένα φόρουμ όπου ξέρω ότι πολλές γυναίκες πονάνε! Δεν είμαι αναίσθητη και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να αντιμετωπίζετε το θέμα μου με μια ευαισθησία και όχι καχυποψία.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πριν λιγο καιρο ειμουν και εγω σε αυτην την θεση και εχω περασει δυο αποβολες (και αλλα πολλα) αλλα δεν τρομαξα κανεναν

maria- elpida, δεν το λεω ειδικά για σενα. Εμενα απο τωρα μου φωναζει ο αντρας μου να μην διαβαζω πια για αποβολές, και ακομα δεν ξαναπιασα παιδι! Απλά τόνισα ότι η ενοτητα αυτή ειναι για μαμαδες που εχουν χασει τα μωρά τους και για αυτο το λόγο πρεπει να γραφουν ό,τι τις βοηθάει, χωρίς να σκέφτονται εαν θα τρομαξουν οι εγκυμονουσες. Ίσα ίσα που εσύ εχεις περασει τα ζορια και τα ξερεις...

αγαπακι μου γλυκο μεσα απο την καρδια μου γρηγορα ο θεος να σου στειλει το δικο σου αγγελακι στην γη με ροζ η με μπλε φτερα στην αγκαλιτσα σου για να σε βασανιζει γλυκα !!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Απλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι αναφέρονται σε αυτό που έζησα και το σχολιάζουν σαν γεγονός τραβηγμένο και "αν είναι αληθινό". Αν δεν με πιστεύουν μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν μπορούν να ξέρουν τι έχω ζήσει και ούτε με γνωρίζουν για να θεωρούν ότι είμαι μυθομανής! Είμαι μια γυναίκα που μετά από προσπάθεια 2 χρόνων και μετά από πολλές ενέσεις έμεινα έγκυος πρώτη φορά και τα έχασα με αυτό τον τρόπο! Αν ήθελα να κοροιδέψω δεν θα έμπαινα σε ένα φόρουμ όπου ξέρω ότι πολλές γυναίκες πονάνε! Δεν είμαι αναίσθητη και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να αντιμετωπίζετε το θέμα μου με μια ευαισθησία και όχι καχυποψία.[/quote

γλυκια μου κανενας απο εδω μεσα φανταζομαι δεν εχει σκοπο να σε προσβαλει,υπαρχουν μητερες ομως που εχουμε περασει αναλογα και καποιες και χειροτερα και τα παραπανω που γραφεις ισως ειναι λιγο τραβηγμενα και αυτο μπορει να ωφειλεται στο γεγονος οτι εισαι συναισθηματικα φορτισμενη .ελπιζω πραγματικα να το ξεπερασεις και συντομα να εχεις παλι την κοιλιτσα σου γεματη απο ζωη !

νινετα, δεν καταλαβα σε ποια απο τις δυο μας αναφερεσαι, πάντως εγώ σε ευχαριστώ για την ευχή! ;)

μακαρι το επομενο να ειναι το τυχερίο και για τη ζαχαρούλα!

αγαπακι μου γλυκο σε εσενα !!:wink::D

Αυτό δεν είπα κι εγώ; Γιατί με χαρακτηρίζουν σκληρή και φάουλ; :confused: :confused:Η κοπέλα έχει τον πόνο της και θα πρέπει να σκεφτεί και με ποιο τρόπο θα τα γράψει για να μην αναστατώσει κάποιες; Σιγά μη ζητήσει και συγνώμη για τα ορθογραφικά.

Διαφημίσεις

Εγω ενδιαφέρομαι για καθε μια κοπελα που ειτε εχει προβλημα ειτε οχι ... ποσο μαλλον οταν βρισκεται σε μια τετοια δυσαρεστη θεση . Οπως ειπες το θεμα αυτο ειναι για δυσκολες στιγμες και ολες εμεις που ΕΙΤΕ εχουμε ευκολη εγκυμοσυη ειτε δυσκολη οφειλουμε να συμπαρασταθουμε σε οποιαδηποτε. Το γεγονος οτι ενδιαφερομαι και θελω πραγματικα να μαθαινω νεα σας ειναι και ο λογος που μπαινω στην συγκεκριμενη ενοτητα. Το οτι ΄΄δεν αντεχω΄΄ ισως καποιες στιγμες καποιες περιγραφες αυτο δεν νομιζω να μου στερειται το δικαιωμα να μπαινω και να αδιαφορω. Ειπα την αποψη μου οχι ομως και να στερουμαι τον λογο. Φιλικα παντα

ζαχαρουλα λυπαμαι πολυ.....κουραγιο κ μια αγκαλια απο μια μαμα που εχω χασει 2 μωρακια στην 22 εβδομαδα.....προσπαθησε να σταθεις στα ποδια σου κ να μην σκεφτεσαι.

Τι να πω ; εγω στην 8 εβδομαδα ημουν παλλιδρομη και αρχισε η αποβολη και ειχα τρομερους πονους και αιμα και φυσικα εγινε καθαρισμος και αποξηση τωρα στην 13 εβδομαδα να πας τουαλετα και να πεσει το παιδι και να το παρεις κιολας σε χαρτοπετσετα στο μετρο δεν ξερω μου ακουγετε καπως....συγνωμη κιολας δεν ειχες αιμα? πονο ? απλα βγηκε το εμβρυο ? μου κανει εντυπωση .Τεσπα καλημερα και καλο κουραγιο σε ολες

Βασικά όταν ξεκίνησε το αίμα ήμουν διακοπές σε ένα χωριό. πήγα στο νοσοκομείο είδαμε το μωρό ήταν καλά μου δωσε προζεστάν κάπως έτσι το έλεγαν. Στο ταξίδι με το λεοφορείο πίσω στην Αθήνα να τα αίματα. Δύο μέρες μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην δική μου γυναικολόγο, στο Βέλγιο που μένω. Είδαμε το μωρούλι άψυχο στην μήτρα, και μου έδωσε αντιβίωση αλλά δεν ήθελε να μου κάνει απόξεση. Είχα αίμα συνέχεια, δεν σταμάτησε ποτέ το αίμα. Πρώτα βγήκε ο πλακούντας όταν ήμουν στο σπίτι και μετά από μία εβδομάδα που βγήκε ο πλακούντας, βγήκε το έμβρυο. Όταν είχα δει τον πλακούντα νόμιζα πως ήταν και το μωρό εκεί μέσα και λέω ΟΚ έφυγε, και γι αυτό όταν μου " έπεσε το παιδί" μόνο του στη συνέχεια, και το είδα, τρελλάθηκα, δεν το περίμενα. Και ναι, το τύλιξα, το έβαλα στην τσέπη και το έφερα στο σπίτι, τι να το έκανα, να το πέταγα στα σκουπίδια του γραφείου; Εσύ τι θα έκανες; Το αίμα σταμάτησε μετά από κανένα μήνα περίπου. Δε θυμάμαι και λεπτομέρειες, ήταν το 07.

Πλάκα έχει πάντως που δεν μας πιστεύετε!! :mrgreen:

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Απλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι αναφέρονται σε αυτό που έζησα και το σχολιάζουν σαν γεγονός τραβηγμένο και "αν είναι αληθινό". Αν δεν με πιστεύουν μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν μπορούν να ξέρουν τι έχω ζήσει και ούτε με γνωρίζουν για να θεωρούν ότι είμαι μυθομανής! Είμαι μια γυναίκα που μετά από προσπάθεια 2 χρόνων και μετά από πολλές ενέσεις έμεινα έγκυος πρώτη φορά και τα έχασα με αυτό τον τρόπο! Αν ήθελα να κοροιδέψω δεν θα έμπαινα σε ένα φόρουμ όπου ξέρω ότι πολλές γυναίκες πονάνε! Δεν είμαι αναίσθητη και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να αντιμετωπίζετε το θέμα μου με μια ευαισθησία και όχι καχυποψία.[/quote

γλυκια μου κανενας απο εδω μεσα φανταζομαι δεν εχει σκοπο να σε προσβαλει,υπαρχουν μητερες ομως που εχουμε περασει αναλογα και καποιες και χειροτερα και τα παραπανω που γραφεις ισως ειναι λιγο τραβηγμενα και αυτο μπορει να ωφειλεται στο γεγονος οτι εισαι συναισθηματικα φορτισμενη .ελπιζω πραγματικα να το ξεπερασεις και συντομα να εχεις παλι την κοιλιτσα σου γεματη απο ζωη !

Δεν τα έχω γράψει τραβηγμένα. Έτσι τα έζησα και μάλιστα δεν έχω αναφέρει πολλές λεπτομέρειες όπως τα κομμάτια που έβγαιναν πριν τα μωρά. Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα και γιατί υπάρχει τέτοιος σκεπτικισμός. Επίσης για να σου απαντήσω και στο προηγούμενο μήνυμα: Η περίδεση τραχήλου εφαρμόζεται σε γυναίκες που εμφανίζουν ανεπάρκεια τραχήλου. Με τον όρο ανεπάρκεια του έσω τραχηλικού στομίου εννοούμε την αδυναμία του τραχήλου της μήτρας να φέρει εις πέρας μια εγκυμοσύνη λόγω ανατομικών, λειτουργικών, συγγενών και επίκτητων αιτιών(ίντερνετ). Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Έπαθα αποκόλληση 8 εκατοστών. Όσο για τα μωρά επειδή είχα δίδυμα ήταν πιο μικρά από τα άλλα. Έτσι τα δικά μου ήταν 10 εκατοστά το καθένα και 110γρ. το ένα και 125 γρ. το άλλο. Βλέπεις μοιράζονταν ίδιο πλακούντα και ίδιο αμνιακό σάκο.

Εγω ενδιαφέρομαι για καθε μια κοπελα που ειτε εχει προβλημα ειτε οχι ... ποσο μαλλον οταν βρισκεται σε μια τετοια δυσαρεστη θεση . Οπως ειπες το θεμα αυτο ειναι για δυσκολες στιγμες και ολες εμεις που ΕΙΤΕ εχουμε ευκολη εγκυμοσυη ειτε δυσκολη οφειλουμε να συμπαρασταθουμε σε οποιαδηποτε. Το γεγονος οτι ενδιαφερομαι και θελω πραγματικα να μαθαινω νεα σας ειναι και ο λογος που μπαινω στην συγκεκριμενη ενοτητα. Το οτι ΄΄δεν αντεχω΄΄ ισως καποιες στιγμες καποιες περιγραφες αυτο δεν νομιζω να μου στερειται το δικαιωμα να μπαινω και να αδιαφορω. Ειπα την αποψη μου οχι ομως και να στερουμαι τον λογο. Φιλικα παντα

Κι εγώ το ίδιο. Γι αυτό κι ενοχλήθηκα.

Καλώς ή κακώς, κάποιοι είμαστε λίγο πιο σκληροί από τους άλλους. Επίσης δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο (περι)γραφής. Άλλοι χειρίζονται λίγο καλύτερα το λόγο, άλλοι "χτενίζουν" το κείμενό τους πριν το ποστάρουν, άλλοι γράφουν όπως ακριβώς αισθάνονται.

Θυμάσαι που μου έστειλες ΠΜ επειδή τόλμησα κι έγραψα ότι δεν είναι καλή ένδειξη μια χοριακή που δεν αυξάνεται; Κι ότι εγώ μετά από αντίστοιχη εμπειρία έιχα παλίνδρομη; Και μου είπες πως εδώ μέσα είμαστε για συμπαράσταση και να προσέχω τι γράφω γιατί κάποιες ταράζονται; Μπορεί να είμαι σκληρή, προτιμώ να με αποκαλώ ρεαλίστρια! Και τι έπρεπε να γράψω δηλαδή; Ψέματα; Ότι όταν η χοριακή μας δεν ανεβαίνει, δεν πειράζει, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται; Γιατί; Για να καθησυχάσουμε την έγκυο με παραμύθια; Συμφωνώ στο να προσέχουμε τι γράφουμε στους άλλους, αλλά όταν είναι να μοιραζόμαστε τη δίκη μας εμπειρία, μπορούμε νόμίζω να την περιγράφουμε όπως την αισθανόμαστε.

Και στην τελική, κι εγώ να της συμπαρασταθώ ήθελα της κοπέλας.

Διαφημίσεις

Σωτηρια και πάλι ΔΙΑΦΩΝΩ! Δεν αμφιβάλω ότι ενδιαφέρεσαι αλλά δεν μπορεί να λογοκριθεί η παθούσα!!! Ο καθενας στον πονο του απανω θα τα γραψει οπως γουστάρει βρε αδερφέ! Για να στο πω πιο απλοϊκά.

Αλήθεια οι αναγουλες σου πανε καλύτερα?

pdNQp3.pngjWt5p3.png

αυτο..

και γω ειμαι υπερ του να γραφει οποια γυναικα θελει την περιπετεια υγειας της, οπως την νιωθει... και για να το βγαλει απο μεσα της και για να μαθαινουμε οι υπολοιπες....

αλλα τωρα, αυτο το 'πηρα το εμβρυο στην τσεπη και γυρισα στη δουλεια μου', ε.. και μενα μου επεσε λιγο βαρυ

Αμα σου πεσε εσένα βαρύ, φαντάσου εμένα πόσο βαρύ μου είχε πέσει.

Σορι αν σας σόκαρα, αυτό μου συνέβει εμένα κι είπα να το μοιραστώ.

Αν δεν το αντέχετε, παρακαλώ, ζητήστε από τον άντμιν να σβήσει τα μηνύματα..

Βασικά όταν ξεκίνησε το αίμα ήμουν διακοπές σε ένα χωριό. πήγα στο νοσοκομείο είδαμε το μωρό ήταν καλά μου δωσε προζεστάν κάπως έτσι το έλεγαν. Στο ταξίδι με το λεοφορείο πίσω στην Αθήνα να τα αίματα. Δύο μέρες μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην δική μου γυναικολόγο, στο Βέλγιο που μένω. Είδαμε το μωρούλι άψυχο στην μήτρα, και μου έδωσε αντιβίωση αλλά δεν ήθελε να μου κάνει απόξεση. Είχα αίμα συνέχεια, δεν σταμάτησε ποτέ το αίμα. Πρώτα βγήκε ο πλακούντας όταν ήμουν στο σπίτι και μετά από μία εβδομάδα που βγήκε ο πλακούντας, βγήκε το έμβρυο. Όταν είχα δει τον πλακούντα νόμιζα πως ήταν και το μωρό εκεί μέσα και λέω ΟΚ έφυγε, και γι αυτό όταν μου " έπεσε το παιδί" μόνο του στη συνέχεια, και το είδα, τρελλάθηκα, δεν το περίμενα. Και ναι, το τύλιξα, το έβαλα στην τσέπη και το έφερα στο σπίτι, τι να το έκανα, να το πέταγα στα σκουπίδια του γραφείου; Εσύ τι θα έκανες; Το αίμα σταμάτησε μετά από κανένα μήνα περίπου. Δε θυμάμαι και λεπτομέρειες, ήταν το 07.

Πλάκα έχει πάντως που δεν μας πιστεύετε!! :mrgreen:

τι να σου πω κοπελα μου με σενα ειδικα εγω μεινει αλαλη και ειδικα με το σαρκαστικο σου χιουμορ....:evil:

Σωτηρια και πάλι ΔΙΑΦΩΝΩ! Δεν αμφιβάλω ότι ενδιαφέρεσαι αλλά δεν μπορεί να λογοκριθεί η παθούσα!!! Ο καθενας στον πονο του απανω θα τα γραψει οπως γουστάρει βρε αδερφέ! Για να στο πω πιο απλοϊκά.

Αλήθεια οι αναγουλες σου πανε καλύτερα?

:(:( μπα ..... σκ...τα και αποσκ...τα που λεμε..

Συμφωνω μαζι σου Βαλια μου και δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος για το αν εγω τρομαξα.. το εγραψα και πιο πανω οτι δεν ειμαι εγω το θεμα..

και ξαναειπα οτι το διαβασα για ενημερωση.

τελος παντων ευχαριστω για τον ευγενικο τροπο γραφης σου.

Καλώς ή κακώς, κάποιοι είμαστε λίγο πιο σκληροί από τους άλλους. Επίσης δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο (περι)γραφής. Άλλοι χειρίζονται λίγο καλύτερα το λόγο, άλλοι "χτενίζουν" το κείμενό τους πριν το ποστάρουν, άλλοι γράφουν όπως ακριβώς αισθάνονται.

Θυμάσαι που μου έστειλες ΠΜ επειδή τόλμησα κι έγραψα ότι δεν είναι καλή ένδειξη μια χοριακή που δεν αυξάνεται; Κι ότι εγώ μετά από αντίστοιχη εμπειρία έιχα παλίνδρομη; Και μου είπες πως εδώ μέσα είμαστε για συμπαράσταση και να προσέχω τι γράφω γιατί κάποιες ταράζονται; Μπορεί να είμαι σκληρή, προτιμώ να με αποκαλώ ρεαλίστρια! Και τι έπρεπε να γράψω δηλαδή; Ψέματα; Ότι όταν η χοριακή μας δεν ανεβαίνει, δεν πειράζει, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται; Γιατί; Για να καθησυχάσουμε την έγκυο με παραμύθια; Συμφωνώ στο να προσέχουμε τι γράφουμε στους άλλους, αλλά όταν είναι να μοιραζόμαστε τη δίκη μας εμπειρία, μπορούμε νόμίζω να την περιγράφουμε όπως την αισθανόμαστε.

Και στην τελική, κι εγώ να της συμπαρασταθώ ήθελα της κοπέλας.

φυσικα και θυμαμαι το πμ και βλεπω οτι το θυμασαι και εσυ και μου κανει εντυπωση το εντονο υφος σου.

ειλικρινα δεν θελω να εχω αντιπαραθεση με κανεναν, μπραβο σου που εχεις τοση δυναμη αλλα δεν ειναι ολοι ετσι, οπως εγραψες και εσυ...

και ουτε σου ειπα να γραφουμε ψεμματα...

τελος παντων, ας μην το συνεχισουμε δεν μετραμε την ευαισθησια μας εδω..

το θεμα ειναι η Ζαχαρουλα..

καλη συνεχεια...

668bab1939.png

τι να σου πω κοπελα μου με σενα ειδικα εγω μεινει αλαλη και ειδικα με το σαρκαστικο σου χιουμορ....:evil:

Σωτηρία, έχουν περάσει και τρία χρόνια. Γι αυτό λέω της Ζαχαρούλας, υπομονή. Η δυστυχία ήταν μεγάλη, όλα άλλαξαν γύρω μου, ο πόνος κρατάει πολύ, και είναι ό,τι χειρότερο, αλλά περνάει.

Και φαντάσου ότι εδώ που μένω δεν έχω ούτε τη μαμά μου ούτε την αδερφή μου, είμαι εντελώς μόνη μου, μόνο τον άντρα μου και την πεθερά μου, ας είναι καλά αυτή με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω.

Η ζωή μας δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα όμως οι δυσκολίες είναι που μας σκληραίνουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Εχουμε υποχρέωση και στον εαυτό μας και τον σύντροφο μας να είμαστε σκληρές για να μπορούμε να προχωράμε παρακάτω, χωρίς να αφήνουμε τα προβλήματα να πολαπλασιάζονται... Γιατί πολύ συχνά το ένα κακό φέρνει τ'άλλο, αν δεν το προσέξουμε.

Κουράγιο Ζαχαρούλα , έχεις δρόμο, σου εύχομαι καλή τύχη κι από 'δώ και πέρα όλα να σου πάνε κατ' ευχήν.

οπως εχω αναφερει αρκετες φορες εχω χασει 2 αγγελακια ειμαι τυχερη γιατι ο θεος μου εχει χαρισει ακομα 2 ,δεν το εχω ξεπερασει και ουτε θα το ξεπερασω εχουν περασει απο την 1 6 χρονια και απο την 2 1 χρονος εχω γραψει σε τοπικ εχω απαντησε με πμ σε κοπελες που ειχαν την ιδια εμπειρεια με εμενα .το μονο που θα σας αναφερω ειναι το παρακατω που το εχω εδω και ενα χρονο στο μυαλο μου ."όταν απέβαλα το 1 παιδάκι νόμιζα ότι θα πεθάνω και εγώ έπαθα συναισθηματική άρνηση ,δεν ήθελα να ξανακάνω παιδί γιατί φοβόμουνα ότι θα έχει την ίδια κατάληξη ώσπου ο γιατρός μου με ξύπνησε από το λήθαργο που είχα πέσει και μετά από ένα χρόνο μου χάρισε ο θεός έναν άγγελο με ροζ φτερά που είναι η ζωή μου μετά από 2 χρόνια έκανα τον γιο μου και τώρα ξανά πάλι θα έκανα ένα ακόμα παιδάκι όμως για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω αποφάσισε να φύγει από την ζωή μου ,στο νοσοκομείο που περίμενα τα αποτελέσματα της χοριακής και ήμουν σε ένα φορείο και έκλαιγα με πλησίασε μια κοπέλα και με ρώτησε αν ήταν το 1 της είπα ότι θα ήταν το 3 και εκείνη βούρκωσε και μου απάντησε «είμαι 23 ετών και δεν έχω κανένα παιδάκι και ούτε θα κάνω γιατί πάω για ολική »άρχισα να κλαίω όχι για εμένα αλλά για εκείνη ,άρχισα να νιώθω αχάριστη και μικρόψυχη ,εγώ έκλαιγα για ένα 3 παιδάκι και εκείνη δεν θα κάνει ποτέ !ο θεός μας δίνει καμία φορά κανένα χαστούκι για να συνέλθουμε και εμένα μου το έδωσε με τα λόγια της κοπέλας !κοριτσάκι μου ηρέμησε και θα δεις θα έρθει πάλι άλλο ζουζούνι , ξέρω τον πόνο σου ,ξέρω την θλίψη σου ,το μόνο που θα σου πω προχωρά !μην κοιτάς πίσω σου !5 χρόνια πονάω για το 1 και τώρα αυτό !η αγάπη του άντρα σου είναι το όπλο σου σου και συμμαχώ σου κρύψου στην αγκαλιά του και νιώσε ασφάλεια μπες στην αγκαλιά του και ξέσπασε μόνο τότε θα λυτρωθείς !με πολύ αγάπη Νίνα !"σας παραθετο το λινκ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1265134#post1265134

Κοριτσια η ζωη γραφει τα πιο απιστευτα σεναρια χαλαρωστε λιγο και μην βιαζεστε να λιθοβολησετε. Ακομα και αν δεν πιστευετε τιποτα μην κρινετε αφηστε την αμφιβολια για τον εαυτο σας γιατι και μια στο εκατομμυριο να ειναι αληθεια θα εχετε πληγωσει εναν ανθρωπο που ηδη ειναι λαβωμενος.

Ζαχαρουλα μονο ο χρονος θα γιανει την πληγη σου αλλα βαλε τα δυνατα σου και ασε αυτο που βιωσες στο παρελθον γιατι σιγουρα σε περιμενουν στιγμες στο μελλον μοναδικα ομορφες. Παρε τον χρονο σου και κοιτα μπροστα, τα καλυτερα ερχονται ακομα κι αν φανταζουν μακρυα.

H θεια μου το 1970 εχασε το παιδι της με τον ιδιο τροπο Μαλιστα πηρε το κυημα και το πηγε στον γιατρο Εκεινος ειπε σε αυτην και τον αντρα της "Τι μου το φερατε" Ομως το σοκ σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι μεγαλο ..φανταστειτε

Η αποβολη μπορει να γινει ραγδαια και απο τη μια στιγμη στην αλλη να "γεννησεις" οταν μιλαμε για μικρες εβδομαδες Εγω ημουν στο νοσοκομειο(νοσηλευομουν για αποκκολληση στην 27η) γεννουσα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι (νομιζαν οτι εχω κολικο νεφρου) Θα το γεννουσα μονη μου αν δεν ουρλιαζα τοσο δυνατα μεχρι να με δει ενας καθηγητης Ολα γινα σε λιγες ωρες ραγδαια

Να εχεις δυναμη να διωξεις αυτες τις τραγικες εικονες απο το μυαλο σου Ολα θα γινουν Χρειαζεσαι χρονο

p7z6p3.pngsQqep3.png

τελικα υο μονο που θα σχολιασω ειναι οτι οι γυαικες ειμαστε απιστευτα σκληρες και ωμες....και δεν αναφερομαι στη κοπελα με την ατυχη εγκυμοσυνη αλλα τις υπολοιπες που την βαλατε στη γωνια και τη χτυπατε!!!

ντροπη δικη σας...

λυπαμαι που εδω θεωρουσα οτι ειναι ενα site αλληλουποστηριξης αλλα με λυπη μου βλεπω τερατα και σημεια...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...