Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλος αιματοκριτης 30 ημερων κουκλιτσα !

Recommended Posts

γεια σασ ειμαι νεα μανουλα ! η μικρουλα μου ειναι 30 ημερων τρεφετε με θηλασμο και συμπληρωμα.εχει αιματοκριτη 26,6 ενω η φυσιολογικες ειναι απο 26,3 και ανω.η γιατρος μου ειπε να την παω σε 1 μηνα να της ξαναπαρουν αιμα και μας εδωσε κατι αμπουλες buateron.εκτος λεει αμα την δω πιο ασπρουλα ή ακεφη να την παω πιο νωρις .φοβαμαι μηπως δεν το καταλαβω.ειναι κατι σοβαρο?απο τι μπορει να προερχετε?θα πρεπε να ελατωσσω τον θηλασμο?μηπως ειναι συνηθες φαινομενο τα νεογνα να εχουν χαμηλο αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη? ή οχι? τι γνωριζετε ? επισης γεννηθηκε με υψος 48 και σε 1 μηνα πηγαμε 50.μου ειπε οτι ειναι κοντουλα στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και δεν πηραμε οσο θα επρεπε.μηπως η γιατρος μου ειναι υπερβολικη σε ολα ή οχι? ανυσηχω δικαια ή αδικα ? πειτε μου την γνωμη σας σε οτι γνωριζετε παρακαλω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και να σου ζήσει η κουκλιτσα. Υποθέτω για στίγμα εξετάσεις ειχατε κανει.Οταν γεννηθηκε στις πρωτες εξετασεις ποσο αιματοκριτη ειχε ; Εννοω αν επεσε ή εμεινε χαμηλος αλλα σταθερος. Ακολουθησε τις συμβουλες του παιδιατρου και να εισαι σιγουρη οτι αν είναι ακεφη ή χλωμη θα το καταλαβεις αμεσως. Σου ευχομαι να ειναι ολα καλα.

Κι εμένα ο μικρός μου (που τον θήλαζα αποκλειστικά ως τότε) περίπου στο μήνα είχε τόσο αιματοκρίτη, αλλά έχει πάρει το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας από μένα. Κοίταξε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, την κάνατε αυτή? Αν έχεις εσύ ή ο πατέρας της, πιθανότατα το έχει κι η ίδια. Εμείς έιχαμε πάρει σίδηρο, τις πόσιμες σταγόνες Hemaffer. Πάντως τα μωρά που θηλάζουν έχουν γενικά πιο χαμηλό αιματοκρίτη.