Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδέες για απασχόληση, χρειάζομαι βοήθεια!

Recommended Posts

Γεια σας

Μένω λίγο καιρό με τον άνδρα μου στον Πειραιά και περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι σε δυο τρεις μέρες. Είναι να έρθει να μας επισκεφτεί η κουνιάδα μου απο την Γαλλία με τα δύο της κοριτσάκια, 3 και 6 ετών. Μιλάνε μόνο γαλλικά. Προσπαθώ τώρα να βρω ιδέες εκδρομών, πάρκων κτλ για να μπορεί η κουνιάδα μου να απασχολήσει τα κοριτσάκια της αλλά και να κάνει λίγο διακοπές η ίδια γιατί δεν θα έχω καιρό να απασχοληθώ πολύ μαζί τους. Μόνο που δεν γνωρίζω τόσο καλά την Αθήνα και τον Πειραιά ακόμα και δεν έχω και πολύ πείρα απο παιδιά.

Ξέρω οτι τους αρέσει πολύ η πισίνα και η παραλία. Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια πισίνα κατάλληλη για μικρά παιδιά (ίσως με παιχνίδια όπως τσουλήθρα, κύματα);

Επίσης έχει επισκεφτεί κανείς το πολιτιστικό κέντρο Ελληνικός Κόσμος στην Πειραιώς (http://www.fhw.gr/cosmos/index.php); Αναρωτιέμαι αν είναι κατάλληλο για παιδιά που δεν μιλάνε Ελληνικά.

Και την ίδια απορία έχω για το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (http://www.hcm.gr);

Και στον Πειραιά ξέρετε αν υπάρχει κανένα ωραίο πάρκο για βόλτα; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι στο Παλαιό Φάληρο, αλλά δεν θα έχει αυτοκίνητο η κοπέλα και θα χρειαστεί να πάρει 2 λεωφορεία να πάει μέχρι εκεί. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι πιο κοντά;

Και μια τελευταία ερώτηση - τι γίνεται με τα ταξί όταν έχει κανείς παιδιά; Δέχονται εύκολα να σε πάρουν αν έχεις δυο παιδιά μάζι σου;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!

Διαφημίσεις

δεν ξερω Πειραια τιποτα!!!!

παντως εγω οταν ανεβηκα Αθηνα πηγα στο allou fun park!!!!

περασα καταπληκτικα...

τωρα εχουν βαλει και δωρεαν λεωφορειο απο το συνταγμα!!!!

κοιτα την ιστοσελιδα τους:

http://www.allou.gr/main.html

ελπιζω να βοηθησα!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Και μην ξεχάσεις το Αττικό Πάρκο!

Οι χιμπαντζήδες μιλάνε σε όλες τις χώρες την ίδια γλώσσα (και είναι οι άτιμοι ιδιαίτερα "ομιλητικοί"!), το ίδιο και οι ελέφαντες!

(Πήγαμε προχθές με τα παιδιά, ο Βασίλης ξετρελάθηκε! Είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει πολύ στους μικρούς σου φιλοξενούμενους, κι ας μην ξέρουν την ... Κλάρα!)

Εχει ανοιξει ενα παρκο με πισινες στη γεφυρα του Σχιστου στο Χαιδαρι.

Δειχνει τεραστιο και λεγεται Copa Copana, δεν ξερω αν εχει ανοιξει αλλα πρεπει να ειναι πολυ σουπερ.

Διαφημίσεις

εγω μενω Πειραια κ παμε συνεχεια σε εναν παιδοτοπο στο ΣΕΦ ειναι πολυ ωραιος κ αρκετα μεγαλος κ ειναι οτι πρεπει για την ηλικια των παιδιων(3-6)κ εχει κ πολλες συγκοινωνιες που μπορουν να παρουν.Με το ταξι δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα με τα παιδια.Οσο για νεροτσουληθρες εχει η παραλια του Αλιμου αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καθαρα τα νερα για να κανουν μπανιο τα παιδακια,εγω το δικο μου δεν θα το πηγαινα με τιποτα.Οτι θελεις ρωτησε με τον εχω οργωσει τον Πειραια

• 1 year later...